Passionen for det gode køkken

Sønderborg Køkkenet har et mål om at realisere køkkendrømme, der lever videre år efter år. Læs med her, hvor vi giver dig historien om Sønderborg Køkkenet og udvælger vores favoritdesigns.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Denmark Style køkkenet med et miks af klassiske skuffemoduler, højskabe og romantiske overskabe med kryds og integreret belysning.

Denmark Style er en kombinations-løsning med et stilfuldt designudtryk, hvor sammensætningen er smuk og harmonisk i sig selv. Kombiner køkkenet med hvide metrofliser som her, for at skabe et charmerende og autentisk look i dit køkken.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Bemærk sammensætningen af forskellige bordplader i både farver og materialer. Det er både æstetisk flot og praktisk i køkkenet med forskellige bordplader.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det grebsløse køkken i mørk valnød passer perfekt ind i det moderne hjem. Den mørke valnød skaber en smuk kontrast i den lyse bolig. Her er der valgt en langside og kogeø i mørk valnød i kombination med de mere diskrete hvide gulv-til-loft skabe.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lækre materialer og overflader i det grebsløse køkken i mørk valnød. Bemærk soklen i forskellige farver og med integreret belysning. Læg også mærke til kombinationen af forskellige farvede bordplader.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er gennemtænkte løsninger i det moderne grebsløse køkken med masser af plads til opbevaring.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Moderne hvidt højglans køkken med diskrete topgreb i aluminium. Passer flot ind i det minimalistiske nordiske hjem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Elegant dobbeltfunktionelt skuffedesign med masser af plads til både krydderier i separat udtræksskuffe og plads til fade og skåle i den nederste del.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Kollektionen med hvide elementer i højglans og alu topbreb findes både til køkken, bad, bryggers, kontor og skabsløsninger. Her ses en buffet i stuen og underskabe til badeværelset. En god mulighed, hvis du ønsker en gennemgående løsning til hele dit hjem. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Antique Lifestyle kollektionen er designet i romantisk engelsk landstil med karakteristiske detaljerede udskæringer i fyldningslåger, skuffer og sokkel.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Bemærk de flotte håndlavede greb af messing, som en gørtler skaber specielt til Sønderborg Køkkenet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Antique Lifestyle kollektionen er et stemningsfyldt design som vil passe perfekt ind i din gamle historiske villa, herskabslejlighed eller i sommerhuset.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sønderjysk grundighed
I 1973 ansatte Sønderborg Køkkenet en ambitiøs ung mand ved navn Johnny Petersen, som i dag er indehaver af virksomheden.

Skaberglæde og sønderjysk grundighed er blandt de værdier, som driver ham og resten af holdet bag Sønderborg Køkkenet, når der skabes køkkenkollektioner til hele Danmark.

Individuelle kvalitetsløsninger
Frem til 1980 var Sønderborg Køkkenets fremstilling baseret på volumen i enkelt design, men da danskerne i højere grad begyndte at prioritere boligindretning, omlagdes produktionen til individuelle løsninger med kvalitet for øje.

Den høje kvalitet er sidenhen blevet et af Sønderborg Køkkenets varemærker og uanset pris er hængsler og korpus altid af samme kvalitet, mens designet varierer.

Kunderne inspirerer
For Sønderborg Køkkenet er det vigtigt at forny sig og derfor er idéer, produkter og designs altid under udvikling for at følge med tidens trends og tendenser.

Sønderborg Køkkenets kunder er en stor inspirationskilde og deres krav og ønsker har gennem tiden været med til at skabe flere populære produktserier.

Den mest kendte er serien ’Antique Lifestyle’, som blev skabt ud fra en kundes ønske om et køkken i engelsk landstil.

Samtidig benytter Sønderborg Køkkenet sig også af kundernes gode smag, når der skal laves billedmateriale og de bruger derfor udelukkende billeder taget i kunders hjem, hvor produkterne får lov at komme til sin ret og inspirere andre i de ’rigtige’ omgivelser.

Imødekommer køkkendrømme
Tilfredse kunder er et must og for at sikre, at de hverken køber mere eller mindre end de har brug for, er udførlig rådgivning en selvfølge hos Sønderborg Køkkenet.

Det endelige produkt afleveres først når det lever fuldstændig op til kundens forventninger og det bærer ifølge Johnny Petersen frugt: ”Vores kunder er glade og tilfredse og rigtig mange vender tilbage, når de igen skal have nyt køkken” fortæller han.

Sønderborg Køkkenets store erfaring og dedikation med at imødekomme køkkendrømme gør dem til et af de mest oplagte valg, når køkkenet skal fornys. 

Favoritter hos Sønderborg Køkkenet
Følg med i galleriet ovenfor og se vores favoritkøkkener.
Den første kollektion vi vil fremhæve er ’Denmark Style’. Et miks af klassiske skuffemoduler, højskabe og romantiske overskabe med kryds.

Den frembringer et eviggyldigt og tidløst design, som er både elegant og charmerende. ’Denmark Style’ er det oplagte valg, hvis du bor i en gammel villa eller herskabslejlighed og køkkenet skal komplimentere de smukke historiske omgivelser.

Det næste køkkendesign som vi vil fremhæve, er det grebsløse køkken i valnød med en nærmest grafisk fremtoning.

Designet er stemningsfuldt og meget enkelt med klassiske linjer og passer derfor smukt ind i hjemmet med moderne stil og danske designermøbler.

Det grebsløse køkken i valnød er et favorabelt bud på køkkenindretning med integreret møblering og masser af opbevaringsplads. Den mørke valnød skaber en smuk kontrast  i hjemmet.

Det er værd at bemærke sokkelbelysningen og de forskellige farvede sokler og typer af bordplader.
Det tredje køkkendesign vi fremhæver er med Alu Topgreb, som komplimenterer det stilrene nordiske design.

Køkkenet er simpelt og minimalistisk i sit udtryk og passer derfor ind i næsten alle moderne hjem. Køkkenet er en elegant hvid base med diskrete topgreb i aluminium, hvor du nemt kan tilføre lækkert køkkeninventar i flotte farver og spændende materialer.

I denne kollektion findes ikke kun køkkenløsninger, men også møbler til både badeværelse, kontor og entre m.fl. Her kan du få en gennemgående harmonisk løsning til hele din bolig.

Den sidste kollektion vi vil omtale er Antique Lifestyle, som er en ægte klassiker hos Sønderborg Køkkenet. Antique Lifestyle er æstetisk smuk med masser af udstråling og moderne funktionalitet.

Det autentiske design har snart gennemlevet to årtier uden at miste hverken aktualitet eller værdi.

Køkkenet viser det poetiske spil mellem lys og skygge i de antikhvide fyldningslåger, der giver køkkenet varme og charme. Her ses et køkken i romantisk engelsk landstil med plads til dansk hygge og moderne komfort.

Besøg Sønderborg Køkkenet her og se alle deres smukke køkkenkollektioner.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.