Stilfulde gadgets – selv til de kræsne kvinder

Lad dig inspirere af disse stilfulde gadgets, der i vores øjne både er smarte og en fryd for øjet. Her er ingen tunge gulvhøjtalere, det lover vi!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vi har samlet smarte designs, som garanteret vil udløse beundring, når du præsenterer dem i dit hjem. Overrask dine gæster med de nyeste, lækre gadgets med unikke egenskaber.

1. B&O’s BeoPlay S3 trådløse højtaler blender fint ind med alle pyntegenstandene, 2.999,-  2. Slut med at åbne døren med hænderne fulde. En JACOB JENSEN MyLock-lås åbner via din smartphone, 1.499,-  3. Undgå ulykker på cyklen med en cykelradar fra Garmin, 2.399,- 4. Designlampe fra Please Wait to be Seated, hvor du kan lave om på designet, 4.979,-

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et fint camoufleret overvågningskamera fra Withings, der leverer krystalklare billeder, 1.499,-

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Lampe forklædt som en bog fra Lumio, 1.250,-. 2. Stilfuld iPad-holder fra Yohann. Fin på kontoret eller når der skal læses opskrifter i køkkenet, fra 515.- 2. iPad-holder fra Yohann. Fin på kontoret eller når der skal læses opskrifter i køkkenet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Til last-minute strygebehov fra Steam&Go stofdamper 599.- 2. Elegangt højtaler The Bullet 1.699,-  3. Med den lille solcelleoplader fra Vooni løber din mobil ikke tør for energi, når du er uden for hjemmet, 269.- 4. IKEA har lavet denne fine trådløse oplader i træ til din smartphone, 499.- 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lækker dråbeformet højtaler fra Samsung uden ledning, som du kan styre via din smartphone, 2.999.- 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Få saftigt og lækkert kød hver gang med en Sous Vide-maskine fra Sansaire. 1.799,- 2. Der er stil over denne emhætte fra Elica, 7.998,-  3. Bordskåner, grydelap og smartphone-holder samlet i ét. SmartMat fra Eva Solo, 299,- 4. Med et lille køleskab fra Urban Cultivator kan du dyrke friske urter, spirer og salater hele året rundt, 29.000,-

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Smart Can-skraldespanden fra Bruno har indbygget vakuumteknologi forneden, så den suger støv og snavs op, når det fejes hen foran, 1.699.-  2. Bartesian hjemmecocktail-maskinen mixer på få sekunder en cocktail ved hjælp af smarte kapsler, Ca. 2.000,- 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Forlæng sommeraftenerne med denne fine terrassevarmer fra Mill. Den kan styres med din smartphone, 2.999,- 2. Med en Fleimio Wood Trolley kan du nemt flytte brændet fra ophugning og ind i stuen, 3.999,-  3. Denne haveiglo fra Gardenigloo kan både bruges som vinterhave eller havestue om sommeren.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det trådløse musiksystem HEOS fra Denon styres via mobil-app – og så har det netop vundet multirumssystem-prisen ved EISA Awards. Priser fra 1.699,- Se mere her hos Hi-fi Klubben.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Denne enkle stilrene bordlampe fra Dyson kan lyse i hele 37 år på grund af en speciel varmerørs-teknologi, 5.300,-

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vi har her samlet en række lækre gadgets
- Som du sagtens kan invitere inden for i hjemmet. Til stor glæde for både hun- og hankønnet.

Tiden med grimme højtalere er forbi
De fleste par er nok bekendte med diskussionerne om det alt for store fladskærms-tv eller de store klodsede gulvhøjtalerne, der virker som et forstyrrende element i den hvide stue.  I takt med, at teknologien både bliver mindre og smartere, er disse diskussioner (heldigvis) blevet mere sjældne. 

Farvel til ledninger!
Hvis du er typen, der aldrig kan finde dine nøgler, hader ledninger eller blot har brug for lidt praktisk og nyskabende hjælp i hjemmet, så kan du med garanti ikke undgå at finde din favoritgadget her.  

Se også: Nyeste interør katalog og lookbooks samlet her

Trådløs teknologi er efterhånden ikke længere en luksus. Meget teknologi i dag styres via din smartphone, som for eksempel højtalere, og derfor er det vigtigt, at din mobil altid er fyldt med energi. Det kan du enten gøre via en trådløs oplader eller en praktik solcelleoplader, som kan bruges på farten. 

Store og upraktiske højtalere er også efterhånden et fortidslevn. De bliver mindre og mindre, og der bliver i højere grad kælet for designet. Det er højtalere fra B&O et glimrende eksempel på. 

Se også: De nyeste inspirations artikler her i boligmagasinet

I dag kan du med mobile og stilrene højtalere hurtigt sørge for den rigtige lyd i ethvert rum – for med smart teknologi, Bluetooth- og WIFI-forbindelse har du nemlig trådløs streaming og eminent lyd i hele hjemmet.

Lad der blive lys.
Lys og ikke mindst den rigtige lampe er med til at skabe den helt rette stemning i hjemmet. Hvis du skal have fat i en stilfuld lampe, der også har en række fede funktioner, er der også råd for det. 

Der findes nu en lampe, som bygger på en helt ny varmerørs-teknologi, der gør, at lampens lys har en holdbarhed på hele 37 år. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Derudover er den holdt i et enkelt industrielt look, som passer ind i både stuen og kontoret.

Inviter teknologien ind i køkkenet
Der findes en del gadgets derude, der gør hele køkken-oplevelsen lidt sjovere. Elsker du krydderurter, men har svært ved at holde dem i live, så findes der en løsning.

Se også: Lækkert lir til cocktail i hjemmebaren

Du kan faktisk hive haven indenfor med et lille smart kølende glasskab beregnet til at holde de små grønne planter i live. Frisk basilikum, mynte og små spirer året rundt. Det lyder ret lækkert!

Med frisk mynte lige ved hånden, har du også den perfekte ingrediens, hvis der skal laves cocktails. Vil du gøre det ekstra nemt at mixe en lækker Cosmopolitan eller en Margarita sammen, kan du anskaffe dig en cocktailmaskine, hvor du blot skal indsætte en kapsel for at få en iskold drink ved hånden. 

 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.