Dette køkken mikser vintage og minimalisme til perfektion

Er du både til vintage og moderne, funktionelt design er løsningen at mikse stilarterne. Her er et stramt køkkendesign sat ind i en gammel villa med afskallede vægge, stuk og skæve gulve. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Er du til vintage, loppemarkedsstilen og respekterer ældre huses historie, er det ingen hindring for samtidig at udleve drømmen om at bo med moderne, funktionelt design. 

Køkkenet er Svane Køkkenets model S12, og har samme farve på fronter, bordplade og korpus. Ensartetheden gør, at køkkenet fremstår som et stærkt design, der gennemtænkt ned til mindste detalje. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En chaiselong er måske ikke det oplagte valg i et køkken. Omvendt så gør den utraditionelle indretning rummet stærkt personligt - og ja, praktisk. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Bordplade og vask er støbt i en 20 mm tyk corianplade. Ingen revner eller samlinger holder på skidtet, så løsningen er ideel for dig, der går efter tophygiejne og en luksuriøs finish. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

For at holde væggen så ren i udtrykket som muligt er overskabe og væglamper valgt fra og erstattet af to smalle hylder med installeret lys under. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Før du river al historie ud af dit gamle hus, så overvej om ikke nogle af klenodierne skal bevares, for at give historie og sjæl til huset. Her fungerer det moderne køkken smukt side om side med en kamin og nostalgisk svømmende mosaiksvane over døren. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udefra ligner det én stor skuffe, men indeni er der to skuffer til fx krydderier og bestik. Det er effektiv udnyttelse af pladsen. Fronterne er hvidlakerede og fuldmalede og meget lette at rengøre og holde kridhvide. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Også kontoret er et spændende miks af historiske rammer, vintage genstande og moderne møbler. En fantastisk, personlig stil, du ikke kan købe dig hurtigt til, 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Enkelheden giver plads til, at du kan fokusere på de få design og genstande, der er blevet plads til i rummet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fra salon til køkken
I gamle dage var det 28 kvadratmeter store rum salonen.

I dag er husets største og mest lyse rum lavet om til køkken med masser af plads og lysindfald gennem vinduer vendt mod to verdenshjørner.

Læs også:  Vild køkkenkunst

Husets historie er bevaret i stukken og de rå mure, der viser tapet og maling gennem flere generationer.

Til gengæld er der føjet ny historie til med Svane Køkkenets model S12, der med sine lyse, nordiske og enkle linjer fører rummet ind i nutiden. 

Miks to stilarter
Elementerne er grebsfri og har flere smarte, funktionelle detaljer, der allesammen er pakket ind i et karakterfast design, der står som et smukt og opsigtsvækkende møbel i rummet.   

Er du til vintagestilen og er du til ældre huse med en historie, er det ingen hindring for samtidig at udleve drømmen om at bo med moderne, funktionelt design.

Læs også: Sådan vælger du det rette køkken

Her er kontrasten mellem de gamle rammer og det strømlinede køkken blot med til at understrege begge stilarter. 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.