Bolig på 13 m2 rummer både hængekøje og dobbeltseng

En lejlighed på 13 kvadratmeter kan rumme mere, end man tror. Blandt andet en dobbeltseng, en vaskemaskine og en hængekøje.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det kræver en god portion kreativitet, hvis man skal gøre en 13 kvadratmeter bolig både hjemlig og funktionel.

Ovenpå lejlighedens indbyggede træenhed har man fundet plads til en dobbeltseng. Så undgår man, at sengen optager gulvplads.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Beboeren, designer Szymon Hanczar, har forvandlet rummet, så det virker mere hjemligt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I den ene ende af boligen finder man et kompakt køkken med vask og køleskab. Til højre for køkkenet finder man et lille toilet på omkring en kvadratmeter. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I køkkenet finder man et skærebræt, der kan trækkes ud som en skuffe. Smart!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Møblerne til lejligheden er nøje udvalgt. Den brede kommode sørger for lidt mere plads til opbevaring, mens det lille spisebord kan gøre større efter behov. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er også plads til et par interessante detajler såsom cykelholder på væggen og hængekøjen, som kan kan slænge sig i efter en lang dag på arbejde.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et lille toilet på omkring en kvadratmeter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Oversigt over boligen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Småt er godt
Det kræver en god portion kreativitet, hvis man skal gøre en 13 kvadratmeter bolig både hjemlig og funktionel. Beboeren, designer Szymon Hanczar, tog udfordringen op, og han har utrolig nok fundet plads til det meste.

Her er i hvert fald alt, hvad man skal bruge. Både køkken, soveafdeling, et spisebord, toilet, vaskemaskine, og så har han helt overskudsagtigt placeret en hængekøje for enden af boligen. 

Fra hotel til hjem
Hanczar er lektor på Wroclaw Academy of Fine Arts & Design og i den forbindelse, havde han brug for et sted at overnatte. Derfor fungerede mini-boligen mest som et hotel, men senere besluttede han sig for at gøre det til et hyggeligt hjem, hvor man havde lyst til at være.

Når det gælder små boliger, er det altid et god idé at tænke i højder. Derfor er der i lejligheden bygget en træ-enhed, hvor der er placeret en dobbeltseng ovenpå. På den måde undgår man, at sengen optager for meget gulvplads. 

Læs også: Mary bor på 8 m2 - og har det fantastisk!

I den ene ende af boligen finder man et kompakt køkken med vask, køleskab og et smart skærebræt, som kan trækkes ud som en skuffe! Til højre for køkkenet finder man et lille toilet på omkring en kvadratmeter. Under sengen har man også fundet plads til et sakb, hvor der både er plads til
en vaskemaskine, tøj og ting til husholdningen.

En hængekøje og en cykelholder
Indretningen er meget minimalstisk, hvilket også er en passende stilart, når kvadratmetrene er få. Møblerne til lejligheden er nøje udvalgt. Den brede kommode sørger for lidt mere plads til opbevaring, mens det lille spisebord kan gøre større efter behov. Der er også plads til et par

Læs også: Sådan fik de plads til walk-in og kontor på blot 46 m2

interessante detajler såsom cykelholder på væggen og hængekøjen, som kan kan slænge sig i efter en lang dag på arbejde.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.