ViSSEVASSE – et paper brand til både børn og voksne

Lad magien blomstre i din bolig med de spritnye papir-produkter fra VISSEVASSE. I deres sortiment bliver du inviteret med indenfor i et univers fyldt med fortryllende designs, som tæller alt fra plakater, pulsespil, anledningskort, spil og notesbøger.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Siden 2013 har VISSEVASSE designet plakater, der får danskerne til at drømme. Særligt kendt er de for deres pastelfarvede by- og landeplakater, som tager beskueren med på en sightseeing rundt omkring i Danmark.

I år har de udvidet sortimentet med nye, skønne papir-produkter, som tilbyder dig et offline åndehul fra hverdagens stress og jag. Fælles for alle produkter er deres genkendelige grafiske udtryk, som vækkes til live af et lyst og legesygt farveunivers.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Med hvert motiv evner VISSEVASSE at indfange en særlig ro, som sjældent ses i den moderne verden af kunst. Motiverne skal minde os om at sætte det travle liv på standby og i stedet byde roen velkommen i vores hjem – og ikke mindst i os selv.

Besøg VISSEVASSEs hjemmeside her.

Saml for eksempel familien om et spil kort, sæt hukommelsen på prøve med et vendespil eller giv dig i kast med et puslespil på 1000 brikker. Mulighederne er mange – og det samme er motiverne.

Hos VISSEVASSE begynder historien nemlig med dig. Det er dine følelser, tanker og minder som bringer liv til historierne. Og på den måde kan du skabe lige præcis det udtryk, du ønsker i dit hjem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Overrask en, du holder af med et anledningskort. VISSEVASSE har designet en masse kort til alle anledninger, så uanset om det er en fødselsdag, et bryllup eller barnedåb du skal til, kan du glæde en, du holder af med et personligt kort. Priser fra 30 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Kan du heller ikke få nok af vores skønne land? Hos VISSEVASSE kan du fordybe dig i Danmarks smukke natur, arkitektur og ikoniske bygninger.

Find for eksempel din yndlingsby blandt VISSEVASSES forskellige byplakater eller få ideer til, hvilke seværdigheder du skal se i København i bogen HELLO COPENHAGEN, pris 249 kr.

Heri beriger Søren Markers dig med muntre og lærerige historier fra hovedstadsområdet, så du kan blive klogere på byens historie og charmerende atmosfære.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Der er nu noget skønt ved at skrive i hånden. Med de smukke notesblokke fra VISSEVASSE bliver det lidt lettere at få styr på hverdagens gøremål - uanset om det gælder ugens madplan, børnenes legeaftaler eller arbejdsopgaverne på jobbet.

Notesblokkene kommer i forskellige nuancer - alle med et twist af lyserød. Priser fra 39 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Med VISSEVASSEs spillekort bliver det aldrig kedeligt at spille kort eller at lægge kabale. Spillekortene er nemlig udsmykket med de fineste motiver, som du kender fra VISSEVASSEs grafiske og pastelfarvede univers.

Det bedste ved det hele er, at du altid kan have de smukke illustrationer lige ved hånden. Pris, 69 kr.

Besøg VISSEVASSEs katalog her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.