Sådan ser badeværelset anno 2016 ud

Det moderne badeværelse er både stilfuldt og gemmer på en masse geniale løsninger. Geberit byder både på rå nordiske paneler, skjulte afløb og et toilet, der fjerner lugt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et enkelt og minimalistisk badeværelse. En smart feature er betjeningspladen ved WC’et fra Geberit, hvor du med et enkelt strejf med hånden kan skylle ud. En både hygiejnisk og stilfuld løsning!

Et nytænkende badeværelse, hvor der også er plads til et lille sminkebord. Toilettet er et såkaldt Geberit Aquaclean, der med en kropsvarm vandstråle rengør dig blidt – en del af en større trend i badeværelser, hvor der er mere fokus på renlighed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Naturtrenden er ikke til at komme udenom – heller på ikke badeværelset. Det enkle toilet uden cisterne og vasken står i fin kontrast til de rå bjælker i loftet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Få wellness-følelsen derhjemme med et Geberit Monolith toilet med et blidt LED-lys og touch-funktion.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Prøv at læg mærke til den stilfulde brusekabine, hvor gulvet er helt frit for et afløb. Geberit har flyttet det fra gulvet til væggen – og det resulterer i et elegant design, der også er nemt at rengøre.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et andet elegant afløb fra Geberit er afløbsrenden, der ligger som en stribe i brusenichen. Enkelt og minimalistisk!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Med et toilet med indbygget cisterne er det kun knapperne, der er synlige. Det skaber mere plads og giver et elegant look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Enkelt indrettet badeværelse, men med masser af personlighed. Det særlige Aquaclean toilet rengør dig efter toiletbesøget og giver dig en helt ny følelse af friskhed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Geberits Monolith til både WC og vask har vundet flere priser for dets innovative design. Det ser både elegant ud, men har også en praktisk funktion, da det er nemt at installere og indeholder features såsom lugtudsugning.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Geberit sørger for, at de højteknologiske løsninger er gemt væk, så vi blot skal koncentrere os om at style vores bad, som vi ønsker det.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En indendørs oase
At badeværelset er en slags oase, er ikke en helt forkert betegnelse. Det er et frirum, hvor vi kan slappe af og være os selv. Vi har allieret os med Geberit for at se, hvilke stilfulde og geniale løsninger, der findes til vores eget private wellness-rum.  

Hos Geberit får du lækker teknologi til badeværelset, så du blot skal koncentrere dig om at style og indrette dit drømmebad. Er du tilhænger af minimalismen kan du få et toilet med indbygget cisterne, så du får et mere enkelt udtryk. En anden smart feature er en betjeningsplade fra Geberit, hvor du med et enkelt strejf med hånden kan skylle ud. En både hygiejnisk og stilfuld løsning!

Fremtidens toilet
Og nu vi er ved hygiejnen… Med et såkaldt Aquaclean-toilet bliver du efter hvert toiletbesøg rengjort med en kropsvarm vandstråle.

Det giver dig en helt ny følelse af friskhed. Det øgede fokus på renlighed er en voksende trend inden for badeværelser. Japanere har i flere år haft avancerede toiletter med både spuling og tørring, så mon ikke vi danskere efterhånden er blevet klar til douchetoiletter?

Læs også: Back to nature: Frisk badet op med bronze og træfarver

Et usynligt afløb
Smart teknologi resulterer ofte i, at ting bliver mindre eller næsten usynlige. Det er også tilfældet med Geberits afløb, som må siges at være så stilfuldt, som et afløb nu engang kan være.

Du kan enten få et afløb i væggen, så din bruseniche er helt fri eller alternativt en Cleanline afløbsrende, der ligger som en elegant stribe i badet. 

Læs også: Forvandl dit badeværelse til en ægte wellness-oase

En anden fed løsning til badeværelset er Geberits Monolith til både WC og vaske, der har vundet flere priser for dets innovative design. Det ser både elegant ud, men har også en praktisk funktion, da det er nemt at installere og indeholder features såsom lugtudsugning.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.