Theo-Bert har farvelagt alle vægge i sin gamle stuk-lejlighed

Hjemme hos Theo-Bert er der ikke én eneste hvid væg. Det lyder måske lidt for farverigt for de fleste, men se blot hvordan de rolige vægfarver skaber den helt perfekte stemning i stuk-lejligheden fra starten af 1900-tallet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Kom indenfor hos Theo-Bert og hans partner, som har indrettet deres smukke stuk-lejlighed med farver og masser af gamle skatte.

Parret har virkelig forstået at kombinere både mørke og lyser toner samt gamle og hypermoderne møbler. Det hele handler om balance.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her ses parrets udestue, som er pyntet med en grøn væg og naturfarvet daybed. Et perfekt spot, når solen titter frem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Boligen på 85 kvadratmeter har både stukloft og stue en suite. Den blev bygget i starten af 1900-tallet, så den rummer masser af sjæl.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et af kendetegnene ved boligen er de mange smukke vaser, som parret har lavet de fineste stilleben ud af.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Væggen har fået en mørkegrå farve, som virkelig får møblerne og billederne på væggen til at træde frem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den grønne farve på væggen er frisk og måske i nogens øjne lidt for vovet. Men her fungerer den altså meget godt! Se billedrammerne, der også er malet i den grønne nuance.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Spisebordsstolene, som allesammen er i forskelligt design, skaber liv i rummet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et smukt miks af nyt og gammelt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Theo-Bert om sin stil: Min stil er både moderne og klassisk, vil jeg tro. Vi benytter os af meget mørke farver i hjemmet. Vi kan godt lide at indrette vores ting, så det passer med de mørke toner i lejligheden.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Loungestolen i træ af Charles & Ray Eames er blandt Theo-Berts favoritmøbler.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et råt og ret anderledes køkken med mørke farver og masser af keramik.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Parret finder især inspiration til indretningen, når de er ude at rejse, hvilket deres hjem også bærer præg af. De bliver tit inspireret af de trendy hoteller, de bor på.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En skattekiste fyldt med farver og smukke stilleben
Theo-Bert er grafisk designer og står bag livstilsbloggen The Nice Stuff Collector. Han er ikke bange for farver, hvilket især kommer til udtryk i hans skønne lejlighed fra starten af 1900-tallet med stuk-loft og stue en suite, som han deler med sin partner. Går man på opdagelse i den 85 kvadratmeter store bolig, vil man blandt andet finde inspiration til det perfekte stilleben med finurlige vasser og ikke mindst skønne, rolige farver på væggene.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er både moderne og klassisk, vil jeg tro. Vi benytter os af meget mørke farver i hjemmet. Vi kan godt lide at indrette vores ting, så det passer med de mørke toner i lejligheden.

Læs også: Hvordan bor man minimalistisk - og samtidig hyggeligt?

Hvad er dit bedste køb?
Jeg elsker min træstol fra Charles and Ray Eames, som star I vores stue. Men det allerbedste køb er nok vores daybed, som står i vores tilbygning til stuen. Det er fra en butik i Haag. Når solen skinner, sætter vi os altid der.

Hvad er dit næste køb?
Mit næste køb er nok en sofa eller en bænk. Vi kan godt lide Togo-sofaen fra Ligne Roset eller også The Rest Sofa fra Muuto. To meget flotte sofaer, men de ligger også i den dyre ende. 

Hvor finder du inspiration?
Jeg køber en masse magasiner og bøger – ikke kun om indretning. Mig og min partner finder også en masse inspiration, når vi er ude at rejse. Vi tog blandt andet til Malaysia og overnattede på det smukke hotel Sekeping. Her kunne man finde masser af inspiration til indretningen. I Barcelona er der hotellet Brummell, som er meget trendy.

Læs også: Julie gav sit typehus en ny, farverig personlighed


Hvad er dine tre bedste indretningstips?

1. Jeg kan godt lide at bruge en hel pallette af farver, ikke kun en enkelt farve. Det gør indretningen mere interessant. 

2. Kombiner nye og gamle ting med hinanden. Og husk at ‘lyt til din bolig’ og tænk over, hvad der passer til den.

3. Når du flytter ind i et nyt hjem, så lad være med at køb alting med det samme. Der skal være plads til at finde nye skatte til hjemmet – måske når du er ude at rejse.

Om Theo-Bert Pot
Theo-Bert Pot har det grafiske designstudio Studio Pot & van der Velden, og så blogger han om alt fra indretning til typografi og mad på sin blog The Nice Stuff Collector. Han lever og arbejder i Haag I Holland sammen med sin kæreste Jelle Van de Schoor, som er indretningsarkitekt hos Form Makers. I kan også få indblik i hans fine bolig på Theo-Berts Instagram-profil lige her.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.