Hun elsker grønne planter og rustikt design – @Howlinsandra

Der er ikke ét rum hos den 29-årige instagrammer Sandra Fahlander, som ikke står knivskarpt og emmer af hygge. Botanik, personlighed og dansk design er kodeordene.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hér er kvinden bag Instagramprofilen @Howlinsandra. Hver dag inspirerer hun flere tusind følgere og sælger smuk interiør i sin butik Olika Rum 

”Jeg synes, at det vigtigste ved et hjem er, at det føles personligt og indbydende.” Sofa fra Bolia, bord fra Normann Copenhagen, prints fra Playtype, Vontrueba, Lisa Bengtsson, Wargstedt og Granit. Puder fra H&M Home og Afroart. Gulvlampe fra By Rydéns

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Udskift billeder og print for at skabe et nyt udtryk i rummet.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Også i køkkenet holder Sandra den skandinaviske stil med et botanisk strejf. Lampe fra Muuto, String Pocket-reol med porcelæn fra Marimekko og Designletters

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg finder meget inspiration, når jeg rejser.” Skærebrætter fra forskellige rejser og Granit. Porcelæn fra Broste Copenhagen. Skål fra Artilleriet

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Indret med planter for at skabe liv i dit hjem.” Lysestage fra HAY, salt- og pebersæt fra Menu. Skærebrætter af oliventræ fra Grækenland

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Mit yndlingsrum er dagligstuen.” Bord og stole fra Mio. Print fra Playtype og Moderna Museet, plaid fra House of Rym

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg har en hvid og grå base med lidt sorte elementer – det kan jeg godt lide at blande med det grønne.” Lysestager fra Iittala, keramikvase fra Serax, glasvase fra Hübsch interior

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Jeg elsker dansk design.” Salt- og pebersæt fra Menu

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Spar op til det, du vil have, i stedet for at købe noget, som er ’hot lige nu’.” Tablo Table fra Normann Copenhagen, lille sidebord fra Søstrene Grene. Kubus-stage fra By Lassen. Lille keramikskål med prikker fra Artilleriet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg er vild med møbler, som er lette at flytte rundt på, og som passer ind i flere rum i hjemmet.”String Pocket-reol, keramikvaser fra Ditte Fischer. På gulvet sivkurv fra Bloomingville. Plantepiedestal fra Madam Stoltz, vægstager fra Menu, abe fra Kay Bojesen

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Somme tider er det nok bare at rykke rundt på møblerne for at give rummet en ny følelse.” Krukker til højre fra Hübsch Interior, træfugle fra Architectmade. Krukke til venstre med violinfigen i fra Bloomingville

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Enkel typografi går igen i Sandras indretning. Blandede ting på skrivebordet fra HAY, Granit og Afroart 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg skaber personlighed i hjemmet med mange grønne planter og små detaljer, som føles som ’mig’.” Prints fra Vontrueba, hjemmelavet opslagstavle af armeringsjern. Lille diamantformet terracottakrukke fra Ashware Studio. Glaskaraffel fra House Doctor. Anton Corbijn-poster fra Fotografiska.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Indret efter egen mening og smag, ikke efter hvad andre synes.” Sengetøj i hør fra H&M Home, print fra Moderna Museet og Lagerhaus. Öglan-stol fra loppemarked, lamper fra IKEA. Sengetæppe fra Åhlens 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I gangen formår Sandra også at blande personlighed og design. Dots fra Muuto

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Mit favoritmøbel er mit lysegrå Block Table fra Normann Copenhagen.” Kaktusser på Block Table fra Normann Copenhagen

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Ampel i keramik lavet af min svigermor.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

For to uger siden besøgte vi: interiørstylist @brandbyvikse og så, hvordan hun indrettede sit hjem med funky, nordiske detaljer med et industrielt præg. Se hendes hjem her "Vi besøger stylist og dekoratør @brandbyvikse"

Nu tager vi dig med til: Malmø for at møde Sandra Fahlander, som du nok kender fra Instagram som @Howlinsandra. Sandra er 29 år og bor på 115 kvadratmeter i sin lejlighed i Malmø, som hun deler med katten Theo, den franske bulldog Sally og kæresten Max. Og så driver hun indretningsbutikken ”Olika Rum”, som sælger alt fra grafiske bordskånere til de sprødeste posters og magasinholdere. Du kan også se hendes butik på Instagram-profilen @olikarum­_malmo. 

Se også: Hjemme hos Henriette A. Kalbekken - Norsk interiørblogger

Hvad er det vigtigste ved et hjem?
Jeg synes, at det vigtigste ved et hjem er, at det føles personligt og indbydende.

Hvordan skaber du personlighed i dit hjem?
Med mange grønne planter og små detaljer, som føles som ”mig”.

Hvordan startede din passion for boligindretning og interiør?
Den har nok altid været der. Da jeg var 18 år og flyttede hjemmefra, vidste jeg præcis, hvordan jeg ville have det. Min stil har dog ændret sig en del siden da.

Hvordan vil du da beskrive din indretningsstil?
Lys, moderne og skandinavisk med et touch af det botaniske. Jeg har en hvid og grå base med lidt sorte elementer – det kan jeg godt lide at blande med det grønne. Jeg elsker dansk design.

Se også: Mikkel Dahlstrøm - gennemført maskulin og nordisk stil på 63 m2

Hvordan skaber du hygge i dit hjem?
Med mange lysestager og levende lys, bløde, fyldige puder i sofaen og hyggelige tæpper.

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Jeg finder meget inspiration, når jeg rejser, og så finder jeg selvfølgelig inspiration hos dem, jeg følger på Instagram. Der findes så mange inspirerende mennesker derude.

Har du noget i dit hjem, som betyder ekstra meget for dig?
Min favoritmøbel er mit lysegrå Block Table fra Normann Copenhagen. Det bruger jeg til meget. Lige nu er det for eksempel mit plantebord. Jeg er vild med møbler, som er lette at flytte rundt på, og som passer ind i flere rum i hjemmet.

Hvad er dit yndlingsrum?
Mit yndlingsrum er dagligstuen. Der opholder vi os mest, og det er også dér vi spiser, når vi har besøg. En anden grund til at det er mit yndlingsrum er, at der fra det rum er adgang til balkonen, hvor jeg tilbringer meget tid om foråret og sommeren. Min balkon er som en ”minijungle”.

Se også: Nordiske nuancer i gråtoner hos @fregnate

Hvad er dit hidtil bedste DIY-projekt?
Jeg kan godt lide at lave enkle ting, som skaber stor forandring, som for eksempel at skifte ben eller greb på en gammel IKEA-kommode eller male et loppefund om.
… og dit næste DIY-projekt?
Jeg går og tænker lidt på at male mit gamle, hvide spisestuebord i dagligstuen i en lysegrå farve.

Hvad er dit næste boligkøb/boligønske?
Fire styks Afteroom Chairs fra Menu står højt på ønskelisten.

Dine fem bedste indretningstips:
1. Indret med planter for at skabe liv i dit hjem.
2. Hav ikke alt det du kan lide stående fremme på samme tid. Udvælg noget til at stille frem afhængig af årstiden. Ellers kan det skabe et uroligt indtryk.
3. Spar op til det, du vil have, i stedet for at købe noget, som er ”hot lige nu”.
4. Flyt rundt. Udskift billeder og print for at skabe et nyt udtryk i rummet. Somme tider er det nok bare at rykke rundt på møblerne for at give rummet en ny følelse. Man behøver ikke altid at købe nye ting.
5. Indret efter egen mening og smag, ikke efter hvad andre synes.

Se også: Rene linjer i kunstnerisk Vesterbro-lejlighed

 

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.