Sådan bor designeren bag det populære tøjmærke Les Deux

Kom med indenfor hos Mathias Jensen, der er kreativ direktør og designer i det populære modehus Les Deux. På bare 56 m2 er der blevet plads til både stilrene og grafiske løsninger – og hyggeligt familieliv. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Kom med indenfor hos Les Deux' kreative direktør og designer Mathias Jensens toværelses lejlighed på Østerbro.

Mathias' hjem er moderne, lyst og nordisk med mange fine detajler.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den nordiske og enkle stil bliver krydret med grafiske elementer såsom disse figurer fra Normann Copenhagen, der i virkeligheden er et salt- og pebersæt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her er Mathias' yndlingsmøbel. En grå sofa fra Bolia. For at skabe lidt ekstra hygge, er der blevet placeret et par puder og et uldtæppe fra By Nord.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

It's all about the details. Blomsterne og magasinerne pynter fint på det hvide bord fra HAY.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et af designerens bedste indretningstips er at holde sig til det enkle og lyse. Det må man også sige, at temaet er i Østerbro-lejligheden. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mathias sammen med sin kæreste Anne Sofie Halvgaard, som er på barsel med deres 4 måneder gamle søn Albert. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Du kan med fordel lade dig inspirere af Mathias og Anne Sofies pladsbevidste indretning, hvor der er tænkt over multifunktionelle løsninger. Hyggekrogen i stuen med det lille tæppe og den behagelige stol kan hurtigt gå fra oplagt læsekrog til legehjørne for lille Albert.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lejligheden er fyldt med fine plakater og stringente opsætninger, som vidner om Mathias fortid som art director. De små glasstager er fundet i en genbrugsbutik.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det kan være svært at forene stofbleer og Tom Dixon, lyder det fra Mathias. Derfor forsøger parret at holde hjemmet så lyst og enkelt så muligt - med plads til personlige detaljer. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mathias og kæresten beskriver deres stil som uhøjtidelig. Her har parret indrettet en lille krog til sønnen Albert både grafisk print og hyggelige lyskugler. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Fine detaljer på det rå træbord.  

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

På døren til badeværelset hænger de sorte grafiske bogstaver fra Design Letters, der skaber ordet ”bad”. Den simple grafik er i fin tråd med gangens stil med den sorte ”Get Shit Done” plakat fra Ink-Inc, som inspirerer det travle par i hverdagen. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det næste DIY-projekt er at lave et nyt køkken. Eller rettere at give køkkenet et omfattende ansigtsløft med ny bordplade, paneler og vask. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mathias’ interesse for design følger ham hele dagen. Både i hjemmet, hvor den rene og grafiske stil går igen i alle rum og gennem det kreative arbejde hos Les Deux. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Grafisk og nordisk stil hos designeren bag Les Deux
Når man træder indenfor hos kreativ direktør og designer, Mathias Jensen, fornægter hans grafiske fortid sig ikke. Den lille lejlighed er lys og imødekommende – og fyldt med fine plakater og stringente opsætninger, som vidner om Mathias fortid som art director.

Se også: De nyeste inspirationartikler i online boligmagaset iBOLIGEN.DK

I dag fylder den grafiske del stadig i det professionelle liv for Mathias, men fokus er nu på tøjdesign i rollen som kreativ direktør i det succesfulde danske firma Les Deux.  I lejligheden bor Mathias sammen med sin kæreste Anne Sofie Halvgaard og deres lille søn Albert på 4 måneder. Stilen er en god refleksion af dem begge: 

Hvordan vil du beskrive jeres indretningsstil?
”Da vi i sin tid flyttede sammen, var vores lejlighed et sammensurium af gammelt bras og Ikea-møbler, men i løbet af de sidste par år har vi forsøgt at skabe vores egen fælles stil. Vores stil er meget uhøjtidelig og nok typisk skandinavisk med dansk design og flere budgetvenlige løsninger. Jeg kan godt lide, at der er plads til lidt originale detaljer og skæve fund, mens de større møbler som sofa, spisebord m.m. er mere tidløse og langtidsholdbare”. 

Hvordan skaber I personlighed i jeres hjem?
”Vi har sat vores eget præg ved at blande personlige og fjollede ting ind i indretningen. Eksempelvis mine egne plakater fra Ink-Inc, små Dupont & Dupont figurer eller et salt- og pebersæt, som vi bruger som pynt. 

Se også: Kom med indenfor i spændende personligheders boliger

Nu, hvor vi er blevet forældre, skal vi også lige forene stofbleer med Lyngby-vaser og Tom Dixon lysestager, og det giver jo lidt udfordringer i en lille lejlighed. Så løsningen for os har været at holde vores hjem så let, lyst og enkelt som muligt – samtidig med at vores personlige stil får lov til at fylde.”

Hvor finder du inspiration til jeres indretning?
”Det gør jeg alle mulige steder. Jeg bruger meget Pinterest eller Tumblr, når jeg skal blive inspireret. Det er virkelig sjovt, at se hvor forskelligt folk bor. Det kan jeg rigtig godt lide. Så, i bund og grund bliver jeg bare inspireret i min hverdag og af de ting, jeg ser omkring mig.”

Hvad har I fået lavet om i lejligheden?
”Vi har slebet gulvene og givet dem en lys behandling og malet hele lejligheden.”

Hvad er jeres næste DIY-projekt?
”Vi er så småt i gang med at lave nyt køkken. Eller rettere; at give vores køkken et lille face-lift. Vi skifter panelerne, bordpladen og vasken, og så er køkkenet jo næsten som nyt igen.”

Hvad er jeres næste boligønske?
”For nyligt så jeg et HAY spisebord på Instagram, så nu er det vores næste køb.”

Hvad er jeres yndlingsbutik?
”Illums Bolighus er et vidunderligt sted. Jeg tror, at vi har købt de fleste af vores ting derinde. Der er mange varer og et stort udvalg, og det kan jeg rigtig godt lide. De har også alle de mærker, som vi kan lide. Når vi skal have nye plakater, tager jeg forbi CMYKkld på Jægersborggade. De har simpelthen så mange fede billeder.” 

Jeres fem bedste indretningstip?
1. Hold det enkelt og lyst
2. Det er de små personlige ting, som gør den store forskel
3. Køb godt design. Det bliver du gladest for i længden
4. Hav noget i lejligheden, som du glæder dig til at komme hjem til hver dag
5. Find inspiration til din indretning på steder som Pinterest, Tumblr og Instagram

Om Mathias:
Mathias Jensen er 29 år og bor på Østerbro i en lejlighed på 56 m2 med sin kæreste, Anne Sofie Halvgaard på 28 år og deres søn Albert på 4 måneder. Mathias er kreativ direktør og designer for tøjmærket Les Deux. Læs mere om Mathias og Les Deux her: www.lesdeux.dk.

Se også: De flotteste designhuse vi alle drømmer om

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.