Mikkel Dahlstrøm - gennemført maskulin og nordisk stil på 63 m2

Kom med indenfor hos den populære Instagram-profil. Her er indretningen maskulin og nordisk – og stilen holdt helt enkel med sorte og hvide farver, udskiftende stilleben og grafisk kunst på væggene. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mikkel Dahlstrøm har over 18.000, der følger med i hans kreative boligunivers på Instagram. Hans stil er maskulin og nordisk med grafiske detaljer og konstant skiftende stilleben. 

Den nordiske stil er understreget af fine og hyggelige detaljer som gulvtæppet under sofabordet, der ifølge Mikkel fungerer som en god kontrast til de gamle plankegulve i lejligheden.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Billedvæggen i stuen bryder med symmetri og rene linjer og tilføjer den minimalistiske stue personlighed. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Da Mikkel flyttede ind i lejligheden, forærede han sig selv en About a Lounge Chair fra Hay i indflyttergave. Smukke møbler i god kvalitet er en af hans helt store passioner, og med talrige stilleben har han sørget for at den stilrene indretning er personlig og stemningsfuld. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

På tv-bænken i stuen har Mikkel skabt et af lejligheden mange stilleben med talrige rammer og magasiner. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet i lejligheden er gammelt og fuld af patina og hygge. Det lille kaffehjørne er uundværligt for Mikkel og er flittigt besøgt, når han har travlt med studierne.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det gamle palisander-rullebord i stuen er et loppefund. PH 3/2 bordlampen har Mikkel fået i gave af sine forældre og er et af hans absolutte yndlings-objekter i hele lejligheden. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I den ene af stuens vindueskarme står en Kubus 8 fra By Lassen samt planter i urtepotter fra Hay. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Soveværelset er holdt rent og minimalistisk – med et maskulint touch. De afdæmpede farver skaber ro og store indbyggede skabe er med til holde tøj og andet ude af syne. Skabene havde oprindeligt en beige farve, men for at underbygge den minimalistiske stil valgte Mikkel at male dem hvide og sætte nye greb på, så fik et nyt og nærmest herskabeligt look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den maskuline og grafiske stil ses tydeligt ved Mikkels arbejdsbord, hvor han tilbringer meget af sin tid med at studere og læse boligboligs.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den store passion for boligindretning er tydelig at spotte. Der er intet i lejligheden på 63 kvadratmeter, som har en fast plads, og med 27 plakater og 25 forskellige lysestager forstår man godt, hvordan Mikkel kan skabe nye looks ved blot at flytte lidt rundt. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Helt enkelt og hvidt. Mikkel har en stor forkærlighed for porcelæn og især dansk design. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det minimalistiske soveværelse ændrer hurtigt udseende; blot ved at skifte fra sort til hvidt sengetøj. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mikkel har samlet på porcelæn i flere år, hvilket tydeligt ses på køkkenhylderne, som er fyldt med Royal Copenhagen. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mikkel Dahlstrøm har over 18.000 følgere på Instagram @mikkeldahlstroem, og når man ser på hans mange billeder, forstår man hvorfor. Mikkel har nemlig et skarpt øje for boligindretning og design og inspirerer dagligt sine både danske og internationale følgere med lækre billeder fra sit hjem.  

Se også: Lars Birklykke - 44 m2 hybel med designklassikere

”Det vigtigste i min bolig er, at jeg omgiver mig med smukke møbler i god kvalitet, og at indretningen er minimalistisk, men samtidig personlig og stemningsfuld. Mit hjem er mit fristed. Det er her, jeg slapper af og lader op til hverdagens stress og jag, men samtidig også her jeg udlever min passion for indretning.”

Nordisk og klassisk stil
I Mikkels lejlighed på 63 kvadratmeter er indretningen lys og enkel med tidløse designklassikere som Charles Eames og Poul Henningsen. Den klassiske stil har han krydret med loppefund, personlige genstande og bløde tekstiler, som harmonerer fint med de moderne designergenstande. 

Se også: Henriette A. Kalbekken - Norsk interiørblogger

”Jeg påvirkes meget af tidens tendenser, trends og materialer, hvilket gør, at der er konstant forandring i mit hjem. Min bolig har en meget uafhængig indretning.” Der er ingen møbler eller stilleben, som har en fast plads i Mikkels hjem.

Se også: Modeblogger Mie Quist - Sans for detaljen på 60 m2

Det ser man også tydeligt på hans Instagram-profil, hvor der konstant ses den ene fine omrokering efter den anden. ”Jeg har hverken loftlamper eller væghylder, da dette begrænser mine muligheder for at tænke kreativt og eksperimentere med nye løsninger.” 

Tre hurtige spørgsmål til Mikkel:

Hvordan startede din passion for boligindretning og interiør?
Min passion startede faktisk som ganske ung, hvilket nok skyldes mine forældre og deres gode smag og sans for boligindretning. 

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Min indretningsstil er meget minimalistisk og nordisk inspireret. Stilen holdes i afdæmpede farver og kontraster for at skabe ro og balance. 

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Jeg er en flittig bruger af Instagram, hvor jeg følger mange inspirerende profiler. Derudover finder jeg meget inspiration via Pinterest, boligblogs og i boligmagasiner. 

Mikkels fem bedste indretningstips:
1. Indret dig med møbelklassikere som er tidløse.
2. Bryd op med symmetri og rene linjer – lav små stilleben.
3. Lad genbrug og loppefund indgå i indretningen.
4. Lad dine møbler have en uafhængig placering for nemt at kunne eksperimentere med nye løsninger.
5. Lad dig inspirere - men ikke kopiere. Skab til eget personlige look.

Om Mikkel:
Mikkel Dahlstrøm er 22 år og bor i Aalborg Vestby i en lejlighed på 63 kvadratmeter. Han studerer Offentlig Administration på University College Nordjylland, hvor han i øjeblikket er i gang med sit speciale i Human Resource (HR). Udover studie og arbejde bruger Mikkel tiden på at dele sin store passion for boligindretning på Instagram via profilen @mikkeldahlstroem, hvor hele 18.000 følger med i hans kreative boligunivers. 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.