Huset med malerisk pool og terrasser i flere niveauer

Ude og inde går i et i denne smukke bolig, der rummer flere lækre terrasser og en pool, der visuelt flugter med havet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er flere terrasser i forskellige niveauer. De fleste er anlagt med træplanker som her.

Den malerisk smukke pool er det, der gør denne bolig så speciel. Visuelt ser det nærmest ud som om, den går i et med havet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Boligen er opført med en blanding af de sten, der traditionelt set bliver brugt i området, og moderne hvide plader og store glaspartier. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Arkitekterne forsøgte med dette projekt at skabe et hus, der var åbent for naturen, men samtidig tilstrækkelig beskyttet mod klimaet. Udsigten har – ikke overraskende – også haft stor prioritet i designet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vi er i Lozica ved Dubrovnik i Kroatien, hvor også mange danske turister valfarter til på grund af de smukke omgivelser og det varme klima.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det midterste niveau er der flere åbne fællesarealer, hvor familien kan være sammen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 Interiøret er holdt enkelt og i en lys moderne stil, der passer godt til huset.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Indgangen er på grund af den ujævne grund fra øverste etage, hvor der også er anlagt en parkeringsplads til familiens bil.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det gennemgående materiale i køkkenet er træ. Med en så enkel base er det let at sætte et personligt præg.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er plads nok til en stor familien. Blandt andet rummer boligen hele fire værelser med eget bad. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udsigten fra værelserne, der alle har eget bad, er bestemt ikke ringe. Dagen bliver formentlig bare lidt bedre, når du vågner op med dette view.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Huset er på grund af den ujævne grund opført i flere niveauer. Indgangen er på øverste etage, parkeringen foregår ud mod gaden og de fælles aktiviteter er organiseret i det midterste niveau.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Som et moderne indspark til de ellers meget klassiske huse i området ligger denne bolig i Lozica ved Dubrovnik i Kroatien med en betagende udsigt ud over havet.

Boligen, der er placeret på en bjergside, skiller sig nemlig ud i sit udvendige udtryk, der blander de traditionelle sten med store, hvide smukke plader og åbne glaspartier.

Samme slags sten, som der er brugt i konstruktionen, er med til at omkranse huset og skygge fra nabohusene, der er opført uden samme moderne øje for havet og materialemixet.

LÆS OGSÅ: Betagende udsigt: Drømmebolig med lang pool på bjergsiden

- Det grundlæggende koncept, vi arbejdede ud fra, handlede om at skabe et hus, der var åben for naturen, men samtidig tilstrækkelig beskyttet mod klimaet. Vi har derfor også prioriteret udsigten fra grunden og de store glaspartier i facaderne, fortæller arkitekterne bag.

Udenfor er der da også flere forskellige terrasser i forskellige niveauer, hvor beboerne kan nyde solen eller opholde sig i skyggen uden nødvendigvis at skulle trække indendørs. Nogle af terrasserne er belagt med sten, mens andre er med træplanker. Fra en af disse er der også en trappe, der fører ned til havet.

Rundt om de små hyggekroge er der plantet træer og buske, som passer til klimaet i området.

Plads til alle
Det, der for alvor tiltrækker opmærksomheden udenfor, er dog den næsten malerisk smukke swimmingpool. Den er anlagt, så den for dem, der tager sig en dukkert, visuelt flugter med havet, som den på den måde næsten går i et med.

Selve boligen er på grund af den ujævne grund opført i flere niveauer. Indgangen er på øverste etage, parkeringen foregår ud mod gaden og de fælles aktiviteter er organiseret i det midterste niveau.

I boligen er der plads til en stor familie. Blandt de mange værelser er tre værelser, hvortil der er knyttet egne badeværelser, et forældresoveværelse med et påklædningsværelse og badeværelse, en stor stue, en spisestue, et køkken og en lille hjemmebiograf, hvor der kan ses film, men også er plads nok til, at børnene kan lege.

Området omkring spisestuen er etableret med direkte udgang til terrassen foran. De store glaspartier kan nemlig åbnes helt op, så ude- og indeområdet for alvor går i et.

Fakta om boligen
Beliggenhed: Dubrovnik, Kroatien
Byggeår: 2013
Arkitekter: 3LHD 

LÆS OGSÅ: Huset med kæmpe svævende pool på taget

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.