Norsk hjem har himmelhøjt loft og svævende trappe

Det her hjem byder ikke blot på en svævende trappe, men også en misundelsesværdig overtage i himmelske højder.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det her hjem byder ikke blot på en svævende trappe, men også en misundelsesværdig overtage i himmelske højder.

Et loft kan både fungere som et opbevaringsrum eller også er det en gylden mulighed for at udvide ens hjem. Den mulighed greb beboerne i dette norske hjem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den nye etage gemmer på et badeværelse i flere niveauer og et stort soveværelse. For enden af trappen kan man også få øje på lejlighedens tagterrasse, der vender mod sydvest.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det store glasparti, der indrammer terrassen, lukker en masse lys ind, som man på grund hjemmets åbne indretning også kan få glæde af nedenunder i spisestuen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En af de lækreste features i lejligheden må være den hvidlakerede ståltrappe, som svæver i køkken-alrummet. Under trappen er en indbygget bænk, som både bruges til opbevaring og til at sidde på.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En finurlig detalje i det mørkegrå køkken er pejsen, der er placeret for enden af bordpladen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Væggene omkring pejsen kan tåle høj varme, så det er bare med at tænde op for hyggen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Badeværelset er bygget i flere niveauer, så man skal træde et trin op for at smutte i badekaret.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Højt til loftet
Et loft kan være mange ting. Det kan fungere som et opbevaringsrum for alle de ting, man ikke ved, hvad man skal gøre af. Ellers også er det en gylden mulighed for at udvide ens hjem, så man kan få himmelhøje lofter og en meget større følelse af rummelighed.

Den mulighed greb beboerne i dette norske hjem.

Etage med tagterrasse
Lejligheden, der ligger i toppen af en gammel ejendom fra 1800-tallet, har gennemgået en større renovering for at opnå det moderne, luftige udseende, som var målet fra start af.

Parret fik tilladelse fra kommunen til at udnytte loftets potentiale – og det skulle udnyttes maksimalt. Den nye etage gemmer nu på et misundelsesværdigt badeværelse i flere niveauer og et stort soveværelse.

Læs også: Tandlægeklinik forvandlet til toetagers hjem på 60 m2

For enden af trappen kan man også få øje på lejlighedens tagterrasse, der vender mod sydvest. Det store glasparti, der indrammer terrassen, lukker en masse lys ind, som man på grund hjemmets åbne indretning også kan få glæde af nedenunder i spisestuen.

En svævende trappe
En af de lækreste features i lejligheden må helt klart være den unikke trappe. Det var ikke ligefrem nemt for arkitekterne at beslutte, hvilken slags trappe hjemmet skulle udstyres med. Både en boghylde-trappe, en spiraltrappe og en trappe, der havde funktion som rumdeler, var oppe at vende. 

Men det endte med at blive en åben, minimalistisk, hvidlakeret ståltrappe, som hænger som en svævende skulptur over det store køkken-alrum. I forlængelse af trappen er en indbygget bænk, som både bruges til opbevaring og til at sidde på.

Læs også: Elsker du industriel stil? Så er det her et perfekt match!

En finurlig detalje i det mørkegrå køkken er pejsen, der er placeret for enden af bordpladen. Væggene omkring den kan tåle høj varme, så det er bare med at tænde op for hyggen.

Du kan læse mere om boligen her

Fakta om boligen | Beliggenhed: Oslo, Norge | Arkitekt: Haptic Architects

 

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.