Design Chalet med store vinduer og udsigt

Udsigten er fantastisk, og interiøret er der kredset om. Kom med indenfor i denne lækre designbolig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Nærmest svævende over de sneklædte bjerge ligger denne bolig med en fantastisk udsigt ud over St. Lawrence-floden.

Boligen består af tre etager. Stueplan med motionsrum og pool. Førstesal med plads til børnene og en andensal med stue og køkken.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet er holdt råt og enkelt og passer fint til det øvrige interiør i denne bolig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet er holdt råt og enkelt og passer fint til det øvrige interiør i denne bolig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den svævende fornemmelse får man for alvor, når man opholder sig i stuen her. Og se bare udsigten – ganske betagende.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Gulvet i beton og de synlige stålskelletter rundt om vinduerne er her med til at skabe en industriel stil, som står i fin kontrast til det rødlige træ, der pryder lofterne.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hvorfor ikke bade med denne udsigt – alt kan lade sig gøre, hvis man har drømmene og en god portion penge. :-)

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er ingen grund til at afskærme badeværelset, når man har denne betagende udsigt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Forældresoveværelset, der ligger på anden sal, har eget bad og walk in-closet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fra soveværelset er der også udgang til boligens altan, hvor udsigten kan nydes udenfor.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den smukke trappe mellem etagerne fungerer som en eksklusiv del af interiøret.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Badeværelset på førstesalen er enkelt og lækkert, men lukket mere af for at sikre beboernes privatliv.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Entreen er den lange trækasse, der ses til venstre i billedet. En anderledes men fin indgang til boligen her :-)

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Svævende over de sneklædte bjerge i Charlevoix-regionen i Canada ligger denne fantastiske bolig med udsigt ud over St. Lawrence-floden.

Boligen er placeret på en skrånende grund, dejlig tæt på et skiområde for familien, der ynder at dyrke denne vintersport.

For arkitekterne, der står bag den noget specielle bygning, var en af de største udfordringer at placere huset, så beboerne var sikret den betagende udsigt, men samtidig kunne gå uforstyrret rundt, uden at naboer eller forbipasserende kunne kigge direkte ind. 

- Vi valgte at placere hjemmet parallelt med gaden, men i en vinkel, der giver beboerne mest mulig udsigt, forklarer arkitekterne bag.

Svævende etage
Boligen, der nederst er formet som mange andre boliger, rejser sig fra klippen, hvor den er godt forankret. Det er den øverste etage, der er næsten svævende og indrammet i glas, der for alvor gør denne bolig til noget helt specielt.

LÆS OGSÅ: Design træhus i fyrretræ hitter

Denne etage, der selvfølgelig også rummer en altan, så den friske luft og den betagende udsigt, kan nydes udenfor, er indrettet med forældresoveværelse med walk in-closet og eget bad. 

Samtidig er det også på denne etage, at familiens store lyse stue med pejs, køkkenet samt spisestuen ligger.

Gulvet i beton og de synlige stålskelletter rundt om vinduerne er her med til at skabe en industriel stil, som står i fin kontrast til det rødlige træ, der pryder lofterne og – de steder, hvor der ikke er vinduer – indrammer væggene som en kasse.

Ekstreme linjer
Også i stuen og på førstesalen er der kredset om materialerne og interiøret. Samtidig mangler boligen absolut intet.

På stueplan indeholder den nemlig både motionsrum, vinkælder og pool samt en række øvrige værelser med udsigt ud over den omgivende natur.

LÆS OGSÅ: Ski chalet: Moderne svar på klassisk bjælkehytte

Førstesalen rummer et stort fællesrum med pejs, badeværelse samt børnenes værelser.

- Hjemmet er inspireret af moderne skandinaviske villaer. Linjerne er mere ekstreme, men valget af materialer er med til at skabe harmoni og integrere det i forhold til stedet, forklarer arkitekterne om det noget anderledes projekt.

Fakta om boligen
Beliggenhed: Petite-Rivière-Saint-François, Canada
Byggeår: 2013
Arkitekter: Bourgeois Lechasseur Architectes 

LÆS OGSÅ: Huset med kæmpe svævende pool på taget

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.