Se arkitekt-parrets 66 m2 hjem på Indre Nørrebro

Der er kreative kræfter på spil i hjemmet på Nørrebro, hvor arkitekt-parret Eva og Nikola har indrettet deres hjem med arvestykker, tegnestue og masser af personlighed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er kreative kræfter på spil i hjemmet på Nørrebro, hvor arkitekt-parret Eva og Nikola har indrettet deres hjem med arvestykker, tegnestue og masser af personlighed.

Eva elsker at omgive sig med arvestykker og ting med historie. Bland nye og gamle magasiner i din bladholder, så får du en flot og farverig detalje i hjemmet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Parret bor i en kvistlejlighed, og derfor kan vægplads godt være et problem. Brug i stedet både gulvet og væggene til dine billeder

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I køkkenet står stålreolen og den rå væg i flot kontrast til de mange arvestykker på køkkenhylderne, som blandt andet huser hjembragte feriefund.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det grafiske formsprog er gennemgående i alt fra postkort til gulvtæpper i den hyggelige Nørrebro-lejlighed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Eva bliver hele tiden inspireret til nye ideer og bruger derfor væggen over skrivebordet som et moodboard, som konstant er i forandring.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Parret har skabt deres egen tegnestue og anskaffet sig et langt skrivebord, hvor der er plads til det hele. Arkivskabet har Eva arvet fra sin morfar.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Eva synes, at det er rart at kunne klippe klistre og tegne, men det roder en del, og derfor bruger hun det store arkivskab til at pakke det hele væk, så det er let at tage frem igen. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I soveværelset er to antikke ølkasser brugt som sengeborde og indretningen er holdt hvid og stilren. Du kan se mere til Eva Bo Geisler og hendes hjem lige her @evabogeisler

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Kærlighed til nostalgi
Eva Bo Geisler er lidt af en nostalgiker og hende og kæresten Nikolas hjem er fyldt med møbler og arvestykker, der bærer på minder og personlighed.

Den meget personlige stil har fået et grafisk indspark, da både Eva og Nikola er arkitekter og nyder at arbejde fra deres selvskabte tegnestue i parrets hjem på Nørrebro i København.

Læs også: Sarah og Marins DIY-hjem med kolonihavehus i baghaven

Hvordan vil du selv beskrive din indretningsstil?
Personlig, dimset, farverig og lys. Jeg har mange ting, da jeg altid har været en samler og har svært ved at smide ud. Jeg er lidt af en nostalgiker og holder af ting, der bærer på minder.

Mange af vores møbler har tilhørt mine bedsteforældre, og vi har selv designet skrivebordet, og Nikola har bygget skabet i vores soveværelse.

Jeg har også selv lavet flere af billederne på væggene, der er mikset med lån fra mine forældre og litografier, som vi blandt andet har købt sammen på rejser. Vores samling af bøger og magasiner vokser, og drømmen er, at vi engang kan fylde en hel væg som bogreol – det bliver dog forhåbentligt i en større lejlighed.

Jeg elsker også planter og gad godt at have plads til et træ, måske på badeværelset? Vores stil er altså både personlig og på sin vis også moderne. 

Hvad har du fået lavet om?
Da lejligheden kun har to værelser og et køkken-alrum, og jeg altid har boet sammen med en ven eller veninde, har jeg derfor ikke haft nogen stue, før Nikola flyttede ind.

Sammen har vi rykket rundt og etableret stuen, der også favner arbejdsområdet. 

Hvilket er dit yndlingsrum/sted i din bolig?
Jeg elsker at ligge i sofaen og kigge ud i rummet. Måske fordi jeg aldrig før har haft en sofa. Skrivebordet har vi ladet fylde hele den ene væg, så vi begge kan sidde og arbejde ved siden af hinanden. 

Arkivskabet, som engang har gemt på min morfars lægejournaler mv., er nu fyldt op med blyanter, maling, farver, tape og papir af mange slags.
Jeg holder meget af at sidde at lave collager og male, så det er skønt at have det hele lige ved siden.

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Jeg tror meget, at det opstår ud fra behov, og hvilke muligheder der er inden for rammerne. For eksempel fjernede vi tapetet på den ene væg i køkkenet, fordi vi havde revet et køkkenskab ned, hvor der derefter var et gråt felt ind til betonmuren.

Enten skulle vi fylde feltet ud, eller også skulle vi bare fjerne det hele. Det gjorde vi så og er egentlig blevet meget glade for det.

Jeg bliver helt sikkert også inspireret, når jeg er hjemme hos venner, eller fra magasiner, Pinterest og Instagram. 

Nikola er ikke glad for at gå med strømmen, og derfor ender vi heldigvis ofte med at prøve at tænke kreativt. Jeg finder også stor inspiration igennem mit arbejde hos både Spacon og Moon.

Hvad er dit ultimative drømmekøb til din bolig?
Jeg har to ting, som jeg virkelig ønsker mig til min lejlighed lige nu - Flagermusstolen og et nyt køkken. Forhåbentlig laver vi et nyt køkken i løbet af det næste år.

Hvad er din yndlingsbutik?
Jeg køber sjældent møbler fra nyt, men jeg håber, at jeg en dag får mulighed for at handle jævnligt hos Beau Marché. Der kunne jeg godt gå amok. Casa Shop har også nogle gode designs og i den mindre skala og mere dekorative genre, synes jeg, at Stilleben har rigtig fine ting. 

Hvad er dine fem bedste indretningstip?

1. Tænk det du køber ind i det, du har i forvejen.

2. Hvis muligt, så design selv, så kan dine møbler tilpasses rummet. Dermed udnyttes pladsmulighederne også.

3. Miks nyt og gammelt.

4. Miks materialer; bløde, hårde, matte, skinnende, mønstrede og ensfarvede.

5. Køb ting med hjem fra rejser. Jeg køber altid en skål med hjem, når jeg er i udlandet. Så mindes jeg det sted hver gang, at jeg bruger skålen.

Om Eva
Eva Bo Geisler bor sammen med kæresten Nikola Antonijevic i den 66 kvadratmeter store lejlighed på Indre Nørrebro i København. Eva er kandidatstuderende på Kunstakademiets Arkitektskole og er i praktik hos arkitektfirmaet Spacon & X.

Eva har været tilknyttet det kreative bureau Moon, hvor hun blandt andet har lavet set design til modeshows og butikker, og så har hun lige lavet scenografi til en kortfilm. Kæresten Nikola er uddannet arkitekt og arbejder hos arkitektfirmaet Nordic Arch. Se flere billeder af boligen på Evas instagram @evabogeisler

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.