Minimalistisk luksusvilla i hvidpudset beton

I denne kubiske skønhed, der er placeret i Marbella i Spanien, kan du være inde og ude på en og samme tid.

Selvfølgelig har boligen også egen pool, hvor det er muligt at tage en svømmetur på de mange varme dage.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Los limoneros er tegnet af den schweiziske arkitekt Gus Wüstemann og ligger i Marbella i det sydlige Spanien. Boligen er 480 kvadratmeter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det nederste og åbne plan, hvor gårdhaven er placeret, er også en overdækket bar og et loungeområde samt køkken og stue, der kan lukkes til om vinteren. På den måde kan man afhængig af vejr, humør og social sammenhæng selv vælge, hvad man vil foretage sig i dette åbne rum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Man ønskede at skabe en stor have med overdække, der kunne sikre skygge, når det var nødvendigt. Samtidig skulle det være en bolig, hvor det var muligt at opholde sig ude året rundt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ejerne ønskede at omdanne deres hjem med bedre plads til børn og besøgende. Udfordringen for arkitekten var at skabe et stort uderum og samtidig sikre familiens privatliv fra de omkringliggende bygninger og den tilstødende golfbane.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Alle værelser i boligen har egen terrasse og badeværelse.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det øverste boligareal er der blandt andet en afdeling med en mastersuite med egen terrasse og bad. De fleksible vægge betyder, at afdelingen åbnes op og blive til et stort rum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det nederste og åbne plan, hvor gårdhaven er placeret, er også en overdækket bar og et loungeområde samt køkken og stue, der kan lukkes til om vinteren. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Los limoneros, som boligen hedder, er placeret i Marbella i det sydlige Spanien.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det øverste boligareal er der blandt andet en afdeling med en række værelser, der hver har eget bad og terrasse.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Arkitekten blev bedt om at tegne en bolig, hvor der var bedre plads både børn og besøgende. Udfordringen var at skabe et stort uderum og samtidig sikre familiens privatliv fra de omkringliggende bygninger og den tilstødende golfbane.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I forlængelse af køkken og stue ligger en stor have med pool, hvor beboerne kan nyde solen og tage en dukkert.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Boligen stod færdig i år, og derfor er familien knapt nok flyttet ind i den kubiske skønhed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Man ønskede at skabe en bolig, hvor det var muligt at opholde sig ude året rundt. Resultatet blev en bolig med en indre gård, omgivet af perforerede vægge. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De perforerede vægge sikrer det naturlige lys inde i boligen året rundt og sørger samtidig for, man ikke kan kigge direkte ind.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De fleksible vægge betyder, at boligens værelser kan åbnes op, så terrasse, bad og rum går ud i et.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Boligen emmer af luksus og sydlandsk stemning. Hvem har ikke lyst til at nyde et godt glas vin i disse omgivelser?

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De perforerede vægge sikrer det naturlige lys inde i boligen året rundt og sørger samtidig for, man ikke kan kigge direkte ind.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 

Den emmer af luksus og er en perle for sig. Boligen, der er placeret i det skønne Marbella i Sydspanien, er skabt af den schweiziske arkitekt Gus Wüstemann.

Han blev sat på opgaven, da ejerne overtog boligen med ønsket om at omdanne den til en ny med bedre plads både børn og besøgende.

Udfordringen for arkitekten var at skabe et stort uderum og samtidig sikre familiens privatliv fra de omkringliggende bygninger og den tilstødende golfbane.

- Vi ønskede at skabe en stor have med overdække, der kunne sikre skygge, når det var nødvendigt. Samtidig skulle det være en bolig, hvor det var muligt at opholde sig ude året rundt, forklarer arkitekten. 

SE OGSÅ: Inspiration til badeværelset - lookbook

Resultatet er en strømlinet kubisk bolig med en indre gård omgivet af perforerede vægge, der sikrer det naturlige lys inde i boligen året rundt og samtidig sørger for, man ikke kan kigge direkte ind. 

Både inde og ude
I det nederste og åbne plan, hvor gårdhaven er placeret, er også en overdækket bar og et loungeområde samt køkken og stue, der kan lukkes til om vinteren. I forlængelse heraf ligger en stor have med pool. 

- På den måde kan du – afhængig af vejr, humør og social sammenhæng – selv vælge, hvad du vil foretage dig i dette åbne rum, lyder det fra arkitekten.

Tre meter høje vægge sørger også for, at naboerne ikke umiddelbart kan kigge ind.

Det øverste niveau af boligen, der samtidig omkranser gårdhaven, rummer flere rum og badeværelser. I den ene ende ligger mastersuiten med egen terrasse og bad, der med fleksible vægge kan åbnes op og blive til et stort rum.

I den anden ende af boligen har arkitekterne placeret en række værelser, der hver har eget bad og terrasse.

Boligen, der er opført i hvidpudset beton, har ud mod vej og de omgivende bygninger ingen åbninger eller vinduer. På den måde fremstår den som en hvid, kubisk skulptur, der står i skarp kontrast til den smukke, blå himmel.

Fakta om Los limoneros
Beliggenhed: Marbella, Malaga, Spanien
Areal: 480 kvadratmeter
Byggeår: 2014
Arkitekter: Gus Wüstemann 

LÆS OGSÅ: Renoveret luksus med pool på taget

ANDRE LÆSER NU

  • Indlæser...

Mest læste lookbooks