Emfang: En vigtig del af dit køkken

Køkkenet er hjertet i mange hjem, her mødes familien over madlavning og gode måltider. Men alt for få fokuserer på vigtigheden af god køkkenventilation og her kommer berbel ind i billedet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den integrerede løftefunktion tillader emfanget Moveline elegant at løfte sig fra bordpladen og afsluttende bukke for kogepladen. Se mere om Moveline her

Indsatsemfang Firstline er et perfekt eksempel på, hvordan man imødekommer udfordringen om at skjule en teknisk topydelse. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Elektrisk højdejustering på 120 cm, planforsænkning i loft, betjening via smartphone er blot enkelte features som gør Skyline Edge 2015 til et svævende højdepunkt i ethvert køkken. Se mere om Skyline Edge 2015 her

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hygiejnisk: De rustfri drypbakker er meget lette at rengøre: åben, tørre og den er ren.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Venstre: Den nye Skyline Edge har en elektrisk højdejustering, hvilket giver mulighed for at køre den helt op i loftet. Højre: Glassline har klare linjer og en udtræksskuffe med glasfront der understreger formerne i det nye emfang med fuldt integreret betjeningspanel.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vertikalemfang Ergoline er enestående design, meget stille og giver frit udsyn til kogepladen kombineret med ergonomisk ventilationsteknik. Se mere om Ergoline her 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vertikalemfang Formline er flot bearbejdet og giver frit udsyn til kogepladen. Se mere om Formline

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

3 enestående ideer danner grundlag for den nye Glassline: den nyeste generation power LED'er, integreret effektbelysning og det eksklusive buede specialglas. Se mere om Glassline

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det prisbelønnede Glassline emfang. Vinder af Reddot Design Award 2015. Bliv den heldige vinder af dette emfang. Klik her og tilmeld dig på Hanstholm´s facebook side 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

berbel princippet
Tyske berbel tilbyder stille, effektive og hygiejniske emfang – og nu kommer de til Danmark. berbel GmbH’s emfang er udviklet ud fra det patenterede berbel princip, hvor de traditionelle fedtfiltrer erstattes med centrifugalkraften.

Der anvendes altid det bedste fra udblæsnings- og recirkulationsteknologien for at opnå den optimale suge effekt i produkterne.

Disse metoder skaber lydsvage, energibesparende og desuden æstetisk smukke emfang, som du vil nyde i køkkenet hver dag. Alle produkterne er tilmed nemme at rengøre. Det eneste der kræves er rutinemæssig aftørring af fedtbakken. 

EcoSwitch funktion
Alle emfang fås med EcoSwitch, som gør det muligt at skifte mellem udblæsning og recirkulation i rummet.

Recirkulation er optimal på dage, hvor det er for koldt at hente erstatningsluft udefra eller ved lettere madlavning med begrænsede mængder mados. 

Ventilation som du ønsker
Mange ønsker mulighed for at skjule køkkenventilationen når den ikke er i brug. Dette er muligt med enten en indsats eller et emfang som kan køres op under loftet efter endt madlavning.

Samtidig tilbydes også løsninger til kogeøen, som kan tilpasses den enkeltes behov. Med andre ord tilbydes præcis den ventilation, som du behøver og løsningerne fra berbel kan eftermonteres i næsten alle typer af køkkener. 

Berbel har netop modtaget hele to af de prestigefyldte Red Dot designpriser for deres populære og innovative designer-emfang; Skyline Edge og Glassline, på årets Red Dot Design Award 2015 i Rheine.

Lige nu kan du være så heldig at vinde et af de prisvindende emfang, nemlig modellen Glassline, til en værdi af 21.000 kr. Besøg Hanstholm Køkkens Facebookside her og deltag.

Se mere på www.berbel.dk 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.