Svane Køkkenets bud på køkkentrend 2015

Et enkelt, grebsløst design, der giver dig frihed til at skabe dit eget udtryk og skalerer det op eller ned til dit behov: Small, Medium eller Large.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

K15 fra Svane Køkkenet i en Small version i en klassisk indretning, der passer til den mindre bolig. Pris kr. 55.029,- for køkkenelementer, bordplade og vask.

Nordiske toner hyldes i K15 i en medium-version til villaen eller lejligheden med lyst asketræ i kombination med mørk sand på fronterne. Pris Kr. 64.656,- for køkkenelementer eksklusiv vask og bordplade.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

K15 fra Svane Køkkenet ses her i en large version, der passer til den større bolig. Pris kr. 87.296,- for køkkenelementer inkl. Hideaway skab, bordplade og vask.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

K for kærlighed
Kærlighed til materialer, kvalitet og kreativitet rummes i K15 fra Svane Køkkenet. 

Et enkelt, grebsløst design, der giver dig frihed til at skabe dit eget udtryk og skalerer det op eller ned til dit behov: Small, Medium eller Large.

Svane Køkkenet lancerer som vanligt hvert år et helt nyt køkkendesign.

K15 står for alt det, der starter med K ligesom kærlighed. For det er jo i virkeligheden det, vores køkken skal kunne rumme. Kærligheden til livet, familien og den mad, vi laver. 

Det er femte år i træk, Svane Køkkenet udvikler et nyt køkken i et skarpt design.

K15 er gennemtænkt hele vejen igennem fra de enkle, rene linjer over de glatte grebsløse fronter og helt ned til de mindste detaljer i skufferne.

Læs også: Køkkencases fra Svane Køkkenet

Køkkener der afspejler familier
- Designet er hver gang resultatet af en spændende proces, hvor vi søger at afspejle behov og ønsker hos travle familier, siger arkitekt MAA, Rolf Birk, ansvarlig for design- og konceptudvikling hos Svane Køkkenet. 

Bag udviklingen af K15 ligger der en stærk filosofi. Nemlig troen på det gode design, der forener det funktionelle og det sociale.

- Som boligens vigtigste sociale rum skal køkkenet indbyde til den gode stemning og kunne rumme samværet. For eksempel er det vigtigt med et bord med plads til høje stole, hvor ungerne og vennerne kan slå sig ned, siger han.

Køkkenet er nemlig samlingsstedet med kagebagning og slowfood i weekenden.

Convenience i de travle, hektiske hverdage. Kreativitet, når vi slår os ned ved køkkenbordet, og kvaliteten, i råvarerne og det gode køkkenhåndværk.

Et cool køkken
K15 er hele vejen igennem et cool køkken, der først og fremmest giver dig frihed til at være kreativ og skabe dit helt eget udtryk.

Det enkle og stilrene tager udgangspunkt i det grebsløse udtryk, som danskerne har været vilde med siden det første gang blev lanceret for ti år siden.

Netop de glatte fronter indbyder til leg med materialer og farver.

120 centimeter brede skuffer kan kombineres med låger. Overskabe afløses af åbne reoler, som placeret asymmetrisk på væggen, og måske ligefrem fortsætter ind i spisestue.

Vigtigst af alt – K15 kan kombineres med de fleste andre serier fra Svane Køkkenet. Fx K15 i skuffesektioner og WBL højskabe. 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.