Ingvilds skandinaviske hjem: Drevet af kærlighed til katte og design

Ingvilds hjem er indrettet inden for moderne, skandinaviske og minimalistiske rammer og er særligt drevet af hendes kærlighed til katte og design. Kom med indenfor.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ingvilds hjem er et klassisk eksempel på, at du sagtens kan bo lækkert og moderne, selvom du har dyr i hjemmet. 

De fleste af os er vokset op med et kæledyr i hjemmet og ved derfor, hvor svært det kan være at holde rent og pænt.

Men for Ingvild er dette ikke noget problem – hun har nemlig tænkt kattene ind i hjemmets design, som bærer præg af få og funktionelle møbler. Et smart trick, som gør rodet mindre og rengøringen sjovere.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

I sin fritid elsker Ingvild at indrette hende og mandens hjem og inspirere andre med hendes monokrome univers. 

- Jeg elsker at flytte rundt på ting og tage billeder og bruger en del tid på Instagram, hvor jeg poster billeder af mit hjem og mine to søde katte.

Ingvilds hjem følger den skandinaviske og minimalistiske indretningstendens, hvorfor huset er præget af farver som hvid, grå og sort med et strejf af træelementer.

Selvom det er en stil, der går igen i mange hjem, formår Ingvild at tilføre hjemmet personlighed med sine to rødhårede katte, Simba og Nala.

Da de er en del af hjemmet, har Ingvild indrettet rummene med kattevenlige møbler, som passer til resten af hendes interiør for at bevare den røde tråd i hjemmet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Læs også: Huset på kanten: 330 m2 familiehjem med udsigt over fjorden

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er skandinavisk og minimalistisk. Med tiden har jeg fået flere ting ind i hjemmet, men jeg prøver stadig at holde indretningen enkel og sørger altid for, at der ikke er for mange nips-ting. Mine favorit-farver er sort og hvid, og så elsker jeg møbler i træ.

Det komiske er, at jeg førhen ikke var stor fan af træ, men med tiden har træ vundet mit hjerte. 

Hvor finder du din inspiration?
Jeg finder oftest min inspiration på Instagram og i boligmagasiner. Det er en nem og hurtig måde at danne sig et overblik over de nyeste trends og tendenser.

Jeg bliver mest inspireret af folk med samme stil som jeg selv, men følger også rigtig mange personer på Instagram, som inspirerer mig med et anderledes og nytænkende design.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hvad er dit bedste køb? Og hvad er dit næste køb?
Mit bedste køb er uden tvivl min flotte Y-stol fra den danske designer, Hans J. Wegner. Den fuldender stuens look – og så er den dejlig funktionel og kan både bruges som gæstestol, kontorstol og til pynt.

Jeg er stadig usikker på, hvad mit næste køb skal være. Min ønskeliste er lang, men jeg kunne godt tænke mig et ur i sort marmor.

Hvad er dine 3 bedste indretnings tips?
1. Indret funktionelt. Sørg for at indrette funktionelt uden at gå på kompromis med det æstetiske.
2. Indret med neutrale farver. Når du indretter i neutrale farver, er det nemmere at skifte de små ting ud såsom pudebetræk og plaider, når du trænger til forandring. 
3. Indret med den røde tråd for øje. Jeg kan godt lide, når der er en rød tråd gennem hele huset – det giver balance mellem alle rum og efterlader et stilrent helhedsindtryk.

Om Ingvild
Ingvild er 27 år og bor i et hus i den norske by Lyefjell sammen med hendes mand og deres to katte, Simba og Nala, som er opkaldt efter karaktererne fra den klassiske Disney-tegnefilm, Løvernes Konge.

Til daglig arbejder Ingvild som fysioterapeut, og i sin fritid elsker hun at inspirere andre mennesker på Instagram. Du kan se mere af Ingvild smukke hjem på hendes Instagram-profil @ingvild90.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.