Guide: 5 vigtige køkkenvalg du (måske) ikke kender til

Når du skal indrette et nyt køkken, er der et væld af beslutninger at træffe. Også de ting, der gemmer sig bag lågerne. Svane Køkkenet guider dig her til en masse lækkert tilbehør, der gør din køkkenoplevelse meget bedre.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Svane Køkkenet guider dig her til en masse lækkert tilbehør, der gør din køkkenoplevelse meget bedre.

Skabsløsninger: En højskabsløsning med fuldt udtræk giver dig det fulde overblik over dine køkkensager. Så er det slut med at lede efter køkkenudstyr bagerst i skabet!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Legra Boks: Køkkenfirmaet lanceret Legra Boks, som er en skuffe, hvor er der plads til meget mere. Så kan du for alvor gemme alt rodet væk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Opgrader med trædetaljer
: Få et smukt og rustikt udtryk i køkkenet ved at vælge en skuffe i asketræ med hvidtonet lak.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Du kan også vælge træindsatser og bakker i egetræ for få et varmt look bag lågerne.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udnyt dine skuffer
Dine skuffer kan bruges til ufatteligt meget. Svane Køkkenets Ambria Line byder blandt andet på en tallerkenholder, en knivindsats og endda en folie- og aluskærer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

DDu kan også forvandle en af dine skuffer til en opladerstation, hvor du kan oplade hele familiens telefoner uden at skulle kigge på filtrede ledninger. 


Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Affaldssortering: Få dig et affaldssystem med to spande, så du nemt kan sortere affaldet. Derudover kan du få et låg, der også fungerer som et fejeblad og kost. Vil du slippe for lugten, kan du anskaffe dig et biofilter. Se mere her

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hvad skal jeg vælge?
Skal køkkenlågerne være i højglans eller være matte? Og hvor meget bordplads skal der være? Der er mange beslutninger, der skal tages, når man skal indrette et nyt køkken. 

Måske har man styr på de overordnede linjer såsom køkkenmodellen, farvevalg og de hårde hvidevarer. Men der er også en masse små detaljer, som er vigtige at tale stilling til.

- En smart skabsløsning eller den rigtige opbevaringsløsning i dine skuffer kan få rigtig stor betydning for funktionaliteten af dit nye køkken. Det er et rum, som du skal bruge og leve i de næste mange år, så det er vigtigt, at også ekstraudstyret er i top, fortæller Rolf Birk, Arkitekt MAA, Svane Køkkenet.

Svane Køkkenet guider dig her til 5 slags køkkentilbehør, der gør hjemmets madværksted både smartere og smukkere.

1. Skabsløsninger
Der findes ikke noget bedre end rummelige skabe, hvor man kan gemme alle madvarerne og køkkenredskaberne væk. Det er også vigtigt, at du nemt kan komme til de ting, du har brug for. En højskabsløsning med fuldt udtræk giver dig det fulde overblik over dine køkkensager. 

2. Legra Boks
Hos Svane Køkkenet er skufferne 10 procent dybere end hos de fleste andre køkkenbrands. Nu har køkkenfirmaet lanceret Legra Boks, som er en skuffe, hvor er der plads til meget mere. En genial løsning, når du har brug for ekstra plads til gryder og andet køkkenudstyr.

3. Opgrader med trædetaljer
Der findes alternativer til det hvide look og bestikbakker i plastic. Få et smukt og rustikt udtryk i køkkenet ved at vælge en skuffe i asketræ med hvidtonet lak. Du kan også vælge træindsatser og bakker i egetræ for få et varmt look bag lågerne.

4. Udnyt dine skuffer
Dine skuffer kan bruges til ufatteligt meget. Svane Køkkenets Ambria Line byder blandt andet på en tallerkenholder, en knivindsats og endda en folie- og aluskærer. Du kan inddele dine skuffer, så de lige præcis passer til dine køkkensager. Du kan også forvandle en af dine skuffer til en opladerstation, hvor du kan oplade hele familiens telefoner uden at skulle kigge på filtrede ledninger.

5. Affaldssortering
Der er nok ikke mange, der ønsker at bruge mere tid på affaldssortering og opbevaring af rengøringsmidler end højst nødvendigt. Svane Køkkenet har en masse smart tilbehør, så du slipper for både lugt, fedtfingre og pladsmangel. Du kan få et affaldssystem med to spande, så du nemt kan sortere affaldet. Derudover kan du få et låg, der også fungerer som et fejeblad og kost. Vil du slippe for lugten, kan du få et biofilter, som skal fyldes med vand, og som derefter er aktivt i tre måneder.

Du kan se mere af Svane Køkkenets tilbehør lige her.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.