Udvid rækkehuset med en wauw tilbygning

Vi her på redaktionen ville nok ikke værdige rækkehuset et blik, hvis ikke det var for stedets super flotte og funktionelle tilbygning, der fører huset ind i vores århundrede.  

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Glasfacaden sikrer, at dagslyset når helt ind til den store stue på første sal. 

Ved ikke at lade tilbygningen gå helt op til husets tag langs hele facaden, er der skabt en tagterrasse ud fra første sal. Mikset mellem glas og hvidmalet beton ligner flere steder i boligen, som fx her ved trappen, et rent kunstværk. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Med glasloft foroven og store vinduespartier ud til haven må det føles som at spise i et drivhus hver dag - bare uden den irriterende varme. Valget af designerspisestolene i træ er super godt, fordi de giver et hyggeligt og varmt modspil til den mere kølige, moderne tilbygning. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I store rum med store glaspartier og glatte, lyse flader er det vigtigt at skabe intime kontraster for at eliminere risikoen for, at dit hus kommer til at virke som et koldt venteværelse. Her spreder farverige sofaer, tykke tæpper og et mørkt tapet med fugle- og blomstermotiv hygge i rummet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Spiseafdeling i glasåbning med kig til førstesal Der er ikke en førstesal ovenpå spieafdelingen, så der er 7-8 meter til loftet og visuel sammenhæng mellem de to etager takket være halve vægge i glas. Det giver en åben planløsning, hvor beboerne er i kontakt med hinanden og dog adskilt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De store, åbne linier indedøre er ført videre ud i havedesignet med en stor, enkel og flisebelagt terrasse, et stort fælles bord og en lang bænk, som smart nok kan åbnes og bruges til opbevaring af hynder og tæpper.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I stedet for at tænke, at tilbygningen stilmæssigt skal ligne byggestilen i dit hus, kan det gøre en overraskende forskel at bygge til i en fuldkommen anderledes stilretning.

Rækkehuset her er i hvert fald et godt eksempel på, hvordan en dristig og moderne tilbygning ikke bare bliver en forlængelse af huset, men et stykke selvstændig arkitektur, der hiver hele husets herlighedsværdi godt op. 

Tilbygningen er modsat murstenshuset lavet i beton, og har fået malet den pudsede facade grå, så den for alvor stikker ud.

En anden “eye-catching” effekt er facadedelen i glas, der cementerer de nye, moderne takter og som praktisk nok sørger for, at trække dagslys længere ind i boligen. 

Tilbygningen er tegnet og designet af arkitekterne: Dosarchitects Link

 

LÆS OGSÅ: UDVID HUSET PÅ TAGET

 

 

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.