Den enkle vej til raffineret stil - på lidt plads

I denne lækre bolig er der skabt et raffineret look ved at holde stilen enkel og lade særligt et element gå igen i indretningen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den grå boks er på en gang en smuk installation og en funktionel løsning, der deler lejligheden op og rummer flere funktioner.

Stuen er – ligesom resten af lejligheden – holdt enkel, dog med et par lækre detaljer. Bemærk for eksempel hylden, der fungerer som pejs.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lejligheden er holdt i grå, hvid og sort, hvilket skaber et godt flow og et eksklusivt look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I køkkenet fungerer den stilrene ø både som spiseplads og som arbejdsplads med køkkenvask og kogeplader. Lækkert og funktionelt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Du kan – ligesom ejerne her – skabe din egen kunstinstallation ved at mixe tomme rammer og malerier eller tryk. Hæng dem op eller stil dem på gulvet som her, hvor en lampe er med til at fremhæve motivet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lejlighedens soveafdeling ligger lige op af stue og køkken, men kommer med boksen til at fremstå som en adskilt sektion. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En glasvæg i boksen betyder, at der kommer naturligt lys ind i lejlighedens badeværelse.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den grå boks fungerer som lejlighedens omdrejningspunkt og rummer flere praktiske funktioner, som for eksempel vaskemaskine og walk-in closet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det lyse parketgulv, der er i hele lejligheden, er med til at skabe et raffineret og eksklusivt look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er ingen overflødige møbler i denne lejlighed, der også er holdt i stilrene farver som sort, grå og hvid.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den grå boks møder dig allerede, når du træder ind i lejlighedens entré. Som du kan se på billedet, er boksen med til at opdele den eller etværelses lejlighed i flere sektioner.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den emmer af luksus og enkle lækre detaljer. Vi er faldet pladask for denne raffinerede lejlighed fra arkitekterne INT2architecture, der er exceptionelle til på en gang at opdele og skabe sammenhæng i mindre lejligheder som denne.

LÆS OGSÅ: Designhus i fyrretræ hitter

I virkeligheden består denne lejlighed også kun af et enkelt værelse. Men boksen, der er udført i en diskret mørkegrå farve, får lejligheden til at synes større og med flere rum. 

Omdrejningspunkt med funktioner
Boksen, der fungerer som lejlighedens omdrejningspunkt med forskellige funktioner, alt efter hvorfra man ser den, mødes man af, allerede når man træder ind i lejlighedens entré. Herfra kan boksen åbnes ind til et lille rum, hvor der er plads til vaskemaskine og tøj. 

Læs også: Svævende pool på taget

Bevæger man sig langs boksen og længere ind i lejligheden, kommer man ind i køkkenafdelingen, hvor en enkel hvid ø på en gang fungerer som spiseplads og køkkenets arbejdsplads med køkkenvask og kogeplader. Her er boksen en integreret del af køkkenet og rummer blandt andet en ovn.

Enkle detaljer
Det smukke lyse parketgulv er ens i hele lejligheden og fører en videre fra køkkenet og hen i stueafdelingen, hvor en hylde samtidig fungerer visuelt som pejs. Stueafdelingen rummer også en lille arbejdsplads, hvorfra der igen er adgang til et af boksens hjørner.

Herfra fungerer boksen som walk-in closet, hvilket er en fin detalje, som også illustrerer overgangen til lejlighedens soveafdeling. 

LÆS OGSÅ: Indret dig til mere plads

Også dette rum i rummet er holdt enkelt og i stilfuldt design med adgang til boksen, der her rummer lejlighedens bad og toilet.

Lejligheden fremstår – i alt sin enkelthed – raffineret og eksklusiv. En stil, du også let kan få ved at skabe rene linjer, uden for meget nips, og et gennemgående element eller tema.

Boligen er tegnet af INT2architecture 

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.