Bolig på 39 m2 mikser feminine og maskuline kontraster

Aldrig før har de mørke farvenuancer fyldt så meget i rampelyset som nu. I denne lejlighed forenes enkelhed med eksklusivitet. Kom med indenfor og lad dig fortrylle af det dunkle, modige univers!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


De fleste i Norden elsker at omgive sig af lyse farver. Men de mørke toner er efterhånden også blevet godt implementeret i manges hjem efter den romantiske ”50 shades of grey”- bølge skyllede ind over boligverdenen.

Denne lejlighed er ingen undtagelse. Her har de grålige farver indtaget lejligheden på dominerende vis, som tilfører hjemmet en intim – nærmest hulelignende stemning.


Allerede fra man træder ind af døren i denne betagende lejlighed, mærkes der en ro og balance - et friskt åndehul fra det pulserende byliv.

Boligen byder på en ny nordisk stil tilsat rene linjer, enkelt interiør, et miks af sort-hvide detaljer og få minimalistiske møbler.

Her kan man for alvor tale om en lejlighed i første klasse, der ligger placeret på en af Vasastans mest efterspurgte adresser i Stockholm.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


På lejlighedens blot 39 kvadratmeter er der plads til både to værelser og et køkken. Her er alle møbler nøje udvalgt og dekoreret med tidsløse, ekstravagante materialer.

Af hensyn til de få kvadratmeter har man undladt overflødige nips og kun anbragt et par enkle planter og krukker til pynt.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Fællesstuen er holdt i varmt, mørkebrunt træ og inviterer til hygge med resten af bygningens beboere.

Det enkle bidrager til en behagelig, rolig atmosfære, mens en eksklusiv veloursofa i kongeblå skaber blikfang.Den tilfører masser af farverig personlighed og giver modspil til det gråtonede tapet.

Læs også: Tre tips: Skab din egen blærerøvsbolig på budget

Sammen med hvide stoflampe i soveværelset og Thonet-stolene i stuen sættes det feminine i kontrast til det maskuline.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Som kronen på værket giver moderne vinduesvægge i glas et industrielt touch til hjemmet.

Samtidig fungerer de også som den perfekte rumopdeler ved at adskille stue og soveværelse – en brillant løsning, som tilføjer et mere åbent og luftigt udtryk til hjemmet ved at udnytte dagslyset optimalt.

En anden vinduesvæg viser vejen til en balkon med smuk udsigt til Stockholm, også kendt som ”Nordens Venedig”.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Fakta om boligen
| Styling af: Fantastic Frank | Beliggenhed: Stockholm, Sverige | Størrelse: 39 kvadratmeter.

Du kan se mere af boligen her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

  1. SVANE KØKKENET 2018

    Svane Køkkenet er en af de største danske køkkenproducenter, der startede tilbage i 1992. Godt håndværk og en konsekvent tilgang til kvalitet er nøgleordene hos Svane Køkkenet. Det gælder både i valg af materialer og produktionen. Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken.

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.