20 sager der gør dit badeværelse pænere og smartere

Trænger du til nyt udstyr til badeværelset, så se med her! Vi har nemlig samlet en masse skønne nyheder - fra stilrene accessories til praktisk og smart teknik.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Trænger du til nyt udstyr til dit badeværelset, så se med her! Vi har nemlig samlet en masse skønne nyheder - fra en automatisk gulvmoppe til stilrene badeværelsesserier.

INR har udviklet smukke styles i poleret messing til badeværelset i et begrænset oplag. Udvalget er messingdetaljer til brusevægge, håndklædetørrer samt greb og knopper, priser fra 490 kr. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Södahl har designet en ny badeværelsesserie med sæbedispenser, tandkrus og krukke i stentøj, priser fra 100-200 kr. 2. Badeværelsesnyheder fra Kvik. Mano Cima badeværelsesskab uden greb og håndvask, 160 cm, 16.212 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Zone Denmarks klassiske badeværelsesserie Nove One kommer nu også i smukke blå nuancer, fra 129 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Der er masser af farver på Ferm Livings nyheder til badeværelset i denne serie med bruseforhæng og vasketøjskurv, priser fra 399 kr. til 499 kr. 2. Spejl med ramme i egetræ og knager fra By Nord Copenhagen, 249 kr. for knager og 2.799 kr. for spejlet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. En dejlig hilsen fra morgenstunden. Lyskasse fra BXXLGHT, 4.800 kr. 2. Oras Signa armatur har et innovativt og multifunktionelt design med en svingradius på 150 grader. Pris på forespørgsel.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Vask i natursten og bord fra Muubs, 1.995 kr. og 8.999 kr. 2. Vitrineskab i pulverlakeret metal og materet armeret glas fra Ferm Living, 9.999 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Elegante marmorfliser i sildebensmønster fra Fired Earth. Hampton Bays, 1.980 kr./kvm.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Bløde, organiske former fra Bolia. Croma spejlet har ramme og en lille hylde i ask. 2.099 kr. 2. Tyholt håndklædetørrer fra Strømberg har et helt enkelt design med blot et lodret rør, der både kan tørre håndklæder og bruges som knage, pris på forespørgsel.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Du kender måske til robotstøvsugere, og nu kan du også slippe for selv at vaske dit gulv med den lille iRobot Braava Jet robotgulvmoppe, der vasker og fejer små gulvarealer, 1.999 kr. 2. Philips Hue Motion Sensor er en trådløs bevægelsessensor, der sørger for, at lyset tænder automatisk på badeværelset, 329 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Saltröd spejl med hylde og kroge fra IKEA, 369 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Praktiske og stilrene løsninger
Du kan hurtigt og nemt skabe et helt nyt udtryk på dit badeværelse for få penge ved at skifte ud i detaljer og accessories.

Gå på udkig i det store udvalg af smukke spejle med organiske og runde former.

Er dit badeværelse småt, og ønsker du mere plads ved håndvasken, så sørg for at finde et spejl med en praktisk lille hylde eller små greb.

På den måde kan tandbørstekrus og andet småtteri komme væk fra vasken, så du både får mere plads og slipper for snavs og kalk.

Læs også: Sådan gør du badeværelset til hjemmets yndlingsrum

En anden god løsning til det lille badeværelse er at få en praktisk håndklædetørrer og knage i én.

Strømberg har designet den stilrene Tyholt-håndklædetørrer, som med et enkelt rør kan tørre din håndkæder samtidig med, at den fungerer som en praktisk knage.

Nye detaljer
Har du et klassisk og stilrent badeværelse, så er det måske tid at få lidt farver ind med nye accessories, der vil stå i kontrast til det ensfarvede.

Både Ferm Living, Zone Denmark og Södahl har designet nye badeværelsesserier i støvede og blålige nuancer, der vil stå i flot kontrast til det hvide eller grå badeværelse.

Selvkørende og automatisk
Hvis du er til teknik og gadgets, er der naturligvis også en masse gode nyheder.

Med de nye tekniske vidundere kan du for eksempel slippe for selv at skulle i sving med knofedt og gulvklud med iRobots automatisk robotgulvmoppe, der gør arbejdet for dig.

Læs også: Forvandl dit badværelse til en ægte wellness-oase

Går du efter de fuldautomatiske løsninger, så har Philips skabt den trådløse Motion Hue bevægelsessensor, der kan give kommandoer til dine lyskilder.

På den måde slipper du for en brat opvågen, når lyset tænder på badeværelset om natten, da sensoren sørger for, at du får et svagt lys i gangen og på badeværelset, når det er mørkt udenfor. 

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.