Østlig mystik og skjulte skabe på 63 m2

Denne maskuline designerhybel gemmer på smarte løsninger til at leve småt og smart. Se her, hvordan du tryller rodet væk, når kvadratmeterne er få.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Denne lille etværelses på 63 kvadratmeter beliggende i Kijev er en god blanding af østlig mystik og vestlig minimalisme.

Lejlighedens eneste værelse rummer både entré, køkken og stue. Møblerne er derfor nøje udvalgt, så de er funktionelle og ikke fylder for meget på få kvadratmeter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet har en rå attitude med de mange grå nuancer og den mørke marmorvæg. Bemærk designerstolene, der også matcher lejlighedens sorte og grå toner. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De matte grå skabe er en rigtig fin detalje i det rå køkken. De er endda indbygget i væggen både i køkkenet og stuen, hvilket er en ideel løsning, når man lever småt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De organiske træfarvede lamper sammen med det asiatiske billede i stuen og de japansk-inspirerede vinduer giver lejligheden en dejlig følelse af zen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Soveværelset er noget mere overdådigt end resten af lejligheden. Væggen er pyntet med en gigantisk påfugl, der med al sin pragt våger over soveværelset.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lejligheden har en grå tråd hele vejen fra køkken-alrummet til soveværelset. Designere har dog valgt at bryde de mørke toner op med et kæmpe lillafarvet tæppe, der giver ekstra hygge i boligens sovekammer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det er det ukrainske arkitektfirma Martin Architects, der har skabt denne maskuline bolig, der på samme tid emmer af hygge og mindfulness.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

På billedet her ses det tydeligt, hvordan man har forvandlet væggene til brugbar skabsplads.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lilla sofa og grafisk tapet
I den lille ukrainske designerperle har man formået at sammensmelte østens mystik med vestlig minimalisme. De runde træfarvede designerlamper, den lillafarvede sofa og det motivrige tapet i soveværelset er alt sammen med til at give boligen kant og karakter. 

Der er skruet ned for den østeuropæiske overdådighed, når det kommer til indretningen. Til gengæld er stilen enkel og lækker, som vi også kender det fra de skandinaviske hjem. Her er det i stedet møblerne, der taler for sig selv.

Se også: Verdens mindste hotel ligger i København

Når man åbner døren, møder man lejlighedens eneste og største værelse. Her er både entré, stue og køkken samlet i ét. Umiddelbart tænker man, at det må knibe med opbevaringen, når man har tre rum samlet på et sted. Men ikke her. På smarteste vis har man bygget skabe ind i væggene, så de ikke stjæler for mange kvadratmetre. De matte grå skabe har ingen greb og falder fint i ét med lejlighedens grå stil.

Ungkarlehybel med masser af hygge
Hele lejligheden er forbundet med en grå tråd, der giver boligen et maskulint udtryk. Lige fra køkkenet og ind i soveværelsets gemmer. Køkkenet har en rå attitude med de mørke designerstole, køkkeninventaret med de matte skabslåger og marmorvæggen med sit stormfulde udtryk.

Se også: Rå og industriel lejlighed med væg af planter

Men ikke alt emmer af ungkarlehybel i den lille etværelses. Stemningen er blødt op i stuesektionen med et stort grafiske tæppe og ikke mindst den bløde lilla fløjlssofa. I soveværelset er der skruet ekstra op for hyggen med et ’fluffy’ tæppe og en tapetseret væg med en påfugl, der næsten giver boligen kunstnerisk karakter. Igen er skabspladsen blevet en integreret del af væggen for at udnytte pladsen. 

Join the dark side
Det kan være svært at ty til de mørke farver, der er gennemgående for denne lejlighed. De fleste er som regel vant til kridhvide vægge. Skal man følge trenden i øjeblikket, er det ret så in at male en væg i en anden farve – især grå eller pastelgrøn.

Se også: Fra 15m2 gammelt fyrrum til topmoderne gæstehus

Det er med til at fremhæve ens interiør og pyntegenstande på en helt ny måde. Ellers er det en god idé at investere i lidt mørkere møbler for at skabe en fin kontrast til ens hvide vægge.

Du kan se mere om boligen her

Fakta om boligen: Beliggenhed: Kijev, Ukraine Størrelse: 63 kvadratmeter Arkitekt: Martin Architects

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.