En verden af vintage hos bloggeren @ditteblog

Kom med os indenfor hos Ditte Gimm. Den boligbevidste blogger har en strålende sans for detalje og at tænke ud af boksen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ditte Gimms hjem ligner ingen andens. Hendes boligfilosofi er nemlig, at hjemmet skal være personligt, og derfor mikser hun alt fra dyrt design til loppefund og rejseminder. 

 ”Jeg vil beskrive min indretningsstil som moderne med personlige elementer af gamle møbler og loppefund.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Mit yndlingsrum er helt klart stuen.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg fik ideen til den sorte væg i en nattevagt, og dagen efter stod jeg i Bauhaus og købte malergrej. Ofte er der ikke langt fra tanke til handling, når jeg får nye ideer til boligen.” 2 x String Pocket-reoler, DIY-plankebord

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Stringhylderne drømmer jeg om at fylde op med fine loppefund. Der står allerede lidt keramik og apotekerflasker – og selvfølgelig kaktusser.” 2 x String Pocket-reoler.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Det vigtigste ved et hjem er, at man føler sig hjemme og kan slappe af.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Jeg skaber personlighed ved at tilføje små skævheder til indretningen.” Reol fra IKEA.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Messing går igen flere steder i stuen, både på de gamle teakhylder og på billedrammerne.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Af mindre personlige genstande, men mere materiel lykke, vil jeg nævne marmorbordene fra Ox Denmarq.”

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 Ditte har skabt hygge på altanen med store stole, hynder og mange blomster.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

”Jeg bruger især farver til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.” Sofa fra Sofakompagniet, sofabord fra Ox Denmarq.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

 ”Monsteraplanten, som må være den ultimative modeplante for tiden, står flere steder i lejligheden og går igen på de to plakater fra hhv. Bygarmi og Kristinadamstudio.” Sofabord og barbord fra Ox Denmarq.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ditte Gimms hjem ligner ingen andens.
Hendes boligfilosofi er nemlig, at hjemmet skal være personligt, og derfor mikser hun alt fra dyrt design til loppefund og rejseminder. Ditte har en forkærlighed for det rustikke blandet med det feminine og ser indretning som en lang proces, som hun nok aldrig bliver helt færdig med.

Se også: Flere spændende og inspirerende "hjemme hos" artikler

Den 25-årige instagrammer, @ditteblog, arbejder til daglig som sygeplejerske og bor sammen med sin kæreste Casper i en 2-værelses lejlighed i Aarhus. Og så blogger hun på Ditteblog.dk om mode, boligindretning og personlig stil.

Hvad er det vigtigste ved et hjem?
Det vigtigste ved et hjem er, at man føler sig hjemme og kan slappe af. For mig betyder det, at der skal være nogle personlige elementer, som giver mig følelsen af, at hjemmet er mit.

Hvordan skaber du personlighed i dit hjem?
Jeg skaber personlighed ved at tilføje små skævheder til indretningen. Med dét mener jeg, at det hele ikke er købt i en bestemt boligforretning, men i stedet er fundet på for eksempel rejser eller loppemarkeder.

Hvordan startede din passion for boligindretning og interiør?
Allerede fra jeg var helt lille, har jeg flyttet rundt på mit værelse oftere, end hvad normalt er. Dog har jeg først inden for de seneste år fundet en stil, hvori jeg føler mig hjemme, hvilket gør indretning endnu sjovere. Da min kæreste og jeg først flyttede sammen, lignede vores hjem noget, alle andre havde.

Se også: Bolig-interør kataloger og lookbooks samlet her

Tingene er siden langsomt blevet skiftet ud med loppefund, hjemmelavede løsninger og møbler vi har sparet op til over tid. Jeg slapper meget mere af i vores hjem nu, hvor det passer til os. 

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Jeg vil beskrive min indretningsstil som moderne med personlige elementer af gamle møbler og loppefund. Jeg kan godt lide at blande nye, smarte løsninger og design med loppefund og mere personlige ting, for eksempel i form af et hjemmelavet spisebord og gamle kobberskåle, som min oldefar har lavet.

Hvordan skaber du hygge i dit hjem?
Jeg bruger især farver til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Min nyeste tilføjelse er den blå sofa fra Sofakompagniet, men jeg sætter også pris på mindre iøjnefaldende farver som for eksempel grønne planter.

Se også: Alle de nyeste artikler fra boligmagasinet

Planterne og den mørke væg er med til at give en huleagtig stemning i stuen, som jeg synes er super hyggelig. Min kæreste føler af og til, at han befinder sig i en jungle!

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Jeg finder især inspiration til boligindretning på Pinterest. Jeg sidder dagligt og gemmer billeder af boliger, der på den ene eller anden måde inspirerer mig. Det kan være et farvetema, en bestemt stil eller måske et specifikt møbel. Ofte laver jeg mood boards, som jeg bruger på bloggen, hvor jeg deler ud af den inspiration, jeg har fundet.

Har du noget i dit hjem, som betyder ekstra meget for dig?
Plankebordet er hjemmelavet af mine forældre. De har brugt en del tid på det, så det betyder meget for mig. Af mindre personlige genstande, men mere materiel lykke, vil jeg nævne marmorbordene fra Ox Denmarq.

Se også: Sådan bor designeren bag det populære tøjmærke Les Deux

Jeg elsker materialerne, og messingen går igen flere steder i stuen, både på de gamle teakhylder og på billedrammerne. Derfor synes jeg, at de passer enormt godt ind i den øvrige indretning.

Hvad er dit yndlingsrum?
Mit yndlingsrum er helt klart stuen. Det er også det rum, hvor jeg har brugt længst tid på at nå til et resultat, som jeg var tilfreds med. I de tre år, vi har boet i lejligheden, har den nået at skifte udseende mange gange. Det er efterhånden begyndt at blive en joke, når venner og familie kommer på besøg, og der endnu engang er lavet om.

Hvad er dit hidtil bedste DIY-projekt?
Det må være min mørke væg, som jeg var meget spændt på, og som har ændret stuens udseende markant.

… og dit næste DIY-projekt?
Jeg drømmer om at bygge en radiatorskjuler, da jeg ikke kan holde ud at se på vores radiator i stuen. Der findes en del guides til dette på diverse blogs.

Hvad er dit næste boligkøb/boligønske?
Jeg er altid på udkig efter fin keramik, både til servering og til at have stående fremme. Det kan både være nyt eller fra diverse loppemarkeder. Lige for tiden er jeg forelsket i Broste Copenhagens fine stel "Nordic Sea". Derudover er der altid plads til endnu en plante, så dét kunne helt sikkert også være mit næste køb.

Dine fem bedste indretningstips:
1. Bland nyt og gammelt – det giver en mere personlig stil.
2. Tag dig god tid til at finde de helt rigtige møbler, så du undgår fejlkøb og upersonlige løsninger. Byg hjemmet op løbende.
3. Gå aldrig ned på planter. De giver rummet liv.
4. Hvis du indretter med farver, så lad nogle af farverne gå igen, så der skabes en sammenhæng.
5. Find en stil, hvori du føler dig hjemme og kan slappe af.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.