Gør som i Japan: Få toilettet der både vasker og fjerner lugt

Fremtidens toilet er her. GROHE har designet nyt toilet, der både er stilfuldt og har de fedeste features.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

GROHE har kombineret det bedste fra to verdener i deres nyeste douchetoilet; japansk renlighedskultur med tysk ingeniørkunst.

Den slanke silhuet og den avancerede, teknologiske overfladebehandling afviser både snavs og bakterier.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Personligt skyl og tørring kan indstilles efter præference, koldt eller varmt vand – styrke og puls – med den smarte fjernbetjening eller med GROHEs smartphone app.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hver en detalje er nøje gennemtænkt lige fra nattelyset, der guider dig gennem badeværelset i mørke, til sædet og lågets automatiske åbn- og luk-funktion, som aktiveres, når du nærmer dig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Douchetoilettet er sensoraktiveret og derfor er berøring af toilettet minimal. Så snart du sætter dig, tændes den automatiske udsugning, som via et aktivt kulfilter fjerner lugtgener. Læs mere her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Glem gamle vaner
I de fleste japanske hjem vil du finde et højteknologisk toilet, et såkaldt doucetoilet, der både rengør, er hygiejniske og har en masse andre eksklusive features.

Måske er det også tid til, at vi i Danmark for alvor tager douchetoiletterne til os. For renlighed og ikke mindst komfort er vigtige elementer på ethvert badeværelse.

GROHE har derfor kombineret det bedste fra to verdener; japansk renlighedskultur med tysk ingeniørkunst for at give dig muligheden for at nyde lethed og velvære derhjemme som aldrig før med GROHEs nyeste douchetoilet.

Et toilet med lys og lugtfjerner
GROHE ved, at godt design skal være nemt at bruge, og så skal du føle dig tryg ved det. 

Designet på GROHE Sensia® Arena er med sine rene linjer simpelt og problemfrit. Hver en detalje er nøje gennemtænkt lige fra nattelyset, der guider dig gennem badeværelset i mørke, til sædet og lågets automatiske åbn- og luk-funktion, som aktiveres, når du nærmer dig. 

Den slanke silhuet og den avancerede, teknologiske overfladebehandling afviser både snavs og bakterier.

Næsten ingen berøring
Selve douchetoilettet er sensoraktiveret og derfor er berøring af toilettet minimal.

Så snart du sætter dig, tændes den automatiske udsugning, som via et aktivt kulfilter fjerner lugtgener.

Personligt skyl og tørring kan indstilles efter præference, koldt eller varmt vand – styrke og puls – med den smarte fjernbetjening eller med GROHEs smartphone app til iOS og Android.

Appen giver dig mulighed for at gemme din egen profil så dine indstillinger huskes. Simple skyl kan også startes via det lille panel på siden af sædet.

Du kan læse mere om Grohes produkter lige her

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.