Luksuriøs betonvilla i ét med naturen

Der er skruet op for de smukke kontraster i denne brasilianske luksusvilla opført i beton, glas og gyldent træværk. Specialdesignede foldevægge danner ramme om en flydende grænse imellem inde- og ude liv. Her lukkes naturen helt indenfor i rummene og fuglene kan flyve frit.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den rustikke 773 kvadratmeter designervilla i beton viser på smuk vis, hvordan lag-på-lag arkitektur kan skabes på let og elegant vis.

De store betonfacader oplyses af gyldent nattelys, som skaber en varm og hyggelig ude atmosfære. Her ses også tydeligt, hvordan at villa og natur går i ét med hinanden.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Med de fleksible Froiji foldevægge åbnes der direkte op til naturen fra villaens opholdsstue.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udsigt fra tagterrassen på villaens øverste etage over São Paulo skyline.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Husets indretning er holdt i et stramt og simpel udtryk med minimalistiske designermøbler. På den måde får natur og arkitektur den fulde opmærksomhed, hvilket må være på sin plads.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Indirekte belysning fremhæver villaens smukke kontraster i materialer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Størstedelen af villaens møbler og interiør er specialdesignet af arkitekterne fra Studio MK27. I opholdsstuen har der dog sneget sig to danske CH25 lænestole designet af Hans J. Wegner ind i indretningen. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Opholdsstuen med lukkede Froijo foldevægge til venstre. Her fornemmer man, hvordan at små lysstrejf når igennem væggene og danner et fint naturligt og legende lysindfald i stuen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Cool bar med plads til store selskaber. På trods af de mørke trævægge synes rummet stadig lyst grundet de åbne foldevægge til haven. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Skøn spiseafdeling med frit udsyn til den vilde natur. Bemærk det flotte rustikke langbord designet af Studio MK27 og tilhørende stole i lys eg designet af Gervasoni. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En skønt kig til den frodige have med de flydende grænser mellem inde- og uderum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det spektakulære arkitektegnede hus ’P House’ designet af den brasilianske tegnestue Studio MK27 er, hvis du spørger os, produktet af kreativ tænkning på højt niveau. P House, ikke at forveksle med et parkeringshus naturligvis, er en luksusvilla beliggende i São Paulo i Brasilien. Villaen er konstrueret som 3 stablede bokse af rå beton, der er roteret og forskudt fra i hinanden i forskellige niveauer omkring bygningens centrale aske. Kernen udgøres af en skulpturel cylindertrappe i husets midte. 

Smukke kontraster
Rotationen af de 3 elementer i de forskellige niveauer skaber en visuel oplevelse af huset, som er original og unik. Man oplever både en fantastisk rummelighed og ikke mindst smukke kontraster mellem materialer bl.a. rustik beton, klare glaspartier og smukt gyldent træværk. Dette står samtidig i flot kontrast til den frodige grønne natur uden for vinduerne.

Specialdesignede foldevægge
Efter vores mening rummer dette hus alt, hvad hjertet kan begære af luksus. Fordelt over de 3 etager findes have med pool, terrasse med bålsted og grill, hjemmebiograf, spise- og opholdsstue, køkken, 4 soveværelser og kontor. I kælderen findes parkeringskælder, fitnessrum og spa. 

Flydende grænse mellem inde og ude
Rumfordelingen er fleksibel og styres af specialdesignede foldevægge i træ ved navn ’Froiji’. Foldevæggene er designet til at kunne holde høje temperaturer og kraftigt sollys ude på varme dage og samtidig sørger de for, at der er optimal ventilation i huset. 

Froiji væggene skaber også den helt unikke mulighed for at åbne hjemmet op mod haven og lade naturen komme indenfor.

SE OGSÅ: Eksklusivt designhus opbygget af genbrugselementer

Her opstår der en næsten flydende grænse mellem inde- og ude liv. Og i disse tider, hvor tendenserne indenfor boligindretning peger i retning at, at vi skal inkludere naturen i vores hjem med frodige grønne planter, må dette da være den helt optimale løsning.

Fakta om boligen:
Beliggenhed: São Paulo, Brasilien
Størrelse: 773 kvadratmeter
Byggeår: 2012
Arkitekt: Marcio Kogan, Studio MK27

SE OGSÅ: Designhus med store glaspartier og åbne rum og terrasser

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.