Det hvide køkken længe leve

På papiret har de hvide køkkener været en truet dyreart i efterhånden flere år. ”Dagene med hvide køkkener i de danske hjem er talte” lyder dommedagsprofetien, men er hvide køkkener nu også helt gået af fløjten, eller synes danskerne stadig, at hvidt er et hit?

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I tidens køkkentrends er der ankommet den helt store farvepalet, der prædiker køkkener i et samsurium af farver. Det hvide køkken er dog langt fra fortid, erfarer vestjyske AUBO Køkken & Bad, og det er der flere gode grunde til.

Hvidt er stadig et hit
Farven hvid er tidløs, og samtidig kan den være medspiller i masser af stilarter. Det hvide køkken findes nemlig i et hav af varianter. Tag f.eks. AUBO’s White Oak Line, der tilfører kant til det kridhvide.

Den er elegant og strømlinet, men samtidig med en snert af træets åretegninger, som vidner om træets historie. Det skaber et personligt køkken, der samtidig har det lysreflekterende udtryk, som gør rummet indbydende at opholde sig i.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Er man mere til et rustikt look, har AUBO det hvide landkøkken, mens de klassiske bestsellere Siena Mat Hvid og Venezia Mat Line kan sættes sammen med stort set hvad som helst.

Med montering af forskellige greb, kan selv den enkleste hvide låge få et helt nyt udtryk, og så er der selvfølgelig også den hvide højglans, som stadig oser af eksklusivitet. Se hele AUBOs køkkenoversigt her.

Det er næsten umuligt at tilføre detaljer til et hvidt køkken, der ikke passer ind. Om det er planter, kunst eller en ny bordplade, så virker det som en integreret del af rummet, som samtidig bidrager med endnu mere personlighed.

Du kan også vælge at placere mere farverige møbler i de hvide rammer eller eksperimentere med alternative farver på væggene. Det hvide køkken udgør en solid base, og fleksibiliteten giver uanede muligheder for at ændre udtryk i takt med at moden skifter.

Det hvide køkken er en god investering

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Udover at hvidt stadig er fedt, er der dog også en helt fundamental årsag til, at det hvide køkken stadig er en god sællert. Mange køkkenkøbere skuer nemlig længere ud i horisonten.

Boligmarkedet er dynamisk, og vi er ikke længere rodfæstede som tidligere, hvorfor vi har en tendens til at bosætte os kortere tid på samme sted. Det medvirker til, at mange også har et videresalg af boligen med i overvejelserne, når de vælger nyt køkken.

Her er det et uomtvisteligt faktum, at det hvide køkken er et sikkert valg, som ikke får potentielle købere til at lave himmelvendte øjne, når de skal på fremvisning i boligen om 5 år.

Det er de færreste, der ikke kan leve med et hvidt køkken, og derfor kan kommende boligejere sagtens flytte ind, uden at det kræver den helt store øjeblikkelige renovering.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et køkkenkøb er både en stor beslutning og en stor investering, der kræver kraftige overvejelser. Her repræsenterer det hvide køkken en langtidsholdbar løsning, som med overvejende sandsynlighed vil øge fremfor mindske boligens værdi.

8 ud af 10. Det er fordelingen af kunder, der stadig efterspørger hvide køkkener hos AUBO Køkken & Bad. Med drømmen om en stilren og langtidsholdbar køkkenløsning, hvor man til hver en tid har frie tøjler til at sætte sit eget personlige præg.

Det hvide køkken er i skarp konkurrence med alverdens farvepaletter – men er og bliver dog stadig danskernes foretrukne køkkenløsning.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.