DIY: Sådan laver du en cool opslagstavle i messing

Vores DIY ekspert Mille viser her hvordan man selv kan lave drømmeopslagstavlen og det er endda ret nemt. En opslagstavle som kan bruges som moodboard til huskesedler, billeder, smykker osv. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mill bruger sin opslagstavle som moodboard til huskesedler, prints, postkort, smykker og den slags. 

Jeg har hængt min opslagstavle over mit lille skrivebord. Bordet er et gammelt symaskinebord fra Singer med hvid marmorbordplade.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Jeg fandt disse fine skruer med messingtop som jeg satte selve opslagstavlen fast med. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Metallet som er brugt hedder strækmetal og kan købes i byggemarkeder. Jeg havde i første omgang tænkt på kroge som ophæng til mine sager, men jeg kunne ikke finde nogen der passede til metallets små huller. Hullerne i metallet er nemlig ret små, og de kroge jeg kunne finde var alt for tykke og store, så jeg gik med den anden idé med skruer, hvilket fungerer ganske udemærket. Jeg måtte dog udvide hullerne i strækmetallet en anelse for at de kunne komme igennem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det endelig resultat af skrueophæng og 'kroge' til at hænge alle min sager på.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Klips og saks er begge fra HAY. Printet fik jeg med i et bolig magasin.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

TIP: Pynt dit skrivebord med fine grønne planter. Det giver et frisk pust til indretningen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vil du se mere af hvad Mille har lavet kan du besøge hendes blog SONOMA SEVEN. God arbejdslyst :-)

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Jeg har i lang tid ønsket mig en eller anden form for cool opslagstavle over mit skrivebord. Har førhen haft en klassisk polstret opslagstavle til nåle, men den levede ikke helt op til de krav jeg har i dag. 

Messing begejstring
Jeg besluttede derfor at lave en ny og opgraderet version i messing. Her på det seneste har jeg nemlig “udskiftet” min store metalbegejstring for kobber ud med messing. Jeg er helt vild med det gyldne metal og jeg synes det giver et råt twist til indretningen. Derfor var jeg ret vild med tanken om en opslagstavle i netop dette materiale og tog derfor et smut forbi Bauhaus for at kigge på materialer. 

Sådan gør du
I et byggemarked fandt jeg det super cool tynde materiale der hedder strækmetal. Det var perfekt til mit lille projekt. Jeg købte en plade af 100x50 cm til 549 kr., nogle skruer og så fandt jeg nogle “ophæng” jeg kunne skrue fast i selve metallet og bruge som nye opgraderede ’nåle’.

Jeg havde i første omgang tænkt på kroge, men jeg kunne desværre ikke finde nogen der passede til metallets små huller. Hullerne i metallet er nemlig ret små og de kroge jeg kunne finde var alt for tykke og store, så jeg gik med den anden idé, hvilket fungerer ganske udemærket. Jeg måtte dog lige udvide hullerne lidt ved at stikke en skruetrækker ind og lige give den et twist. 

Se det færdige resultat i billede slideren ovenfor samt en lille guide til, hvordan du selv laver den samme lækre sag. 

Vil du se mere af hvad Mille har lavet kan du besøge hendes blog SONOMA SEVEN

 

SE OGSÅ: DIY: Sådan laver du et skrivebord med bogkasser

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.