Her er årets farve 2016 til din væg...

Årets farve 2016 er et symbol på det uperfekte og helt naturlige. Og så deler den navn med en helende plante.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her er årets farve! Hvad siger I til den? Dyrup har kåret trendfarven for 2016, og det blev G52 Aloe Vera. En støvet grøn farve, der båder symboliserer det uperfekte og rolige. 

Farven giver et meget naturligt look og passer rigtig godt sammen med mørke møbler, som man kan se her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Dyrup har fundet frem til tre farvetendenser for 2016. Den ene hedder I’m Perfect. Tendensen går ud på at hylde det uperfekte og almindelige liv. Farverne er ’smudsige’, og kodeordene er naturlighed, håndlavet og unik.  

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her ser du farverne inden for I’m Perfect, der alle er blandingsfarver: Blåbær, Aloe Vera, Figen og Mispel.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En anden trend har fået navnet Knight’s Watch. Et lidt mørkere og mystisk univers, hvor man er blevet inspireret af våben og geometri. Farverne symboliserer styrke og det maskuline.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her ses farverne Palme, Aloe Vera, Limurt og Torden.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den sidste trend har fået navnet Lucid Dreams. Her handler det om at finde sin indre ro – måske igennem yoga eller meditation. Den lysebrune farve giver en dejlig følelse af ro.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I Lucid Dreams-universet kan man finde en masse fine pasteller. Her er farverne Forår, Hortensia, Bonderose og Kantarel. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Årets farve præsenterede Dyrup på et presseevent, hvor de fortalte om de mange tanker, der ligger bag de enkelte trends.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den fine stribede stige, som Dyrup viste frem til presseventet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Årets trendfarve er en støvet sag
Dyrup har igen i år været ude med følerne for at finde ud af, hvilke trendy farver der skal pryde vores vægge og møbler i 2016.

Farven, der løber med titlen som ’årets farve’ er en støvet sag, som befinder sig i den grønne ende af farveskalaen, nemlig G52 Aloe Vera. 

Se også: 65 meter lang luksushytte - som at være midt i naturen

- Farven passer godt ind sammen med de lidt smudsige farver, den giver kant til pastellerne og så passer den samtidig godt med mørke toner, siger Annette Vraa, der er marketingskoordinator hos Dyrup. 

Et farvemøde på tværs af grænser
Men hvordan er man så nået frem til, at lige netop den grønne farve løber med titlen?

Dyrup har rejst ud og mødtes med farveeksperter fra hele verden, der alle er medlem af PPG’s Global Color Trend Team. 

- Gennem en masse workshops og idéudviklinger har vi fundet frem til tre stærke trends inden for interiør og maling, siger Annette Vraa. 

Se også: Gør din bolig vinterklar med lækkert design for under 500

De tre trends har fået navnene: I’m Perfect, Lucid Dreams og Knight’s Watch.

Det uperfekte, det drømmende og det maskuline
I’m Perfect er en hyldest til det uperfekte, og at man står ved, hvem man er som person. Produkterne har et naturligt look, er håndlavede og har måske lidt skønhedsfejl. Her ser vi blandt andet farverne Bomuld, Blåbær og Figen.

Lucid Dreams er et drømmende univers, hvor det handler om at finde sin indre ro. Her har man blandt andet fundet inspiration i skyer og himmelen. De bløde farver er i fokus - såsom farverne Bonderose og Kalk. 

Knight’s Watch repræsenterer en side af os, der ønsker at beskytte os mod det ukendte. Inspirationskilderne er hentet i det militære og geometriske univers.

Se også: Læs de nyeste kataloger på iBOLIGEN.dk 

Materialerne er slidte, mørke, geometriske og ikke mindst maskuline. Her ser vi farvene Kul, Torden og den rødlige Løvemund. 

- Farven Aloe Vera finder vi i alle disse bærende trendretninger. Den smudsige grønne farve passer godt ind i det uperfekte univers, Aloe Vera-plantens helende effekt giver en følelse af wellness, samtidig med at planten med sine torneagtige spidser beskytter sig mod omverdenen, lyder det fra Annette Vraa.

Du kan få fingrene i G52 Aloe Vera i Dyrup-butikkerne landet over til januar.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.