RETRO: en nostalgisk og nordisk køkkenserie

Med Svane Køkkenets RETRO-serie forenes en stram og klassisk indretning med et nostalgisk køkkendesign, der med sit særlige rammeudtryk giver sjæl og charme til det moderne hjem anno 2017.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Svane Køkkenets nye RETRO-serie
Indretningen af nyt køkken er en spændende proces, hvor dit køkkendesign skal være med til at afspejle din personlighed og stil i hjemmet. Med RETRO, som er en køkkenserie fra Svane Køkkenet, kan du tilføre nostalgisk charme til både by-lejligheden, patriciavillaen eller landejendommen. 

“Det klassiske rammeudtryk i vores RETRO-køkken forener på én gang det meget klassiske med en stram, skandinavisk enkelhed. Vi har filtreret det overflødige fra, og tilbage har vi et skarpt og enkelt rammeudtryk,” fortæller arkitekt MAA Rolf Birk, der er design- og konceptansvarlig for Svane Køkkenets RETRO-serie.

Svane Køkkenet har siden deres grundlæggelse i 1992 haft rammelågen i sit sortiment, men valgte i 2014 at give den klassiske låge et nutidigt twist. Deres nye RETRO-serie er derfor et produkt af Svane Køkkenets traditionelle og klassiske design kombineret med tidens hotteste tendenser. 

Du kan se RETRO-serien her.

Personlig styling med farver og fliser 
RETRO-serien placerer sig stilmæssigt i spændingsfeltet mellem det moderne og det nostalgiske, og kan derfor styles i den retning, som du ønsker. Serien rummer designelementer, der kan trækkes i en minimalistisk retning, men kan samtidig også indgå i en romantisk, landlig stil. 

Vil du gerne fange en ældre stil med stuklofter, paneler eller dannebrogsvinduer i boligen, uden at gå i selvsving over krummelurer og pyntelister, så er RETRO en oplagt mulighed for selv at bestemme, hvor stramt, nostalgisk eller romantisk stilen skal være. 

Farverne spiller også en vigtig rolle for udtrykket, hvor et stengråt køkken er et klassisk alternativ til det enkle, hvide køkken. Ved at vælge industrielle, hvide vægfliser opnås en moderne og stram køkkenindretning, men brug af greb kan være med til at bløde stilen op. 

Det nordiske design, med fokus på ærlighed og enkelthed, findes også i Svane Køkkenets bad- og garderobesortiment, så du kan få en gennemført indretning i hele boligen. 

I din nærmeste Svane butik kan du opleve RETRO-køkkenet og de øvrige køkkenklassikere fra Svane Køkkenet. Book et møde her

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.