DIY-blogger Sabinas hjem i Aarhus forandrer sig konstant

Det er ikke så sært, at Sabina som stylist, blogger og DIY-ekspert slet ikke kan lade være at skifte både stil, møbler og farver ud i hjemmet i Aarhus.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Kvinden bag bloggen Sabinas Verden, Sabina, og hendes mand, Anders, har brugt 7 år på at forvandle deres hus i Aarhus, så det er skræddersyet til netop deres behov. Portrætfoto taget af Mia Mortensen for Houzz.dk.

Et af Sabinas indretningstip er at skabe små oaser og hyggekroge i hjemmet. I entreen er den rustikke bænk beklædt med et blødt skind og en pude i kernelæder.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I spisestuen er det parrets newyorker-mur, der sætter stemningen sammen med rustikke detaljer som lampen over bordet, som Anders har lavet af patentflasker.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Parret har selv lavet murstensvæggen. Den var oprindelig hvid og er derfor lavet ved at male hver mursten over med forskellige nuancer af rød murfarve og fuge den op bagefter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den modsatte væg i spisestuen har også fået nyt liv med den smukke aubergine farve. Den giver en god dybde i rummet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vær ikke bange for at mikse nyt og gammelt, som Sabina har gjort i stuen, hvor en hyggelig bambusstol skaber hygge sammen med moderne nips og grønne detaljer. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Anders har netop startet virksomheden Rough Stuff Design, hvor han designer unikke møbler af genbrugstræ og antikke planker, som også ses i parrets hjem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udestuen med to tilhørende solterrasser er parrets seneste projekt. Fra marts til oktober har de ikke brug for mere plads end disse uderum, da de bruger stort set al deres tid her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sabinas kontor må være en drøm for enhver gør-selv-sjæl. Med smarte ophæng, kasser og bokse er der plads til alle de materialer, som Sabina skal bruge til sine projekter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I soveværelset er den ene væg blevet malet i en grå farve. Den mørke farve giver en flot kontrast til det ellers lyse soveværelse.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I soveværelset er et gammelt sengestel, brugt som ophæng til tøj og sko.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et skræddersyet hjem
Kvinden bag bloggen Sabinas Verden, Sabina, og hendes mand, Anders, har brugt 7 år på at forvandle deres hus i Aarhus, så det er skræddersyet til netop deres behov.

Med kreativ indretning, unika møbler og spændende DIY-løsninger er deres hjem i konstant forandring. 

Læs også: Lines nybyggerhjem: 'Nogen bruger penge på ferie - vi køber designerstole'

Hvordan vil du selv beskrive din indretningsstil?
Foranderlig, funktionel og moderne. Herhjemme bygger vi mange af vores møbler og løsninger selv og skifter konstant stil. Min passion for interiør, kreativ indretning og DIY forenes i en stor konstant make-over af vores hjem sammen med min bedre halvdel, Anders.

Hvad har du fået lavet om?
Vi har forvandlet Aarhus’ grimmeste hus til vores helt eget DIY-hus på 7 år. Hver en centimeter er lavet om. Vægge er væltet, gulve revet op, og alting har fået en kæmpe make-over. Vi lavede vores newyorker-mur i stuen lidt spontant, da jeg var højgravid med vores søn.

Læs også: Arkitektens hyggelige og enkle legeplads tæt på Aarhus

Den var oprindeligt hvid, og vi malede hver en sten over med forskellige nuancer af rød murfarve, og fugede det op bagefter. Resultatet er blevet ganske fint, og den minder os om et par sjove dage i kedeldragter.

Hvad er jeres seneste projekt?
Udestuen med to tilhørende solterrasser er vores seneste projekt. Fra marts til oktober har vi faktisk ikke brug for mere plads end disse uderum, da vi bruger stort set al vores tid her.

Hvor finder du inspiration til din indretning?
På loppemarkeder, i magasiner, på rejser rundt omkring i verden og i byggemarkeder. Jeg elsker at kunne bruge tingene på en ny måde og i en ny kontekst. For mig handler det om at skabe en stemning, mere end at tingene skal passe 100 % sammen.

Hvad er dit ultimative drømmekøb til din bolig?
To safari-stole i cognacfarvet kernelæder og et stort, lækkert vildmarkskar til vores kommende terrasse i baghaven!

Hvad er din yndlingsbutik?
Som aarhusianer er jeg stolt over endelig at have fået Danmarks flotteste bolighus midt i min by: Illums Bolighus. Mine yndlings shoppesteder er dog lokale loppemarkeder. Jeg elsker spændingen i jagten på gode og originale fund.

Hvad er dine fem bedste indretningstip? 

1. Skab kontraster i hjemmet med mørke, intense farver på væggene. De giver dit hjem et helt nyt udtryk, og de kan desuden hurtigt males over. Gå på jagt efter DIY-løsninger, som er funktionelle, pæne og billige. 

2. Søg på Pinterest, Houzz.com, eller hop ind på min blog sabinasverden.com og søg inspiration.  

3. Hæng lamperne, så du kan flytte rundt på møblerne. Herhjemme flytter jeg rundt minimum en gang om måneden. Det er næsten som at få et nyt hjem – helt gratis! 

4. Skab små oaser i hjemmet, som passer til jeres behov. Vi har skabt to siddepladser i køkkenet, en hyggekrog midt i stuen og et arbejdsværelse i forlængelse af stuen, så vi kan være sammen, uden at skulle sidde lårene af hinanden 24/7. 

5. Vær ikke bange for at mikse nyt, gammelt og hjemmelavede skævheder. Man må gerne kunne se og mærke, hvem der bor i hjemmet. 

Om Sabina
Sabina Therese Haysen og Anders Kiel bor i hjemmet på 280 kvadratmeter i Aarhus med deres to børn Frida på 1 år, og Sylvester på 5 år. Sabina er uddannet folkeskolelærer, men nu arbejder hun som fuldtidsblogger på Sabinas Verden, freelance stylist og DIY-skribent. Anders er selvstændig med firmaet iPhoneAmbulancen.dk og har også netop startet virksomheden Rough Stuff Design, som producerer upcycling og unika møbler. Se mere om parrets mange DIY-projekter på deres Instagram-profiler @sabinasverden og @roughstuffdesign.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.