Gør din hverdag lettere med disse 3 smarte løsninger

I en travl hverdag kan det være rart med en ekstra hånd. Så hvorfor ikke søge hjælp hos vores allesammens bedste ven: teknologien. I denne artikel præsenterer GROHE dig for tre intelligente løsninger til hjemmet, der med garanti vil gøre din hverdag lettere.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

1. Essence FootControl

Essence FootControl er et intelligent køkkenarmatur, som gør dit køkkenarbejde let og smertefrit.

Ved at installere FootControl i dit køkken, får du er fodpanel integreret under køkkenvasken, som du let kan bruge til at tænde og slukke for vandet med.

Essence FootControl sikrer dig en nem og håndfri betjening, som gør det lettere for dig at fylde dine tunge gryder op med vand, vaske op og vaske hænder.

Har du brug for en kraftigere vandstråle, når du vasker op, kan du via et enkelt tryk på en knap skifte mellem en fin og en kraftig vandstråle.

Køkkenarmaturet fra GROHE er både smart og funktionelt, og så har det en fin krombelægning, der sikrer armaturet et varigt, blankt udseende.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

2. Blue Home
GROHE har netop lanceret en ny vandhane, som gør livet lettere for den miljøbevidste forbruger.

Navnet er Blue Home og passer perfekt til den, som hverken vil gå på kompromis med bæredygtighed eller design.

- Når man vælger flaske- frem for postevand, spilder man syv liter, da det er, hvad flaskevandsproduktionen bruger på bare at producere én liter, forklarer Christopher Clark, marketingkoordinator for GROHE.

Med Blue Home slipper man for brugen for plastiskflasker og kan i stedet nyde filtreret og kølet postevand direkte fra hanen med god samvittighed.

Blue Home-systemet leveres i et design, som passer perfekt ind i det nordiske køkken med en smart, integreret køler under vasken.

Og som prikken over i’et kan man selv vælge, om man vil have drikkevand med eller uden brus.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

3. Sense & Sense Guard
Sense og Sense Guard er to helt nylancerede produkter fra GROHE, der er i stand til at registrere og beskytte dit hjem mod vandskader.

GROHE Sense er en lille, smart vandsensor, der registrerer tilstedeværelsen af uønsket vand i hjemmet.

Hvis uheldet skulle være ude, sørger den smarte sensor for at sende en notifikation til din smartphone, så du hurtigt kan tage hånd om lækagen og dermed undgå en dyr vandskade.

GROHE Sense Guard er derimod i stand til at måle vandflowet i dine rør og give dig et overblik over dit vandforbrug.

Hvis sensoren registrerer nogle atypiske ændringer i dit vandforbrug, lukkes der automatisk for vandet, og du får herefter en notifikation om det på din smartphone.

Ligeledes alarmerer Sense Guard dig, hvis temperaturen falder til under tre grader, så du kan reagere i tide og undgå frostskader i hjemmet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.