Udlev drømmen om at bo på vandet – hver dag!

KANT arkitekter og AFLOAT har udviklet det nye koncept WATER CUBE, hvor de kombinerer livet på land med livet på vand. Danmark er beriget med 8.000 km kystlinje, og nu kommer drømmen om at bo på vandet endnu tættere på!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Mange drømmer om livet på husbåden, men det er de færreste, der tør. Man kan føle, at man går på kompromis med parcelhusets kvaliteter, og at det nærmere føles som camping frem for et hjem.

Og det er netop denne tanke, som har fået AFLOAT og KANT arkitekter til at udvikle den flydende bolig, WATER CUBE, hvor de heldige ejere får lov til at vågne op til lyden af bølgebrus hver morgen.


Feriestemningen behøver nemlig ikke slutte efter sommeren - WATER CUBE er designet som en flydende helårsbolig, der er tilpasset det nordiske klima, så du året rundt kan nyde den unikke stemning, der er ved at bo på vandet.

Den flydende bolig kan sammenlignes med en rubiksterning, hvor du hele tiden kan ændre og tilpasse boligen, så du selv bestemmer, om du vil udvide med et ekstra børneværelse eller en luksuriøs sauna.

WATER CUBE er skabt af robuste, maritime materialer, der kan tilpasses den unikke placering og de mennesker, der flytter ind.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


- Funktionalitet og fleksibilitet er i højsædet gennem hele designprocessen. Ambitionen var at skabe en bolig, som både kan rumme det unge par og den store familie – og som kan udvikle sig over tid, så den ikke bliver uaktuel i det samme øjeblik, børnene flytter hjemmefra, siger Sebastian Soelberg, som er partner i KANT arkitekter.

Læs også: Husbåden der kan omvende den mest kræsne landkrabbe

Ideen om den arkitekttegnede, flydende husbåd kombinerer kvaliteterne fra det klassiske parcelhus-liv med den frihed der er ved at bo ved vandet.

Husbåden er derfor både praktisk og funktionel – og det bedste ved det hele er, at du selv kan bestemme, hvor din bolig skal flyde.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


- Normalt tegner vi som arkitekter en bolig til stedet, og designprocessen starter derfor typisk med at kigge på stedets særlige kvaliteter. Med WATER CUBE har tilgangen været den modsatte. Den skal så at sige kunne ”lægge til land” mange forskellige steder og fungere uanset områdets særpræg, fortæller Sebastian Soelberg.

En basis husbåd er 120 kvadratmeter med 3-5 værelser med en terrasse på 2 x 40 kvadratmeter. Afhængig af, hvor mange tilvalg man ønsker på boligen, er produktionstiden på WATER CUBE 6-9 måneder.
 
WATER CUBE forhandles af den danske virksomhed AFLOAT.

Du kan læse mere om boligerne her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.