uno form gør det igen: nyt køkken skiller vandene

I anledning af uno forms 50 års jubilæum lancerer køkkenproducenten nu Reflect Kitchen by Søren Rose. Det nye køkken ændrer sig efter sine omgivelser og tvinger folk til at tage stilling.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et ”radikalt dansk design” er nøgleordet, når uno form kreerer køkkener. De vil ikke blot inspirere, men tvinge folk til at tage stilling til deres unikke design. Køkkenlågerne er nemlig kurvede, hvilket udfordrer den klassiske, flade låge som man kender.

uno form kombinerer det klassiske snedkerkøkken med et moderne twist og giver spændende ideer til, hvordan dit køkken kan udnytte forskellige lysindfald.

– Godt design adskiller sig fra det ordinære, når det inspirerer og vækker noget i folk, og tvinger dem til at tage stilling til produktet. Det stræber efter at skille vandene, og det er jeg ikke tvivl om, at Reflect Kitchen vil leve op til, siger Peter Bisgaard, der er Brand Director hos uno form.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den perfekte kurve
Allerede for ti år siden fik møbeldesigner og indretningsarkitekt Søren Rose ideen til den perfekte kurve, som i dag udgør køkkenelementernes overflader i Reflect Kitchen. Køkkenlågernes kurvede former skal samarbejde med det naturlige lys, der er bestemt af døgnet og årstiderne. Det legende skyggespil betyder, at køkkenet ændrer sig hele tiden. 

– Vi fandt ud af, at hvis vi kunne lade køkkenets mange flader reflektere lyset ud i rummet, så ville vi have skabt noget nyt. Det er i virkeligheden ganske banalt, men ved at justere på de fire hjørnepunkter har vi fået en kurve, der gør, at køkkenet ændrer sig hele dagen, med den måde lyset falder på, siger Søren Rose.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Et kompromisløst match
Det har været vigtigt for både designeren og producenten at finde det rigtige match i hinanden. Reflect Kitchen har derfor været på tegnebrættet i ti år, så de netop kunne finde den helt rigtige kurve. 

– I alt vi laver, er vi ekstremt fokuserede på detaljerne og kvaliteten, og med uno form har vi fundet det samarbejde, man higer efter som designer. Vi har fundet nogen, der er lige så passionerede som os og lige så kompromisløse i deres udarbejdelse og valg af materialer, fortæller Søren Rose.

Udover syv forskellige supermatte laminatfarver fås Reflect Kitcen udelukkende i natur, sort og røget egetræ, hvis nuancer tydeligt træder frem. Derved forandres udtrykket ikke blot i takt med døgnets og årstidernes lysindfald – med egetræ udvikler køkkenet sig også på længere sigt og patineres over tid.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Se mere af den moderne køkkenserie på uno forms hjemmeside.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.