Forårets nye flotte køkkenmodeller

Påsken er typisk tiden på året, hvor mange af os overvejer at købe nyt køkken. Er du iblandt dem? Se med her, hvor vi viser forskellige køkkener i forskellige stilarter fra de førende danske køkkenbrands. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Modellen Dinesen fra Garde Hvalsø er et eksklusivt snedkerkøkken, der er produceret af specielt udvalgte Dinesen egetræsplanker. Understellet er udført i voksbehandlet råt stel med messingdetaljer og grøn marmorbordplade i køkkenets venstre side.

Innovationskøkkenet Model Brahe Art fra Kvänum er et elegant grebsløst køkken i farven askegrå, malet på askefinér. Hertil en smuk og moderne hvid carrara marmor bordplade.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Multiform
Med de nye Form 45 fronter fra Multiform, der er skåret i smig med 45 grader, får man et knivskarpt look. Køkkenøen står som en stringent monolit i rummet, mens resten af køkkenets elementer er skjult bag de nye dobbelte ”pocketdoors”.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Modellen Bølge fra Hanstholm Køkken er et enkelt stringent design, som er afsluttet med bløde runde former. Køkkenet er designet af Henning Larsen Architects.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Modellen Grebsløs fra Sønderborg Køkkenet er udført i en knivskåret fineret amerikansk valnød, hvor årene flugter og med en silke mat lakering.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

JKE Design har netop lanceret modellen Pisa White, der er et nyt prisstærkt design med en stærk overflade. De helt rene linjer uden greb giver et stilrent, industrielt og let udtryk i køkkenet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Focus fra HTH Køkken er et elegant køkken i en afdæmpet stil og høj kvalitet. Designet giver mulighed for at man kan sætte sit eget præg på køkkenet og skabe sin egen køkkenstil. Her kombineres kontrasterne rustik sort eg og hvid højglans.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Modellen STIL fra Svane Køkkener passer perfekt ind i det nordisk indrettede hjem, hvor minimalisme, hygge og nostalgi forenes. Her kombineres sort eg med hvid marmor og groft træ.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Modellen Future fra Tvis Køkkener er et køkkenværksted med sjæl og hjerterum. Her ses moduler i en lækker mørk sandfarve mikset med fronter af sort egefinér og en hvid Coretop bordplade. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Invita har fornyet det sorte køkken med sanselige overflader og strukturer. Her ses model Everline i sort eg med sort laminat bordplade. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Model Bergen fra Multi-Living i massiv træ, fineret og hvidmalet. Her er nostalgi og romantik kodeordene. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Trend specialiserer sig i specialdesignede løsninger. Køkkenet her er med hvidlakerede fronter, grebsudfræsning og Corian bordplade.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Designas køkkenmodel, Tico. Greb og bordplade i sort kombineret med låger i hvid skaber et køkken med grafisk effekt. En nyfortolkning af det klassiske køkken.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hjemmets hjerte
For mange er køkkenet i dag blevet hjemmets pulserende hjerte, som rummer det hele og involverer alle.

I køkkenet dyrkes fællesskabet og ikke mindst en stigende fælles passion for madlavning og glæde over at mødes over et godt og veltilberedt måltid.

Læs også: Skal dit køkken være sort, hvidt, gråt eller træ?

Køkkenet anno 2015 er med andre ord blevet et madværksted og frirum, hvor der er plads til alles interesser og kreative udfoldelser.

Det er uanset om der laves mad, tegnes, danses, kreeres blomsterdekorationer eller hygges med et godt glas vin.

Vi stiller høje krav
Efterspøgslen på det minimalistiske og kliniske samtalekøkken i højglas er dalende og i stedet står ønsker om høj kvalitet, funktionalitet og gennemtænkte løsninger øverst på listen.

Vi vil have naturen med ind, vi ønsker farver og vi ønsker os nogle specialdesignede løsninger, som passer præcis til os. 

Samtalekøkkenet er meldt ude
Det stiller krav til de danske køkkenfirmaer, udviklingen af deres nyeste køkkenmodeller og ikke mindst de materialer, som køkkenet udføres i.

Her fokuseres der på, at det forhenværende moderne samtalekøkken udskiftes med det nye multifunktionelle køkkenværksted.

Se ogsåGuide: Sådan vælger du det rette køkken

I det multifunktionelle køkken er alle dele designet til at fungere i en hverdag, hvor vi efterspørger et smukt køkken, som er integreret med resten af vores hjem.

Det skal dog også være praktisk, og der skal være plads til at arbejde i det.

Køkkentrends 2015
Vi ser masser af træsorter, kombination af materialer og kontraster samt farver som sort, blå og grå i de nye køkkener i 2015.

I galleriet ovenfor finder du 13 forskellige køkkenmodeller i forskellige stilarter fra de førende danske køkkenproducenter. 

Vi håber, at vi kan inspirere dig, hvis du er på jagt efter et nyt køkken til dit hjem. God køkkenjagt.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.