Lisbeths nybygger-hjem emmer af farver og personlighed

Lisbeth og Rune har kun boet i deres nybyggede hus i syv måneder, men de har allerede formået at skabe en personlig og hyggelig stil.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det kan være en udfordring at få noget personliged inden i et nybygger-hjem, men Lisbeth har med patchwork og smukke mønstre tilført hygge i hjemmet.

Det lyse HTH-køkken har fået farverigt selskab af Sempé-loftslampen fra Wästberg og friske blomster i en vase fra Muuto.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er fire meter til loftet i det store køkken-alrum, hvor det store spisebord i tonet glas står i flot kontrast til de hvide vægge.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I det 180 kvadratmeter store hus har Lisbeth og hendes mand Rune indrettet et fint gæsteværelse med en daybed og et stort kelimtæppe på gulvet, som giver en hyggelig stemning.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I soveværelset står det rå betongulv i flot kontrast til det lyserøde sengebord fra Montana, det farvestrålende kludetæppe fra Hay og et vintage patchwork-sengetæppe.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I stuen er den retro sofa, designet af Arne Norell, kommet i selskab med et stort tæppe fra Novel Cabinet Makers – en flot måde at blande nyt med gammelt. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lisbeth har en svaghed for lamper, og et af hendes indretningstip til et hus med højt til loftet, er at vælge en større og markant lampe, som kan tilføre noget skulpturelt i rummet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lisbeth er ikke til nips og stilleben, og har i stedet indrettet sig med masser af farver og mønstre i hjemmet i Hørning. På listen over drømmekøb er et vægtæppe fra Emdal Studio.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I datteren Merles værelse, har Lisbeth fået ompolstret en retro køkkenbænk med et farvestrålende Hawaii-print. Se mere af Lisbeths hjem på hendes Instagram-profil @leizyb.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et personligt nybygger-hjem
At flytte ind i et nybygget hjem kan føles som at starte på en frisk. Men det kan godt at være en udfordring at få noget personliged indenfor de meget hvide rammer.

Trods hvide vægge og fire meter til loftet, har Lisbeths sans for farver, mønstre og patchwork givet hvert rum i det 180 kvadratmeter store hus en helt særlig stemning og stil. 

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
Min stil er personlig og afslappet – her skal først og fremmest være rart og hyggeligt. I et nybygget hus med hvide vægge og fire meter til loftet, kan det godt være lidt en udfordring. Jeg er draget af den nordiske enkelhed, men også af det skæve og farverige, som er med til at skabe kontraster og personlighed.

Læs også: Boligstylistens kreative hjem: Jeg mikser alle stilarter

Jeg elsker at mikse farver og tidsaldre, og fordi jeg ikke er så god til nips og stilleben, så må møblerne godt ”larme” lidt. Betongulve, lyserøde Montana-møbler og patchwork fra 80’erne kan sagtens passe sammen. 

Hvad har du fået lavet om?
Vi har ikke boet her så længe, hvorfor vi har en del projekter på tegnebrættet. Farver på væggene, en hems på kontoret og ikke mindst et hyggeligt uderum for at nævne nogle af projekterne.

Mens vi byggede huset, brugte jeg en del tid på at finde og opgradere brugte møbler. Vi har blandt andet fået ompolstret en Børge Mogensen daybed og en gammel køkkenbænk, sidstnævnte lever nu et nyt liv med Hawaii-print på børneværelset.

Selvom møblerne er gamle, passer de alligevel til huset og er med til at give en personlig og særlig stemning.

Hvor finder du inspiration til din indretning?
Jeg bliver meget inspireret af farver, mønstre og teksturer. Det kan være i moden, naturen eller arkitekturen. Og det kan sagtens omsættes til en ny farve på væggen, ompolstring af en stol eller mønstrede puder i sofaen.

Jeg finder også meget inspiration i boligmagasiner, på Pinterest og Instagram. 

Hvad er dit ultimative drømmekøb til din bolig? 
Vi har været heldige at få et værk Erik A. Frandsen på væggen, og jeg leder efter en værdig medspiller, som ikke nødvendigvis er et maleri eller en plakat. Højt på ønskelisten står et vægtæppe i strik fra Emdal Studio, da de laver nogle fantastiske kreationer fyldt med skønne farver og mønstre.

Jeg er også på udkig efter en skulpturel væglampe til stuen, som både kan give lidt hyggestemning og være et lille kunstværk i sig selv.

Læs også: DIY-blogger Sabinas hjem forandrer sig konstant

Hvad er din yndlingsbutik?Jeg køber primært møbler og nips online og gerne brugt, så jeg kan sagtens bruge mange timer på DBA, Lauritz, eBay eller Instagram, før at jeg falder over det helt rigtige.

I den fysiske verden sætter jeg pris på de mindre butikker, hvor man kan gå på opdagelse blandt nøje udvalgte ting fra udenlandske og danske upcoming designere. I Aarhus er Interiørfabrikken, 1+1 Textil og Stylepaste altid et besøg værd.

Hvad er dine fem bedste indretningstip?
1.
Et af de områder jeg gerne vil udforske lidt mere i vores hus er ’tone i tone’, som skaber en ret lækker effekt, og som er en sjov måde at lege med farver og stemninger på.

2. Jeg har en svaghed for lamper og har brugt meget tid på at finde de helt rigtige lamper. I et hus som vores med højt til loftet, har det en god effekt at vælge en lidt større og markant lampe, som kan tilføre noget skulpturelt og få rummet til at virke mere intimt.

3. Skab stemning med varme farver, tekstiler og miks af materialer som træ og metaller. 

4. Køb brugt, da man kommer længere for pengene, og man kan finde unikke og finurlige ting, som ikke står i alle stuer. 

5. Indret med design. Klassisk eller nyt, fordi kvalitet og tidløst design altid holder!

Om Lisbeth
Lisbeth Beck arbejder som Digital Marketing Manager. Hun bor i det nybyggede hus på 180 kvadratmeter i Hørning sammen med manden Rune Bak, som er digital udviklingskonsulent. Sammen har de døtrene Merle på 6 år og Augusta på 4 år. Få flere indretningstip på Lisbeths Instagram profil @leizyb.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.