Her er Jyllands mest eksklusive kvarterer

Jylland kan også være med når det gælder eksklusive kvarterer med millionvillaer. Vi har samlet de mest eksklusive områder i Jyllands fem største byer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Boliga har samlet de fem mest eksklusive kvarterer i Jylland. Kom med indenfor i fem fantastiske villaer, for mange millioner, der har helt fantastiske placeringer. 

I Hjerting er der havudsigt og kort afstand til stranden. Dette gør området til et at de mest eksklusive boligområder i Jylland. Foto: Nybolig Rekrea, Esbjerg.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Randers er mere end de fordomme, der har været grobund for utallige vittigheder. Byens mest eksklusive område hedder Over Hornbæk. Foto: Lilienhoff Aarhus. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I Nordjylland hedder det eksklusive kvarter Hasseris. Det er en gammel bydel, der stadig den dag i dag er populær. Foto Thorkild Kristensen, Aalborg.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Danmarks næststørste by kan selvklart ikke nøjes med et enkelt, eksklusivt kvarter. Så hele tre områder omkring byen vurederes som særligt attraktive: Marselisborg- og komponistkvarteret, Risskiv og Højbjerg. Foto: Lokalt Liebhaveri, Aarhus. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I Kolding ligger der på nordsiden af fjorden store villaer side om side. Udsigten er ikke til at tage fejl af. Foto: Danbolig Henning Larsen og Co. ApS. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Eksklusive områder i Jylland
Udsigt til bølgen blå, lækre byggematerialer og høje priser. 

Nej, det er ikke Nordsjælland, det handler om. For på den jyske muld står der andet og mere end parcelhuse, gårde og sommerhuse. 

Derfor har Boliga fået lokalkendte mæglere til at vurdere, hvad der er de mest eksklusive områder i Jyllands fem største byer. 

Så hvad enten ens smag dikterer herskabelig stuk eller nybygget minimalisme, er der i Jyllands mest eksklusive kvarterer noget for alle - hvis tegnebogen kan leve op til drømmene.

Strandhuse, Kolding
I Kolding ligger der på nordsiden af fjorden store villaer side om side. Udsigten og den rigtige side for solen er noget af det, der gør området Strandhuse særligt. 

- Det er et rigtig godt område, som er blevet meget eftertragtet.

Ikke alene er der en køn fjord med en nybygget stor badebro, der er også en rigtig god kommuneskole, forklarer den lokale ejendomsmægler Stefan Jørgensen fra Danbolig Henning Larsen & Co i Kolding. 

- Og så er der stort set kun boliger i Strandhuse, så der er ingen støj fra for eksempel fabrikker eller motorveje, uddyber han. 

Hvis Strandhuse lyder som det helt rigtige område, kunne et boligbud være denne villa på 334 kvadratmeter, som endog ligger direkte ud til fjorden. Pris: 9.485.000.

Se villaen på Fjordvej her

Over Hornbæk, Randers
Randers er mere end de fordomme, der har været grobund for utallige vittigheder. Byens mest eksklusive område hedder Over Hornbæk. 

- Der er en skøn natur i Over Hornbæk, hvilket gør det meget attraktivt.

Så er der nem adgang til motorvejen, som er en stor fordel for de mange, der arbejder i andre byer, siger Klaus Larsen, ejendomsmægler og indehaver af RealMæglerne Klaus Larsen. 

- Og som et ekstra plus ligger en af Danmarks flotteste golfbaner der, siger han. 

Føler du dig fristet af Randers, så er denne villa pt. udbudt til salg. Den er bygget i 2011, der er 244 kvadratmeter bolig og så naturarealer lige uden for hoveddøren. Pris: 5.995.000 kr. 

Se villaen på Beethovens Allé her 

Hjerting, Esbjerg
En tur langs kysten vil føre dig langs med og op til de mest eksklusive kvarterer i Esbjerg. 

Fra midtbyen går turen langs Sæding Strandvej, som bliver afløst af Hjerting Strandvej, inden man ender i Gammel Hjerting. Et område hvor mange gerne vil bo. 

- Der er havudsigt, og det er meget attraktivt. Samtidig er der fra Gammel Hjerting kort til stranden.

Det gør området til noget særligt, og så bliver priserne også mere hampre, siger Søren Gyldenfeldt Aarøe, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Rekrea i Esbjerg. 

På netop Hjerting Strandvej er denne villa i to plan til salg. Fra øverste etage kan man se havet, mens nederste blandt andet byder på et køkken-alrum. Pris 7.495.000 kr. 

Se villaen på Hjerting Strandvej her 

Hasseris, Aalborg
I Nordjylland hedder det eksklusive kvarter Hasseris. En gammel bydel som stadig den i dag er meget populært. 

- Lokalplanen har gjort, at man har bevaret de fine, gamle bygningers udseende, og at man for eksempel har fredet træer.

Derfor er der blevet holdt fast i det, som gør Hasseris særlig godt, siger Jette Gudiksen, ejendomsmægler og indehaver af Thorkild Kristensen. 

- Der er blevet skabt et specielt miljø derude med skoler, parker, indkøbsmuligheder og selvfølgelig fjorden. Samtidig er det tæt på midtbyen, uddyber hun. 

Et bud på en bolig kunne være denne liebhavervilla med stuklofter, parketgulve og smedejernslåge. Pris: 15.500.000 kr. 

Se villaen på Constancevej her 

Marselisborg- og komponistkvarteret, Risskov & Højbjerg, Aarhus
Aarhus, åh Aarhus. Danmarks næststørste by kan selvklart ikke nøjes med et enkelt, eksklusivt kvarter. 

Så hele tre områder omkring byen bliver vurderet som særligt attraktive: Marselisborg- og komponistkvarteret, Risskov og Højbjerg. 

- De er alle gode områder, som henvender sig til forskellige typer. I Marselisborg- og komponistkvarteret er der mange herskabsvillaer i en fin klassisk stil, som blev bygget til det bedre borgerskab.

Og så ligger kvarteret meget centralt, siger mægler og indehaver Jesper Holm fra Lokalt Liebhaveri. 

- Det andet område Højbjerg er attraktivt grundet den megen natur. Man er tæt på store skovarealer, og stranden er en gå- eller cykeltur væk, siger han. 

Tredje bud er Risskov, der også er nær den midtjyske natur. 

- Det ligger tæt på skoven og vandet. Der er en lækker badestrand, og fra Nordre Strandvej går der mange lukkede veje, som ender ud i standen. Det er noget, som kun Risskov kan, forklarer han. 

For dem, der er mest til Marselisborgkvarteret, er denne villa udbudt til salg. Den ligger tæt på naturen, og så var den en af de oprindelige mønstervillaer fra Landsudstillingen i 1909. 

Se villaen på Marselisvej her 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.