Bolettes hjem: rå, nordisk perle i hjertet af Vesterbro

Tag med os en tur til det hippe Vesterbro. Her bor Bolette, hvis treværelses lejlighed er spækket med vintage møbler og nordisk design.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Tag med os en tur til det hippe Vesterbro, hvor Bolette har indrettet sig på 80 kvadratmeter med smukke vintagemøbler og nordisk design.

Bolettes treværelses lejlighed er indrettet med rå materialer og klassiske møbler, der tilsammen skaber et interessant udtryk. Vi er især vilde med den røde murstensvæg.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Som kontrast til de rolige jordfarver har Bolette udsmykket lejligheden med grønne planter, som tilfører hjemmet liv.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Har man sin egen hjemmebar, bør man også have et lækkert udvalg. Det har Bolette i høj grad sørget for, da hun har tradition for at købe sprut med hjem fra udlandet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det de færreste københavnerne, der kan prale af at have egen pejs. Det kan Bolette, som ovenikøbet også kan prale af at have en stor altan.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den klassiske Y-stol er i sig selv et kunstværk. Stolen kan derfor sagtens bære at stå alene, som den gør her i Bolettes spisestue.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Har man mange træmøbler i sit hjem, er det en god idé at mikse det med andre materialer. Bolette har valgt et betonbord, som skaber en flot kontrast i rummet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der findes ikke noget bedre end at nyde sin morgenkaffe udenfor. Det kender Bolette alt til. Derfor gør hun ofte brug af soveværelsets store altan - også selvom det er koldt udenfor.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den sorte natlampe er en af de mange ting i lejligheden, som Bolette selv står bag. Den har været nem og billig at lave, og så passer den rigtig fint ind i soveværelsets hvide rammer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vinduesvægge er hotte i øjeblikket, og så sørger de samtidig for et smukt lysindfald i hjemmet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Vesterbro Vibes
Bolettes treværelses lejlighed på Vesterbro er et af de misundelsesværdige københavner-hjem med få mangler. Lejligheden er lige så hip som kvarteret, den ligger i, og så gemmer den endda på en brændeovn og en kæmpe altan.

Læs også: Planteparadis og geniale genbrugsfund på 75 m2

Bevæger man sig rundt på de 80 kvadratmeter, skal man lede længe efter en ting, som Bolette ikke selv står bag. For når det kommer til DIY-løsninger, er Bolette en sand mester - selv den smarte barvogn i stuen har hun bikset sammen.

Det mest karakteristiske rum i Bolettes skønne hjem er stuen. Den røde murstensvæg kombineret med de rå materialer giver lejligheden et industrielt udtryk. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at man befandt sig i et vaskeægte new yorker-hjem.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er meget kontrastfyldt. Jeg kan godt lide det rå look, men jeg er også vild med klassiske og nordiske udtryk. I min indretning er jeg glad for at mikse forskellige materialer. Det kan være alt fra mine mange træmøbler til det betonbord, som er placeret i spisestuen.

Hvor finder du din inspiration?
Gennem mit arbejde bliver jeg konstant eksponeret for de nyeste trends inden for dansk design. Det kreative miljø, jeg bevæger mig i, giver mig samtidig lysten til at designe selv. Jeg er derfor stor fan af DIY-løsninger. Heldigvis har jeg en far, der er ret handy. Så hver gang jeg får en idé hjælper han mig med at føre den ud i livet.

Hvad er dit bedste køb? Og næste?
Den ting jeg er mest glad for er min mørkebrune skænk i spisestuen. Skænken har jeg fået foræret af et ægtepar fra min barndomsby, som havde planer om at smide den ud. Heldigvis fik jeg øje på den, før den landede på lossepladsen. I forhold til mit næste køb vil jeg gerne udvide min samling af de klassiske Y-stole, som skal erstatte de spisebordsstole, jeg har nu.

Hvad er dine tre bedste indretningstips?
1. Keep it simple. Det er måske en kliché, men det er sandt. Jeg forsøger at skære ned på antallet af nips, så de forskellige rum ikke syner ’larmende’.

2. Bor i to eller flere, så lad jer inspirere af hinandens stil. Er du åben over for andres indretningstips, kommer der ofte noget godt ud af det. Min kæreste har for eksempel valgt meget af den kunst, vi har i hjemmet. Kunst, som jeg aldrig selv ville have valgt, men som jeg elsker den dag i dag.

3. Brug farver i form af planter. Er du ligesom mig ikke særligt god til at bruge farver i din indretning, kan du med fordel anskaffe dig en plante eller to. På den måde bliver det ikke søgt.

Om Bolette:
Bolette er 26 år og bor i lejligheden på Vesterbro sammen med sin kæreste, Jakob. Til daglig arbejder hun som pr- og digital koordinator for Eva Solo.

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.