Naturlig nordisk stil skaber harmoni – ude og inde

Naturligt egetræ er gennemgående materiale i arkitekttegnet villa ved Silkeborg, hvor et klassisk Tvis Køkken i egetræ får det store køkken-alrum til at spille sammen med naturen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Arkitekttegnet villa indpasser sig smukt i naturen med forskudte tagflader og store glaspartier.


Egetræ er gennemgående materiale i Tvis køkkenet og plankegulvet, fordi det spiller flot sammen med naturen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Køkkenet er indrettet præcist som det oprindelige. Et klassisk Tvis Køkken er valgt for at fastholde stilen.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Nordic Eg med glatte fronter fra Tvis Køkkener er anvendt i en højskabsvæg med en niche med vask.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Massivt egetræ på køkkenøens skuffer, M-line fra Tvis Køkkener, giver et naturligt, nordisk udtryk.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Den solide køkkenø er opbygget af M-line med massive egetræsfronter.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Ude i skoven, på den skønneste plet i Sejs i nærheden af Silkeborg, rejser den fineste, moderne villa sig. Med store glasflader og klassiske, sandfarvede mursten ligger denne arkitektoniske perle helt for sig selv i en parklignende have.

Fra første øjekast har familien Stensbjerg været bjergtaget af beliggenheden og husets originale og særlige stil, som på fornem vis indpasser sig i naturen.

Egetræ er det gennemgående materiale i køkken, spisebord og plankegulve, og det giver en sammenhæng til naturen. Til resten af det store alrum er valgt afdæmpede farver med hvide vægge og sorte vinduesrammer, og det tillader egetræet at spille sammen med naturen udenfor, og giver oplevelsen af at være ude i naturen, selv når man opholder sig indenfor.

Tro mod boligens arkitektur og stil

Familien valgte med deres nye køkken at bibeholde køkkenets oprindelige indretning - et åbent køkken og en køkkenø, der støder op til spiseafdelingen. Boligens originale udtryk understreges af det klassiske køkken, som er en kombination af to serier fra Tvis Køkkener - Nordic Eg og M-line. Tilsammen skaber de et rent, naturligt og nordisk udtryk i fin tråd med boligens stil.

Den glatte finérlåge fra Nordic Eg er anvendt i højskabsvæggen med indbygget niche. Et enkelt køkkenudtryk med veldefinerede linjer, der får naturmaterialets unikke detaljer til at træde frem. En pointe, som forstærkes af de massive egetræslameller i M-line serien, som danner en solid køkkenø med kogesektion midt i det store rum med spisestue.

Det store åbne rum med højt til loftet fungerer som samlepunktet for en aktiv og travl familie, og det enkle materialevalg og egetræets glød spiller sammen med naturen udenfor.


Find mere inspiration i Tvis Køkkeners katalog her eller på deres hjemmeside.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.