To lejligheder forvandlet til familiehjem på Nørrebro

Det er ikke alle, der drømmer om et liv i forstaden med villa, vovse og Volvo. For Trine og sin mand var det drømmen om storbylivet med kaffebarer og legepladser på gadehjørnet, der lokkede.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det er ikke alle, der drømmer om et liv i forstaden med villa, vovse og Volvo. For Trine og hendes mand var det drømmen om storbylivet med kaffebarer og legepladser på gadehjørnet, der lokkede.

I den ene ende af stuen har parret skabt en lys og indbydende hyggekrog, hvor det er oplagt at sætte sig til rette med en god bog.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Stilen er hyggelig og enkel i Trine og Sørens hjem, der samler på antik- og vintagemøbler, som den smukke skænk på billedet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det er i høj grad den hvide farve, der dominerer i parrets bolig. Få steder i hjemmet har der dog sneget sig enkelte farver ind, hvilket skaber en elegant kontrast til det hvide look.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I den lyse bolig skinner det igennem, at parret har en forkærlighed for skævt og humoristisk design, som blandt andet kommer til udtryk i form af deres billeder og nips.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

En af Trines favoritter er den origami-inspirerede lampe, som hænger over stuebordet. Lampen har hun købt brugt over Instagram.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Har du børn, så vis det i din indretning. I hvert fald hvis det står til Trine, der sammen med hendes mand har tre børn.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Har du et lyst hjem, kan du på samme måde som Trine og Søren pynte hjemmet med blomster og planter, der skaber liv og varme i din bolig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Børneværelserne er som resten af hjemmet indrettet med et miks af nye og gamle møbler, der skaber et personligt og charmerende udtryk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den femværelses lejlighed har parret indrettet med et miks af designermøbler og ting på budget. Køkkenet med det industrielle look er fra IKEA.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et roligt rum i byen
I et stille kvarter på det pulserende Nørrebro bor Trine sammen med sin mand, Søren, og deres tre børn. Her bor de i et femværelses familiehjem på 126 kvadratmeter, der før fungerede som to adskilte lejligheder.

Det første man lægger mærke til ved parrets hjem, er det lys, der favner hvert et rum i den rummelige bolig.

Alt er hvidt – vægge såvel som gulve. Et smart trick når man bor på første sal og ønsker at skabe illusionen om et lysere hjem.

Læs også: Boligstylistens kreative hjem: Jeg mikser alle stilarter

Visuelt er parrets hjem en fryd for øjet. Boligen er indrettet med danske designklassikere og møbelfund fra diverse vintagebutikker, og kigger man godt efter, bemærker man, at parret har en forkærlighed for humoristisk og skævt design i form af deres billeder og nips.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er en kombination af vintagemøbler og klassisk design. Vi har flere ting i huset, som har fulgt os siden vores barndom eller er gået i arv. Som udgangspunkt forsøger jeg at skabe et personligt hjem, så man kan se, hvem der bor her. Derfor må det også gerne skinne igennem, at vi er en børnefamilie med tre børn. Det er kun charmerende, synes jeg.

Hvor finder du din inspiration
Jeg foretrækker at købe ting til hjemmet, der har sjæl eller fortæller en historie. Derfor har jeg købt flere af vores ting i vintage- og genbrugsbutikker eller gennem Instragram. Her synes jeg ofte man kan få fingrene i nogle unikke ting, der skiller sig ud fra det udvalg, du finder i butikkerne.

Hvad er dit bedste køb? Og næste køb
Jeg er rigtig glad for den origami-inspirerede lampe, som hænger over vores stuebord. Lampen har jeg købt brugt over Instagram, hvor jeg tit finder nogle rigtig fine ting. I forhold til mit næste køb kunne vi godt bruge en større sofa. Vi vil derfor gerne have os en rigtig ’flyder’, hvor der er plads til os alle fem. 

Hvad er dine tre bedste indretningstips?
1. Mal hjemmet i enkle og rolige farver. Som I nok har opdaget, er jeg ret glad for hvide flader. Hvid er en tidsløs og holdbar farve, der altid kan piftes op med blomster, billeder og items. Så selvom det er moderne at male væggene i forskellige farver, så foretrækker jeg det tidsløse udtryk, som den hvide farve bidrager til.

2. Hvis du har børn, så vis det i din indretning. Det skaber både personlighed og liv i dit hjem. Mange har måske et indtryk af, at børnelegetøj er et forstyrrende element i indretningen, der derfor skal gemmes af vejen. Det synes jeg tværtimod er synd. Det må det gerne være synligt, at det også er børnenes hjem.

3. I stedet for at hænge alle dine billeder på væggen så leg med deres placering. Billederne må gerne sættes på gulvet, i en vindueskarm eller på en skænk. På den måde kan du så let som ingenting rykke rundt på dine billeder uden først at skulle finde værktøjskassen frem.

Om Trine
Trine er 37 år og arbejder til daglig som patientvejleder. Hun bor i en femværelses lejlighed på Nørrebro sammen med hendes mand Søren på 39, der arbejder som jurist, og deres tre børn. Kunne du tænke dig at se mere af parrets hjem, kan du finde flere billeder på Trines Instagram-profil @trinestabergpetersen.

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.