Luksusvilla med flydende fornemmelser og grønne oaser

Det lyder fristende, gør det ikke? Men så bare vent til du ser den indvendige del af huset – for ikke at glemme de små oaser og intime gårde.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Stil, arkitektur og natur - denne 550 kvadratmeter store luksusvilla har det hele!

For at komme ind til husets indgang skal man krydse den moderne gangbro, som er indrammet af vand og smuk arkitektur.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De store, gennemsigtige panoramaer-vinduer går igen i alle rum og får hus og have til at smelte sammen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Her kan man gå glad i bad og nyde den smukke udsigt over den frodige have - det kræver blot, at man ikke er blufærdig.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Indretningen er simpel og minimalistisk. Al opmærksomhed rettes derfor må den grønne have, som er synlig fra alle husets rum.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Er det godt vejr, er det oplagt at spise middagen udenfor. Her kan man sidde i ro og fred og nyde sin mad i de mest fantastiske omgivelser.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det er et imponerende syn, der møder en, når mørket først falder på. Lyset indefra fremhæver husets åbne planløsning og simple interiør. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Flere små pools danner rammen om huset, og får det til at syne 'flydende'. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Luksusvillaens arkitektur er miks af forskellige materialer, former og farver. Vi er især vilde med de mange træ-lameller, som giver hjemmet et kunsterisk udtryk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Det flydende hus
Det er svært at afgøre, om det en tryllekunstner eller arkitekt, der har været på spil i skabelsen af huset her. Fra første øjekast ligner det nemlig, at det 550 kvadratmeter store hus flyder på vandet.

Kigger man godt efter, opdager man, at det blot er en illusion og at den beundringsværdige villa ligger solidt placeret på jorden.

Læs ogsåArkitektonisk skønhed går i ét med Jordens indre

Tricket er de mange pools langs husets ydermur, der tilsammen giver en følelsen af at bo på vandet. Et smart trick, hvis man bor i storbyen og ønsker at få vandet helt tæt på.

Arkitektens legeplads
Hvad der eksperimenteres kan, der eksperimenteres skal. I hvert fald, hvis det står til Pitsou Kedem architects, som står bag denne genistreg af et hus.

Et af de bærende elementer i arkitekturen er de store, gennemsigtige panoramaer-vinduer, som udvisker følelsen mellem inde og ude og sikrer alle rum en fantastisk udsigt.

Læs også: Bo i trætoppene og oplev skoven fra fugleperspektiv

Som kontrast til de store glasfacader er villaen klædt i træ, som visuelt virker varmt og indbydende. Indenfor er stilen minimalistisk og farverne rolige, som gør, at al opmærksomhed rettes mod den misundelsesværdige, frodige have. 

Du kan se mere af boligen her

Fakta om boligen | Arkitekt: Raz Melamed | Beliggenhed: Isarael | Design: Irene Goldberg & Pitsou Kedem

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.