Trænger dit badeværelse til et nyt look?

Så kan du med få justeringer skabe en lækker og luksuriøs hjemmespa. Her kan du i rolige og afslappende omgivelser lade op til dagens gøremål og koble af efter en lang dag.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lækker opbevaringsløsning til make-up fra Trip Trap, 499 kr. Egetræsspejl fra Trip Trap, 900 kr. Rustikke trækurve fra Broste Copenhagen, fra 149 kr. Dekorationsbakke fra Bloomingville, 139 kr. Grov neglebørste med naturlig pimpsten fra House Doctor, 100 kr. Klassiske metrofliser fra Mosaikhjørnet, 298 kr./kvm.

Fliser fra Mosaikhjørnet. Badeværelsesinventar fra By Nord

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fliser fra Mosaikhjørnet, 750 kr./kvm. Duftlys ’Hav’ fra Skandinavisk, 415 kr. Midnatsblå frottéhåndklæder fra Magasin, fra 33 kr. Vasketøjskurv & opbevaringskurv fra Ferm Living, 600 kr. Midnatsblå frotté bademåtte fra Magasin, 200 kr. Mørkbejdset trætaburet, Georg, fra Trip Trap, 1.695 kr. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fliser fra Fired Earth og til højre fliser fra Mosaikhjørnet

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Bruser & blandingsbatteri fra Gustavsberg. Opbevaringskrukker i porcelæn fra Broste, fra 70 kr. Vippespejl i marmor fra Menu, 2.995 kr. Mønstrede opbevaringsæsker fra House Doctor, 3-sæt 520 kr. Duftlys ’Skov’ fra Skandinavisk, 250 kr. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fliser fra Mosaikhjørnet  Baderumsinventar fra Kähler

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det vigtige rum
Mange af os forstår ikke vigtigheden af, at have et lækkert og tiltalende badeværelse. Vi benytter mest af alt rummet til at bade, børste tænder og aflægge toiletbesøg. Men tænk engang på at badeværelset er det første, som vi søvnige bevæger os ud på om morgenen og det sidste vi besøger inden sengetid om aftenen.

På badeværelset lader vi op til dagens gøremål og kobler af efter en lang dag. Og hvorfor ikke gøre det i lækre og afslappende omgivelser?

Indret med sanserne
Fokusér på at behage sanserne når du går i gang med at indrette din egen hjemmespa på badeværelset. Her skal der eksistere en rolig, stille og afslappende stemning. 

En fryd for øjet
Indretningen skal være en fryd for øjet og være i tråd med resten af hjemmets indretning. På den måde skaber du sammenhæng og ro i din indretning, når de samme farver og stilmæssige udtryk går igen i alle rum.

Læs også: Få en rå og industriel stil på badeværelset

Udvælg en simpel basisfarve som er gennemgående i din indretning (eksempelvis hvid eller lysegrå) og bestem dig derefter for 2-3 farver, som du kan tilføre igennem interiør. Ovenfor ser du ideer til en afstemt indretning i blå, pudderfarvede og grønne nuancer. Vælg fx håndklæder, klinker, kurve, duftlys eller planter i de lækre farver.

Beroligende duft
Duften på badeværelset er essentiel at have fokus på, da duftesansen er medbestemmende for, om vi føler os tilpas i rummet. Det er vigtigt at duften ikke bliver for kraftig, da en sådan duft kan have den modsatte virkning. Indret med et lækkert duftlys eller duftpinde som udsender en diskret og beroligende duft.

Blødt og behageligt
Ville det ikke være dejligt, hvis din trætte krop og fødder blev mødt af en behagelig bådemåtte, lækre håndklæder eller måske et par bløde frotté-slippers?

Læs også: Sådan indretter du dig til mere plads på badeværelset

Tilfør en stor og blød bademåtte på dit badeværelsesgulv, rul lækre badelagner sammen så de er klar til brug som på et hotel og hav gerne et par frotté-slippers stående klar efter at du har været i bad. Det er ren selvforkælelse og det tilfører badeværelset en fin spa-stemning. 

Gem væk
Utiltalende shampooflasker, halvtomme tandpastatuber og slidte tandbørster hører ikke hjemme til frit skue i din nye hjemmespa. Jovist hører de til på badeværelset, men gem dem væk på en pæn måde i et skab, skuffe eller kurv og lad de smukke elementer komme til syne i stedet for.

Find dine fine parfumeflakoner, farverige glas til vat og vatpinde og grove kurve med sammenrullede håndklæder frem. 

Hold det simpelt, rent og roligt på badeværelset og du vil nyde det hver dag.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.