Fitness i køkkenet og svævende værelser

Ved at fjerne gulvet mellem boligens to øverste etager er der blevet plads til fitness, bibliotek, kontor, køkken, soveværelser og badeværelser.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Gymnastikredskaberne hænger ned fra loftet og på væggen. Se, hvordan denne utraditionelle bolig har fået plads til et stort multifunktionelt fællesrum med plads til det hele.

Køkkenopbevaring er gemt væk bag praktiske skabe i mørkt træ og en stor bogreol, der strækker sig langs det store rum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Man valgte at fjerne gulvet mellem husets to øverste etager for at skabe dette store fællesrum.
Den nye 1. sal består at to kasser beklædt med krydsfiner, som hver rummer et soveværelse og badeværelse til familiens teenagere. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Central i det store rum er køkkenet, som består at to fritstående kogeøer.
Begge er beklædt med ubehandlet og hvidmalet træ, og bordpladen er i rustfrit stål.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Som en fin detalje er trappen til de to soveværelser skjult bag den mørkegrå væg. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I den ene ende er der blevet plads til en kontorplads, hvor et stort vinduesparti sørger for masser af lys.
Den lange indbyggede bogreol bliver flot oplyst af smarte spots fra loftet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lige over køkkenet er den næsten svævende 1. sal soveværelse og badeværelse.
Indretningen er holdt stilrent, og nips og køkkenting er gemt væk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mellem de to kasser, der hver rummer soveværelse og badeværelse, er der blevet dannet praktiske huller,
hvor der gemmer sig gymnastikredskaber, som hænger fra loftet og væggen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ved at fjerne gulvet mellem boligens to øverste etager, kom dette fantastiske rum med højt til loftet og plads til gymnastikringe.
En diskret gang med gelænder i glas forbinder de to soveværelser på den nye 1. etage.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den minimalistiske stil er gennemført, og al opbevaring er gemt bag skabe og døre.
Hvis du går på opdagelse, vil du eksempelvis finde et bad  gemt bag en af disse døre.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Har du også højt til loftet? Så udnyt de mange meter fra gulv til loft med lange pendler som her, da de fremhæver de lange linier og sikrer lys til både over- og underetage.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hvis du ønsker at forny hjemmet, men ikke er til mange farver på væggen, så gør som her og beklæd en væg med tynde træplader. Det giver en rå og naturlig effekt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det er arkitektfirmaet NatureHumaine, der står bag ombygningen af denne utraditionelle bolig på 185 kvadratmeter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mosaiksten og fliser er de primære materialer på de minimalistiske badeværelser, hvor kun en gul væg og en turkis dør bryder de rene linier.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet består af en central kogeø i hvidmalet træ med en bordplade i rustfrit stål. Opbevaring er praktisk gemt væk bag skabe i mørkt træ, og den minimalistiske stil og de kølige farvenuancer brydes af gule barstole.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der skulle, udover gymnastikredskaber, også være plads til et stort fællesrum, der kunne rumme både køkken, spisestue, bibliotek, kontor samt soveværelser og badeværelser. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fantasien fik frit spil, da denne bolig skulle renoveres. Det resulterede i et usædvanligt og unikt hus med masser af mulighed for at slå sig løs. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fitness i køkkenet og svævende værelser
Kom med indenfor i denne utraditionelle bolig på 185 kvadratmeter, hvor du kan svinge dig i gymnastikringe fra loftet midt i det store åbne fællesrum. 

Det er vigtig at dyrke sine interesser. Det tog en familie meget bogstaveligt, da de igangsætte en stor ombygning af deres hjem for at få plads til et træningscenter til deres to atletiske børn.

Se også: LOOKBOOKS OG KATALOGER SAMLET ÉT STED

Udfordringen var dog, at der udover gymnastikredskaber også skulle være plads til et stort fællesrum, der kunne rumme både køkken, spisestue, bibliotek, kontor samt soveværelser og badeværelser. Resultatet blev denne usædvanlige bolig, hvor fantasien har fået frit spil. 

Svævende 1. sal
For at kunne skabe et stort fællesrum, der kunne rumme mange funktioner og samtidig sørge for, at familien fik lidt privatliv, valgte arkitekten at fjerne gulvet mellem husets to øverste etager. To kasser beklædt med ubehandlet krydsfiner blev i stedet sat ind og fungerer nu som husets nye 2. sal., hvor hver kasse rummer et soveværelse og badeværelse til husets børn.

Se også: 11 meter til loftet og lounge-stemning i verdensklasse

Der er på den måde blevet skabt tre huller mellem kasserne, der strækker sig over to etager. I det centrale hul er der blevet plads til et træningscenter med gymnastikredskaber som ringe og ribber, der hænger smukt fra loft og vægge. 

Multifunktionelt fællesrum
Det store fællesrum er fyldt med praktiske og kreative løsninger for at få plads til så mange funktioner som muligt. I den ene ende af rummet er der skabt en kontorplads, der sammen med en lang bogreol fungerer som husets bibliotek. Langs væggen er køkkenopbevaring gemt væk bag praktiske skabe i mørkt træ. Centralt i det store rum er køkkenet, som består af to kogeøer i ubehandlet og hvidmalet træ samt en bordplade i rustfrit stål.

Se også: Jetset-villa i smuk forening af træ og glas

De kølige farvenuancer brydes af gule barstole, kontorstole og kulørte hylder i bogreolen. Fantasien har bestemt ikke sat grænser i ombygningen af denne bolig, og med så mange funktioner og praktiske løsninger i ét rum, kommer familien aldrig til at kede sig – hverken mentalt eller fysisk. 

Fakta om boligen: Beliggenhed: Montréal, Canada | Størrelse: 185 m2 Arkitekt: Stéphane Rasselet, NatureHumaine 

Se også: 100 år gammel vinkælder i totalrenoveret fiskerhus

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.