Ikoniske designs blomstrer op på ny

Selvom det nye år er skudt i gang og det blomstrer med splinternye og enestående designs i forskellige former, farver og faconer, er der nogle klassikere, som er så smukke og funktionelle, at vi heller ikke i år kan holde øjnene fra dem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Nye designklassikere fra brands som By Lassen, Muuto og ferm LIVING er for alvor rykket ind i de danske hjem – og med god grund. Alle brands har nemlig formået at forny sig uden at gå på kompromis med deres genkendelige design, som betyder, at de år efter år hitter hos de danske bolighuse og begæres af alle bolig-entusiaster.

- Fælles for de tre brand er, at de formår at skille sig ud. De har hver især skabt en tydelig identitet igennem deres designs, som alle hylder de skandinaviske designtraditioner med godt håndværk, der omfavner funktionalitet og æstetik. De formår at skabe designikoner, der karakteriserer sig ved sit tidløse udtryk, som komplimenterer den stilfulde og personlige boligindretning, siger Sanne Balle, designnørd fra Luxo Living.

Der er derfor ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når man står bag nogle af Danmarks største designsucceser. Se blot den ikoniske Kubus-lysestage fra By Lassen, de stilrene plantekasser fra ferm LIVING og The Dots-knagerne fra Muuto. Alle designs har et klassisk og tidsløst udtryk, som gør dem eftertragtede og værd at samle på.

I år får klassikerne nyt liv med nye materialer, former og vinkler på de velkendte bestsellere. De nye design passer ind i det moderne hjem anno 2018 og kan med fordel bruges som en forlængelse af de tidligere serier.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Ferm Living har nyfortolket den populære, rektangulære plantekasse, som har resulteret i to nye medlemmer til familien: Hr. ’Blantbox’, en høj plantekasse med et stilrent og slankt design, og Fru. ’Bau’, en elegant, cylinderformet urtepotte, som har sit navn efter den klassiske Bauhaus-periode.

Begge designs tilfører hjemmet et levende udtryk og kommer i fire smukke metaller. Hos Luxo Living kan du finde de mange nyheder fra ferm LIVING.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Kubus-lysestagen er med sit karakteristiske design og kvadratiske formsprog et af By Lassens største designikoner. Den klassiske sorte og hvide lysestage fået en tur med farvepenslen, som gør, at den nu også fås i bruneret kobber – et materiale, som vi spår til at blive et af de helt store hits denne sæson.

By Lassen har desuden udvidet Kubus-familien med Lolo, en vase med samme arkitektoniske linjer som Kubus-stagen og Kubus bowl. Hos Luxo Living kan du finde de mange nyheder i Kubus-serien.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Muuto har udvidet deres Dots-kollektion med nye størrelser, former og farver, som gør det nemt og sjovt at arrangere de karakterfulde knager i utallige kombinationer på kryds og tværs af væggen. Hæng for eksempel dine viskestykker på de små Dots-knager i køkkenet eller hæng dine nøgler på dem i entréen.

De mange muligheder betyder, at de praktiske knager passer perfekt ind i de private hjem. Hos Luxo Living kan du finde de mange nyheder fra Muuto.

De tre designs er et glimrende eksempel på, at selv små justeringer kan gøre en stor forskel.

- Alle designernes let genkendelige udtryk er ført med videre i deres nye kollektioner, og vi har allerede fået mange forudbestillinger på Luxo Living, siger Sanne Balle fra Luxo Living.

- Vi tror derfor på, at nyhederne fra ferm LIVING, By Lassen og Muuto bliver blandt årets første designfavoritter.


Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.