Fremtidens emfang fuldender dit køkken

Berbel har skabt et nyt og intelligent emfang, der ikke blot får dit køkken til at ligne en million – det er også i stand til at fange madosen, før den spredes. Læs med her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Intelligent design


Med Downline fra Berbel kan du tilberede dine livretter, uden at skulle bekymre dig om damp og mados i hele køkkenet.Det smarte emfang har en effektiv og lyddæmpet luftrensning i madlavningsområdet, som gør madlavningen lidt sjovere.

Find inspiration i deres katalog her.


Hvis uheldet er ude og vand spildes ned i emfanget, sker der absolut intet. Downline er nemlig udstyret med en opsamlende beholder under kogepladen, som let kan tømmes.Det indbyggede ventilationsmodul kan let skilles ad, som gør den meget let at rengøre – og så tåler den endda også en tur i opvaskemaskinen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Fuldend indretningen


Du har kredset om dit køkken og kælet for hver en krog. Hvorfor så gå på kompromis med dit emfang?

Med Downline fra Berbel har du frihed til at designe dit køkken uden at skulle tænke på at have en emhætte hængende.

Find inspiration i deres katalog her.Downline fylder intet og giver dig frit udsyn til dit køkken. Du har derfor den fulde frihed og fleksibilitet til at indrette dit køkken lige, som du ønsker.Uanset om dit køkken er lille, stort, åbent eller separat passer Downline perfekt ind i dit hjem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

5

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Friheden til selv at vælge


Kartoflerne koger på fuld blus, sovsen simrer og nu mangler du kun at tilberede grøntsagerne – men der er ikke nok plads nok.De fleste kender til problemet med en traditionel kogeplade, hvor det kan det være svært at få plads alle gryder på én gang.Med Downline fra Berbel behøver du ikke længere at bekymre dig om at kunne servere alle retter på samme tid.

Find inspiration i deres katalog her.

Den intelligente kogeplade med bridge funktionen giver dig nemlig mulighed for at samle 2 kogezoner til en stor og hermed kunne anvende et fad med rigelig plads.Placer store som små gryder side om side eller brug kogesektionen som en traditionel induktionskogeplade.

Uanset, hvor du vælger at stille din gryder og pander, genkender Downline deres placeringer.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.