Se årets smukkeste påske-dekorationer

Vi har samlet årets smukkeste påskelækkerier og giver dig her inspiration til, hvilket påskeæg du skal give til afsenderen af dét gækkebrev du ikke gættede eller bare til én du holder af.  

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Dejlige farver og skønne forårsbebudere fra Royal Copenhagen. De nyeste jubilæums æg koster fra 149 kr. 

Stine og Lars fra bloggen Happy Mountain viser her, hvordan at jubilæumsæggene fra Royal Copenhagen kan styles. Smukt. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Dekorative løsninger med de skønne påskeæg fra Royal Copenhagen stylet af Lars og Stine.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Porcelænsægget anno 2015 fra Summerbird er håndlavet og fyldt med gianduja vagtelæg, som består af mørk chokolade Peru 61%, praliné og grüe. 298 kr. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De smukke rå krukker er super funktionelle og indeholder 12 chokoladeæg med karamel fra Nicolas Vahé

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Skønne og dekorative påskeæg i nordiske afdæmpede toner fra Broste Copenhagen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En lækkerbisken
Smuk keramik og god chokolade er en herlig kombination. De enkle æggeforme med karakterfulde glasurer, der i sammensætning nærmer sig naturens forskellig farvede sten. De rå krukker er super funktionelle og indeholder 12 chokoladeæg med karamel.

SE OGSÅ: Bolig nyheder fra indbakken #14

Det er Nicolas Vahé, der er manden bag disse fine påskeæg. Nicolas Vahé er uddannet chocolatier under Daniel Giraud Valence, som er en verdensberømt chocolatier og blandt Frankrigs bedste dessertkokke. Nicolas har blandt andet tryllet som konditor på Falsled Kro i mere end 3 år og han har også været chefkonditor på Fakkelgården ved Kruså.

Forårsbebudere
Forårskollektionen fra Royal Copenhagen fylder 10 år og er i år stærkt inspireret af de danske havers forårsbebudere. I år er der blevet fremstillet en særlig stor jubilæums-bonnoniére med tulipaner og birkegrene. Det voluminøse æg har et hav af anvendelsesmuligheder.

Det første påskeæg blev oprindeligt inspireret af det luksuriøse Flora Danica stel, som er baseret på virkelige botaniske tegninger af danske blomster og planter. Sommerfugle, blomster og fugle. Det kridhvide porcelæn er dekoreret i delikate farver og udstråler glæde og optimisme.

SE OGSÅ: Sådan kan du dække et festligt bord til dine gæster. 

Ovenfor i galleriet kan du se, hvordan bloggerne Lars og Stine fra Happy Mountian har stylet jubilæums-bonnonniéren på forskellige smukke måder. Giv en smuk gave, der er værd at gemme.

Dekorative æg og fjer
Broste bruger naturens smukke farver og elementer i deres påskepynt. Dekorer grene med æg og fjer i brune, grå og nude nuancer for enkel og smuk påskeudsmykning. 

Den fine kombination
Porcelænsægget er håndlavet og fyldt med gianduja vagtelæg, som består af mørk chokolade Peru 61%, praliné og grüe. Summerbird tilbyder samtidig, at vedlægge et håndskrevet gækkebrev. Send det til en du holder af og personen vil både blive forkælet med chokolade, et dekorativt porcelænsæg og en kærlig tanke.

Søger du inspiration til påskepynt, dekoration af æg eller måske ideer til en smuk påskeborddækning så kan du besøge os på Pinterest, hvor vi har samlet en masse smuk påskeinspiration til dig. Besøg os her på Pinterest

Det indlæg er bragt i samarbejde med de dygtige og inspirerende boligbloggere Lars og Stine. Se mere på deres blog Happymountain.dk  

SE OGSÅ: 10 værtindegaver til en festlig lejlighed

 

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.