Christina Dueholms pastelfarvede drømmehjem på Østerbro

Kunsten at indrette. En svær opgave for de fleste, men ikke for bloggeren Christina Dueholm, hvis hippe hjem på Østerbro er indrettet til absolut perfektion. Kom med indenfor. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Kunsten at indrette. En svær opgave for de fleste, men ikke for bloggeren Christina Dueholm, hvis hippe hjem på Østerbro er indrettet til absolut perfektion. Kom med indenfor.

Parrets hjem på Østerbro er perfekt miks af nyt og gammelt, billigt og dyrt. De pastelfarvede stole er fra Arne Jacobsen, mens glasvasen er fra det svenske mærke Eightmood.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Om aftenen bliver parrets køkken oplyst af en dekorativ lyskæde, der sætter stemningen for en hyggelig og romantisk aften.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Der er ingen tvivl om, at vi har fået fingrene i et af Østerbros mest forførende hjem. Stuen her kan få enhver boligentusiasts hjerte til at smelte. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Stilen i spisestuen er rå og feminim på samme tid. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I entréen rettes al opmærksomhed mod det diamantformede spejl, som er designet af Hugau Larsson. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lejligheden på Østerbro måler 90 kvadratmeter og har i alt tre, store værelser. En fin størrelse, da parret venter en lille pige til juni. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I forlængelse af soveværelset finder du Christinas yndlingsrum: det misundelses-værdige walk-in-closet!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I parrets hjem hersker en gennemgående linje af blå og rosa nuancer, som binder rummene sammen på smukkeste vis. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Jernvinduet, mellem soveværelse og walk-in-closet, står Christina og Christoffer selv bag. En smart løsning, som skaber et naturligt lysindfald.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et hjem i tidens ånd

En symfoni af bløde pasteller, moderne interiør og en misundelsesværdig garderobe er hvad du finder hjemme hos Christina Dueholm og hendes mand, Christoffer.Går man på opdagelse i parrets treværelses lejlighed, fornemmer man hurtigt, at der er styr på stilen og ikke mindst sans for tidens trends.

Læs også: Familieidyl i det hippe Nordvest-kvarterI køkkenet er det rustikke spisebord omringet af dråben fra Arne Jacobsen, mens stuen gemmer på et moderne, marokkansk tæppe og den eftertragtede Safari-stol.Sammen har parret skabt en drøm af et hjem, der rummer alt fra klassiske IKEA-elementer og sjove loppefund til smukke designermøbler. 


Hvordan vil du beskrive din stil?

Vores boligstil er temmelig minimalistisk og nordisk i udtrykket. Vi har dog forsøgt at skabe nogle lyse rum, som føles indbydende og hyggelige at være i. For at tilføre de forskellige rum noget kant har vi mikset rå materialer som træ, stål og marmor. Vi kan godt lide at bikse nyt, gammelt, dyrt og billigt. 

Hvor finder du din inspiration?

Vi finder meget inspiration på Pinterest og kan bruge timevis derinde på at surfe efter lækre indretnings-billeder.

Hvad er dit bedste køb? Og næste køb?

Vores bedste køb må være det jernvindue, som vi har fået speciallavet og sat i væggen mellem vores soveværelse og walk-in-closet. Vinduet skaber et naturligt lys i garderoben og giver samtidig noget kant til rummet. Vores næste køb bliver helt sikkert børnerelateret, da vi venter en lille pige til juni. Inden længe bliver vores spisestue derfor forvandlet til et børneværelse, så vi skal til at finde ud af, hvordan dette rum skal indrettes. Derudover kunne vi godt tænke os en kæmpestor plante til vores stue, som kan tilføre lidt liv og farve.

Hvad er dine tre bedste indretningstips? 
1.
Se muligheder i hjemmets ubrugte kroge og hjørner. Vi har for eksempel købt en sengeramme med udtræksskuffer, som nu rummer alt fra sko og tasker til vasketøj og sportstøj. Over døren til køkkenet har vi sat et skab op, hvor vi har håndklæder og sengetøj. Derudover har vi også installeret nogle praktiske skoreoler i entréen, der ikke tager særligt meget plads i rummet, men som kan indeholde enormt meget fodtøj. 

2. Invester i et eller flere gulvtæpper til hjemmet. Gulvtæpper giver en fornemmelse af et ’rum i rummet’, og på den måde kan du nemt skabe små, intime oaser i større rum. 

3. Ønsker du at skabe et nyt udtryk i hjemmet, kan du med fordel udskifte tilbehør som sofapuder, gulvtæpper og lysestager. Vi har selv købt en klassisk IKEA-sofa, men så har vi til gengæld investeret i et særligt cover fra Bemz, som har specialiseret sig i at lave betræk til IKEA-møbler. Det er nemt og forholdsvist billigt at udskifte, hvis man bliver træt af det. 

Læs også: Bolettes hjem: rå, nordisk perle i hjertet af Vesterbro

Om Christina
Christina er 29 år og bor i lejligheden med sin mand, Christoffer. Sammen venter de deres første barn til juni. Christina er uddannet designer, men driver til dagligt bloggen christinadueholm.dk på fuld tid. Kunne du tænke dig at se mere af parrets hjem, kan du finde billeder af det på Christinas Instagram-profil @christinadueholm.

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.