Det sublime snedkerkøkken du aldrig vil udskifte

uno form er for køkkener, hvad danske møbelklassikere er for møbler. Med den tidsløse ånd, de stramme linjer og det grebsløse design går uno forms C-serie aldrig af mode.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

uno forms ikoniske C-serie kendes på det kubeformede modul med den profilerede massive træramme og de unikke lamelskuffefronter.

Et køkken fra uno form er som en møbelklassiker. De holder i utallige år og bliver bedre med tiden, og den patina, der sætter sig, er blot med til at give køkkenet karakter og ekstra værdi.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

For at værne ekstra meget om den originale C-serie har uno form lanceret kampagnen ”100 percent original since 1968”, som sætter fokus på originalens fortræffeligheder.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I 1968 slog uno forms stifter og designer Arne Munch stregerne til Danmarks største køkkenklassiker nogensinde: uno forms C-serie, der stadig holder den dag i dag.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Tilbage i tiden
Vi er moderne mennesker, men alligevel hænger fortiden ved. Især 50’erne og 60’erne, som i dag betragtes som dansk møbeldesigns guldalder.

Det var her Arne Jacobsen, Hans Wegner og andre de store møbelarkitekter satte standarden, men også inden for køkkendesign var denne periode noget ganske særligt.

Den danske køkkenklassiker
I 1968 slog Arne Munch stregerne til Danmarks største køkkenklassiker nogensinde: uno forms C-serie.

Det var ikke blot en revolution på køkkenfronten men også tilblivelsen af en original, som stadig er at finde i utallige danske hjem.

C-serien kendes på det kubeformede modul med den profilerede massive træramme og de unikke lamelskuffefronter.

De karakteristiske skuffelameller var ikke blot tænkt som en designmæssig feature, men også som en praktisk måde at skabe et grebsløst køkken på.

Der findes kun én original
Det ganske særlige ved klassikere er, at de holder i utallige år og bliver bedre med tiden, og den patina, der sætter sig som årene går, er blot med til at give køkkenet karakter og ekstra værdi.

Derfor har ejere af uno form-køkkerne heller ikke planer om at investere i nye køkkener.

For at værne ekstra meget om den originale C-serie har uno form lanceret kampagnen ”100 percent original since 1968”, som sætter fokus på originalens fortræffeligheder.

- Vi vil gerne rette fokus mod, at der altså kun kan findes en original af et produkt – og i vores tilfælde er det et uno form C-serie-køkken. Vi synes, at det er tid til at slå en pind i jorden og bevidstgøre alle om, hvad der er originalen, når vi taler om uno forms C-serie, siger Christian M. Olesen, direktør i uno form.

Dansk køkkendesign
uno form har eksisteret i 48 år og er indbegrebet af nytænkende og kompromisløst dansk køkkendesign baseret på det fineste snedkerarbejde og årelange håndværksmæssige traditioner.

Produktionen finder sted på uno forms snedkeri i Farsø, hvor komponenterne samles i hånden, og hvor alting kvalitetssikres af flere hænder og øjne, inden køkkenet ender hos kunden. 

Læs mere om uno form her

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.