Besøg dit drømmebad – inden du køber det

Nu har du mulighed for at blive badeværelse-inspireret på helt tæt hånd. Villeroy & Boch har åbnet en helt ny Bad og Wellness-udstilling, hvor du kan blive inspireret og opdateret på de seneste trends. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Nu kan du afprøve dit badeværelse, før du køber det. Besøg Villeroy & Bochs nye showroom i Rødovre og få hjælp til at skabe dit drømme-badeværelse.

Det 150 kvadratmeter store showroom er indrettet af arkitekter og montører, så det står knivskarpt. Til venstre ses de fine runde vaske fra Artis-serien.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I showroomet kan du også finde produkter fra Gustavsberg. De svævende toiletter uden synlig cisterne giver rummet et mere rent look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et af de seneste trends inden for badeværelser er top-hygiejniske toiletter, der skyller helt op til kanten. Den åbne WC-skål og den glatte overflade gør det sværere for snavs at samle sig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Besøger du showroomet, har du mulighed for at skabe dit drømme-badeværelse ved hjælp af nogle interaktive skærme.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udstillingen har været åben siden 27. august – samme dag som Gustavsberg kan fejre 190 års jubilæum for fremstilling af sanitetsporcelæn.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I showroomet findes der vaske til enhver smag. Alt fra de runde stilede vaske til de firkantede praktiske. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Villeroy & Boch har udviklet et nyt materiale, TitanCeram, som gør designet endnu mere elegant og tyndt. På udstillingen bliver der præsenteret fire nye håndvaske i serien Artis, som ses på billedet her.  

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Aveo New Generation er en af Villeroy & Bochs fem eksklusive serier. Dens kendetegn er de ovale former og det naturlige look. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den eksklusive serie La Belle indeholder moderne fortolkninger af klassiske tidsaldre. Det er næsten, som om man træder ind i en anden tidsalder. Håndvaske, toiletter og  badeværelsesmøbler harmonerer med hinanden og giver en fantastisk stil på badeværelset.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et fritstående badekar på træfødder emmer af eksklusivitet. Og det er lige præcis, hvad serien Hommage byder på. Her får du rustikt design inspireret fra de gode gamle dage. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Håndværket er i fokus i True Oak-serien. Her udvælger man hvert enkelt egetræ ud fra detaljerne. Designet er tidsløst og på samme tid autentisk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Med serien Venticello kan du med en række funktionelle møbler skabe dit helt personlige udtryk. Seriens produkter findes i mange forskellige størrelser og varianter, så det er bare med at finde dine favoritter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

ViClean er et elektroniske bidetsæde – altså et vasketoilet. Vandets tryk og temperatur kan styres, og der er varme i sædet, der åbner og lukker automatisk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den nye serie Estetic fra Gustavsberg bliver for første gang præsenteret på udstillingen. Serien er designet af den svenske designer Jon Eliasson med inspiration fra vandets bevægelser.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Estetic-serien har et skandinavisk præg, der passer både til små og store badeværelser. Derudover byder serien også på overfladebehandlede og top-hygiejniske toiletter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den nye udstilling byder også på køkkeninspiration. Keramiske vaske til køkkenet. Vaskene har mange fordele, såsom at de er robuste, kan tåle kulde og varme og er nemme at holde rene. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Inspiration til hjemmet er ofte noget vi får, når vi bladrer gennem et magasin, ser online-reportager eller tjekker de sociale medier. Men et er at se noget på afstand, noget andet er at se, høre og føle tingene i virkeligheden.

Det har du nu mulighed for i Villeroy & Bochs nye 150 kvadratmeter showroom for badeværelser i Rødovre. Her har arkitekter og montører kræset om indretningen, så badeværelserne står som taget ud af en velstylet boligreportage. Se mere om showroomet her

- Vi glæder os meget til at byde både forbrugere og vores professionelle samarbejdspartnere velkommen i de nye omgivelser, siger PR- & Marketing Manager Pernille Holst Myers, der fortæller at udstillingen blev åbnet den 27. august – samme dag som Gustavsberg kunne fejre 190 års jubilæum for fremstilling af sanitetsporcelæn.

Se mere på Villeroy & Boch + Gustavsberg´s website

I udstillingen vil du finde både produkter fra Villeroy & Boch og Gustavsberg, der begge gør en dyd ud af udvikle det moderne badeværelse.

Tag en tur på catwalken
Er du på jagt efter det sidste nye inden for badeværelser, kan du tage en tur ned ad showroomets catwalk og spotte de nyeste gadgets. 

I showroomet kan dublandt andet tjekke Villeroy & Bochs nye Venticello-serie ud. Serien byder på lækkert simpelt design og funktionelle møbler, der både henvender sig til den praktiske og vovede type.

Se også: Inspirationsmagasinet INSPIRED og masser af badeværelser

Du kan nemlig sætte dit helt personlige præg på serien. Skal vasken være i eller ovenpå bordpladen? Skal WC’et være svævende eller stå på gulvet? Og skal møblerne være i egetræ eller måske skinnende hvid? 

Selvrensende toiletter
En ny tendens i badeværelsesverdenen er at prioritere hygiejne lige så højt som lækkert design og funktionalitet. Derfor har Villeroy & Boch og Gustavsberg hver deres bud på toiletter, der løfter hygiejnen til et nyt niveau. Dem har du mulighed for at tjekke ud på udstillingen. Se mere her

Med Villeroy & Bochs nye skyllefunktion DirectFlush får du et renere toilet. Den nye åbne WC-skål og den glatte overflade sørger for, at der bliver skyllet helt op til kanten. Dermed har snavset ingen chance for at sætte nogen steder. Du får et renere toilet, der samtidig er nemmere at rengøre. 

Badeværelser for feinsmeckere
Er du lidt af en feinsmecker, når det kommer til design, har Villeroy & Boch lige, hvad du skal bruge. På showroomets Premium Collection-væg kan du få overblik over mærkets fem mest eksklusive serier.

Se også: Kataloget Baderummet i Fokus

En af dem er serien Hommage, der kombinerer de gode gamle dage med moderne funktionalitet. Serien har et klassisk udtryk, og inspirationen er hentet fra århundredeskiftet. Her vil du få møbler i nøddetræ, bordplader af sort marmor og fritstående badekar med træfødder. Så bliver det næsten ikke mere elegant. 

Hvis du udser dig nogle favoritter fra showroomet, har du mulighed for at sætte dit helt eget badeværelse sammen på nogle interaktive skærme. På den måde er du et skridt tættere på dit drømme-badeværelse.

- Udstillingen er åben og bemandet alle hverdage, og vi håber, at rigtig mange forbrugere vil kigge ind for at få inspiration og gode råd til renovering eller ny indretning af deres badeværelse og køkken, siger Pernille Holst Myers. 

Du kan besøge den fine udstilling på Hvidsværmervej 165 i Rødovre.

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00-15.30 - Onsdag: Lukket.
Fra 31. oktober. Lørdagsåbent 10-14 den første og sidste lørdag i måneden.

Fra 2. november:
Mandag-torsdag: 10.00-17.00 - Onsdag: Lukket - Fredag: 10-15 - Frokostlukket hver dag 12.00-12.30
Lørdagsåbent 10-14 den første og sidste lørdag i måneden 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.